רוצה עזרה

עופריקו

New member
רוצה עזרה

שלום לכולם השבוע גיליתי בחורה שהייתה קורבן לתקיפה מינית מצד חבר טוב של הוריה, הבחורה גדלה ועכשיו רוצה להוציא את הכל,לא יודעת איך יסתכלו עליה ,איך יגיבו הוריה, אני רוצה מאוד לעזור לה אני חייב לציין איני מכיר את הבחורה (הכל מהתכתבות)אני הייתי רק אוזן קשבת וכתף תומכת,אני יכול לחסוףפרטים מזהים מכייון שהבטחתי לכן אם מישהו מכיר טלפון או משהו שיכול לעזור לה. אשמח אם תפנו במייל תודה רבה לכולם עופר [email protected]

alona..

New member
עופר

לפני הכל, תודה. תודה שאתה נמצא שם בשביל מישהי שאתה בכלל לא מכיר, שאתה מושיט יד. שנית.. קצת בלבלת אותי. אתה רושם שהבחורה רוצה להוציא הכל. מה זה להוציא הכל? היא מתמודדת סופסוף? היא החליטה שהיא לא מדחיקה יותר, ומתמודדת עם הכאב? או שמא היא החליטה להתלונן על הבחור שתקף אותה? או שבכלל, היא לא רוצה להתלונן אלא לספר למשפחה, ולחברים שלה. בכדי שידעו מה עבר עליה, בכדי שההורים שלה ידעו מי באמת החבר שלהם? כן, אני אשמח מאוד לעזור. אני אשמח מאוד אם יהיה משהו שאני אוכל לעשות ויקל עליה, אבל אני לא יודעת מה בדיוק אתה מחפש. ביקשת טלפון, יש המוני מספרי טלפון. של פסיכולוגים, של מרכזים כאלה ואחרים, של משטרה, של כל מיני. אני ארשום לך פה מספר: 1202 זה קו סיוע לנפגעות תקיפה מינית. היא יכולה להתקשר לשם, לבקש יעוץ, היא לא חייבת לספר מה שהיא לא רוצה, היא לא חייבת לגלות פרטים על עצמה. אני מקווה שהטלפון הזה יעזור לה. אבל בכל מקרה, אני אשמח אם תפרט יותר, מה נוכל לעשות שיקל עליה. שלחתי לך גם מייל. ובכלל, תזמין אותה לפה, אולי היא תדע להסביר הכי טוב בעצמה מה נחוץ לה. תודה ובהצלחה, אלונה.

עופריקו

New member
תודה לנשמה טובה

תודה אלונה ,אצור קשר דרך המייל תודה רהב על העזרה והעצות אנסה להסביר את עצמי יותר טוב. ישר כוח ,קראתי ושמתי לב שאת עוזרת פה לכולם כל הכבוד הלוואי וכולם היו כמוך עופר

jenny*

New member
עופר...

זה מאוד נחמד מצדך שאתה כל כך רוצה לעזור למישהי ובמיוחד לאחת שאתה לא ממש מכיר. לא כל האנשים היו מגיבים באותה צורה! דבר שני- כמה זמן עבר מאז? זה די משפיע על התגובה של ההורים, ההורים שלי למשל- או לפחות אמא שלי, כי אבא שלי לא אמר כלום- פשוט התייחסו לזה כדבר שאפשר להשאיר מאחור ולהמשיך הלאה, כי אחרי הכל עד שסיפרתי להם כבר עברו ארבע שני. אבל האמת שרוב ההורים, הם לא כמו ההורים שלי והם יאמינו לה ויתייחסו אל העניין ברצינות הדרושה וזה חשוב מאוד שהיא תפנה אליהם לפני שהיא פונה לגוף אחר, כי הם ייפגעו אם הם ייחשבו שהיא לא בוטחת בהם ומפחדת לספר להם דברים כאלה. היא יכולה להתקשר לאגודת מיטל- אני ממש מצטערת, אבל אין לי את מספר הטלפון... ואם תרצה אני אשמח לעזור, כי אני הייתי רק לפני זמן קצר בדיוק במצב שבו היא נמצאת עכשיו ואני חושבת שאני אוכל לעזור לה...

עופריקו

New member
תודה

מצטער על מה שעברת ,אני במצב של ממתין כרגע לתשובה וזה יקח כמה ימים בטח, לשאלתך עברו 6 שנים מאז ,הנבל כבר לא גר בארץ ,מקווה שתןך זמן קצר יהיו לי יותר תשובות וגם אוכל לעזור לה יותר. ושוב תודה לך

דספרדו

New member
אני חושב

טוב קודם כל זה מזעזע ומרגיז לאללה כי חבר משפחה אמור להיות קרוב אפילו יותר מאח.. או לפחות כמו אבל לעניינו 1. השאלה מה זה ייתן לה לשפוך את זה ככה על ההורים? 2. האם ההורים שלה הם מהסוג התומך שכאשר יתגלה העניין יתמכו ויחבקו אותה בחום ויבינו או שהמטרה הנה לפגוע ולהאשים אותם על העניין או דומה 3. מה זה להוציא הכל? אני לא בטוח שכל אחד יוכל להתמודד עם בשורה שכזו ולכן אולי צריך להכיר את המשפחה והיא צריכה לשאול את עצמה אם דבר /הצהרה שכזו לא יגרום למצב הפוך ואפילו לקרע ביחסיה עם הוריה והמשפחה המקורבת אולי אם יש לה אחד מבני המשפחה קרוב מאחרים , אולי שווה לה להתייעץ עימו. הערה: אני לא כל כך בטוח שלמשפחה יש מענה בעיה שכזו, אני חושב שלפני הכל להתייעץ עם איש מקצוע בעל ניסיון עם מקרים קודמים.

עופריקו

New member
העינין הוא

לשפוך על ההורים זה פשוט להוציא סוד שאתה מסתובב איתו והוא מכביד עליך, בכל מקרה יהיו לי עוד תשובות עו כמה ימים, לא עושה שום דבר נמהר ,איני בעל מקצוע ,רק אוזן קשבת לעינין. תודה על התיחסותך עופר

למעלה