רוצה מראה כזה

princesa4

New member
רוצה מראה כזה

איך אני יוצרת מראה כזה?הכוונה להברקה היפה כמו אצל הבחורה בתמונה

בתמונה הזו אני כמעט בטוחה שזה שימר באבקה

אחרי שהיא הניחה את ההצללות היא פיצצה אותה בהברקה בעזרת מברשת מעל עצם הלחי עד הרקות לכיוון המצח ועל עצם הגבה את יכולה לראות גם שהיא עברה עם זה מסביב לשפתיים אני עושה את זה עם מברשת צלליות דחוסה טובלת טיפה בחומר ועוברת סביב השפתיים.

זה שימר יש באבקה או דחוס את מניחה אותו מעל עצ

עצמות הלחיים וברקות בעזרת מברשת או האצבעות
יש שימר מדהים למק ויש גם לאסתי לאודר יש גם לדיור ויש יותר זול גם בביוטי קר את יכולה לעשות את זה עם כל צצלית מבריקה שיש לך בגוונים בהירים ומוזהבים ויש גם לסופטאץ כזה מבריק זה מגיע בכד חרס כזה שכחתי את שמו.
וקיימת אופצייה נוספת להברקות רטובות אם יש לך עור טוב ואת לא מוכרחה לפדר יש גם שימרים רטובים (בנוזל)יש לאיל מקיאז למדינה מילאנו ואטלייה ויש גם בסטיק את פשוט מורחת את זה וגם בקרם נדמה לי שיש למק
אחרי שאת מסיימת להתאפר את מניחה בטפיחות על עצמות הלחיים ,גשר האף,רקות .ואני אוהבת לשים קצת מעל לשפה העליונה באמצע.

chica100

New member
2 שיטות

אבקה מבריקה לאחר המייקאפ באזור עצם הלחי לכיוון הרקות.
לערבב מעט אבקה מבריקה עם המייקאפ ולמרוח באזורים המבוקשים לאחר מכן פידור המייקאפ את יכולה לעבור שוב עם מברשת ואבקה יבשה על אותם אזורים

מי מערבב אבקה עם מייקאפ?!

זה יוצא בוץ זוועתי. אפשר פשוט לשים מעל אחרי הפידור.

chica100

New member
תלוי איך עושים ומה עושים

לאחר שמניחים את השכבה הראשונה על כל הפנים לוקחים מעט מאוד מייקאפ עם מעט אבקה, מערבבים היטב ומורחים את זה כמו שימר מבריק.

youngG

New member
עם איזו מברשת כדאי?

רשמת באזור עצם הלחי לכיוון הרקות - אז בעצם "לדרוס" את הסומק?

כל מברשת שמתאימה ברוחב לאזור הזה יש הרבה מאפ

מאפרות שאוהבות לעבוד עם מברשת מניפה אני פחות אוהבת.
ולא לעלות על הסומק אלה מעל לסומק תראי בתמונה השנייה ממש רואים את ההצללה החומה ןמעלייה את ההילייט

chica100

New member
לא על הסומק אלא על העצם יותר לכיוון העין.

תסתכלי בתמונה.

מברשת - מה שבא לך, נח לך, מתאים לך.

אני משתמשת לעיתים במברשת גדולה של קונסילר לעיתים עם מברשת צללית - מה שבא לי ומה שמתאים לי אפשר גם עם האצבעות.

youngG

New member
ניסיתי

ומה שיצא זה שנראיתי מיוזעת, כאילו מבריקה משומן של זיעה...

למעלה