רוצה מאד לשתף...

perach75

New member
רוצה מאד לשתף...

לפני כמה חודשים הקמתי אתר לזכרה של אמא שלי, הנפלאה. אשמח מאד אם תכנסו להעיף מבט...

לולי80

New member
רקפת...

האתר מרגש... ההספד שכתבת... אין לי מילים... מרגש עד דמעות... יוזמה נהדרת להנצחת אמך... רציתי להביט גם בסרטי הוידאו, אבל היה לי קשה נפשית (גם בשל אמא שלי אני לא מביטה...)... שלך לולי

Storm131

New member
perach75

הי רקפת.נכנסתי לאתר שהקמת לזכרה של אימך.מקסים ונוגע ללב.ממש דרך נהדרת להנציח אותה.ומה שהיא הותירה לכם בצוואתה,כל כך מרגש.כולנו פה מתעסקות בפחד שהכל יאבד,והאשה הזאת שהיתה אמא שלנו תשכח.מצאת דרך נהדרת לזכור.

perach75

New member
תודה בנות...

תודה לכן על שהקדשתן את הזמן לראות מי היתה אמא שלי. אני מעריכה את זה מעבר למילים. storm, אמא שלך או של כל אחת אחרת מאיתנו לעולם לא תשכח. אדם אינו נשכח לעולם אלא פשוט הופך לחלק מזכרונות האנשים שאהבו אותו. אדם לא נעלם כמו ששום דבר בעולם לא נעלם, הוא נטמע בתוכנו. אמא שלך עכשיו בתוכך, היא חלק ממשי ממך ומהאישיות שלך ולכן היא לא תעלם לעולם.

מרגש

דרך נפלאה לשמר את זכרה של אמך. מאמינה שהיא אכן בתוכך ובתוך האהבה שהותירה בך.

i m a s h e l o

New member
איזו אמא מקסימה.

פרח דרך מופלאה להנציח את אמא. את ילדה נהדרת. תודה שאיפשרת לי לפגוש את אמך.

גלית1304

New member
אני חושבת שאימא שלך אומרת לעצמה

איזה ילדה מדהימה גידלתי. כזה אתר מקסים ומושקע. בטח עברת תהליך מאוד מרפא בהכנתו.

perach75

New member
כן...

עברתי תהליך מרפא בהכנת האתר ובהכנת האלבום שעבדתי עליו בבית. זה מאד עזר ואני מקווה שבאמת היא היתה גאה בי לו היתה רואה אותי עכשיו. משום מה, תמיד יש לי ספקות.

לT

New member
עצוב אני לא יכול להמשיך לקרוא

מצטער אבל יופי על המאמץ ככה להיפתח ולדבר על זה

היי פרח,

[עכשיו אנחנו אפילו יודעות איזה סוג של פרח...] קודם כל, כל הכבוד על היוזמה ועל ההקשעה באתר. אני מבינה שבאמת עברת תהליך מזכך כשהכנת אותו, וטוב שכך. במיחד התפעלתי מההספד שכתבת לאימך. את כותבת נפלא. סקאלי

מיקימק

New member
כל הכבוד על הרעיון

ועל הכוחות שהשקעת בזה. לצערי, אני עדיין לא מצאתי את הכוחות לשבת ולסדר תמונות וזכרונות. אבל אולי אני אתחיל לפחות לחשוב על זה....

למעלה