רוצה לתת קצת תקווה

• פותח הנושא h444
  • פורסם בתאריך

h444

New member
רוצה לתת קצת תקווה

שלום לכן לפני בערך כחודשיים וחצי- במהלך טיפול IVF התחיל הרופא שלי לחשוד שיש לי אנדו לאחר טיפול ראשון כושל נשלחתי ללפרוסקופיה ניתוחית במהלכה היו אמורים להוציא לי חצוצרה שהיתה מלאה בהידרוסלפינגס במהלך הלפרוסקופיה התגלה - אנדו' רמה 4 וכמו כן מאחר והכל היה הידבקויות לא הורידו לי את החצוצרה בסוף (כל עקבה לטובה ) באותם ימים נכנסתי לראשונה לפורום זה למספר ביקורים קצר בו עזרתן לי מאוד עם הבלבול שבו הייתי ואז עשיתי התנחתה קטנה לא רציתי לחשוב על זה, לשמחתי האנדו' מתבטא אצלי רק בכאבים בזמן מחזור, מצאתי לנכון לשתף אותכן היום גם בסיפור ההצלחה שלי - ע"מ לתת תקווה למי שבתהליך הרופא המטפל שגם ניתח אותי המליץ ישר לחזור לטיפולים בכל הכוח ולא לגשת לניתוח נוסף בשלב זה (ברצוני לציין שאצלנו ישנה גם בעיית זרע קשה מצד בעלי ואני כמובן עם אנד' כך שיש בעיות מכל הצדדים) לפני כחודש וחצי התחלתי טיפול שני - 6 ביציות נשאבו 5 הופרו, 4 הוחזרו, 12 ימים של מתח במהלכם חליתי, אבא שלי היה בבית חולים שבוע, הספדתי לגמרי כל סיכוי, כאבי בטן כל הזמן שחשבתי שמסמנים את בואה של המכשפה ב- 12/7 ניגשתי בבוקר לבדיקת בטא ראשונה, בסביבות 12:00 טלפון מבעלי ששואל בתמימות בטא 87 זה טוב? אני נתתי צעקה שכל המשרד שמע באותו הרגע - איזה אושר היום עשיתי אולטראסונד וראינו שיש לי עובר אחד מנצח עם לב פועם לא האמנתי שכל כך מהר הגיע למצב הזה שאני יהיה בהריון, אז זהו רציתי לתת לכן גם סיפור של תקווה, שיש גם הצלחות ואפילו מהירות בנוסף רוצה לשתף אותכן במשהו שלדעתי עזר באופן משמעותי לקליטה של העובר שלי וזה טיפול ברייקי ופרחי בך בכל מהלך הטיפולים ולאחר מכן עשיתי הרבה הרבה ריקי, וכן במקביל לקחתי טיפות של פרחי בך שעזרו להרגעה ולהורדת לחץ ומחשבות אני לא יודעת אם הייתי יושבת וכותבת היום את הסיפור האופטימי שלי ללא הריקיי (סתאם לידיעה מחקרים שנעשו הראו עליה של 70% בקליטת עוברים בנשים שעברו טיפולי פוריות וטופלו ברייקי) אשמח למי שמעוניינת לתת עוד פרטים בנושא - ממליצה בחום רב מקווה להמשך הריון קל, וללא כל הפתעות בדרך ולילד/ילדה בריאים וחמודים עוד 8 חודשים

טשומפי

New member
בשעה טובה ../images/Emo65.gif

שמחה לשמוע על עוד אחת מהפורום שנכנסת גם לפורום העגול שימשיך לדפוק לצמוח ולגדול לעוד 8 חודשים. בשעה טובה טשומפי.

שון001

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

להריון קל עגול ומשעמם

יש לי דמעות עכשיו ממך,מזל טוב.

שלום,נכנסתי עכשיו,וקראתי את מה שכתבת,ויש לי מקרה דומה לשלך. ואני בטיפולים גם. היום קיבלתי תוצאה שלילית,אבל לא נורא אני מקווה לטוב. אשמח לקבל פרטים מלאים על טיפול ברייקי. ופרחי באך. איזה תקווה אמיתית נתת לי. מאחלת לכם המון אושר. תודה תודה תודה. עדי.

ha1231

New member
מקווה בשבילכם שזהו השלילי האחרון

שלכם ושבטיפול הבא זה יצליח, מבינה את הכאב שלכם, להמשך מוצלח עם הרבה אופטמיות.

שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול../images/Emo70.gif

מלא מלא באופטימיות לטיפול חדש ומנצח... אמן שחודש הבא נקרא כולנו כאן את ההודעה שלך

ת ו ד ה ../images/Emo25.gif

בדיוק אוספת כוחות....אבל התודה הענקית מגיעה ל-H444 שמגיע לה המון מזלטובים. והיא נתנה עידוד פול טיים מחוזק. אחלה.,ועכשיו אני שוקלת לעשות קצת רייקי-באך-והתמודדות אישית. בתקווה שזה יעזור בימים לחוצים אלו. עדי.

tamara2508

New member
המון מזל טוב - ושאלה

תוכלי לפרט איזה פרוטוקול עשית? כמה זמן היית בדיכוי לפני התחלת הזרקת ההורמונים? איזה דיכוי ניתן? תודה והמשך הריון משעמם.

h444

New member
טיפול

ראשית את האנדו' גילו לי ממש שבועיים לפני חזרה לטיפולים הרופא המטפל בבעיית הפוריות ישר המליץ לחזור במלוא המרץ לטיפולים כי זו התרופה הכי טובה התחלתי ישר בפיצוץ של הורמונים - גונל F 300 + מונוגון 2 יחידות, ואחר כך צטרוטייד, הייתי כולי מפוצצת בזריקות והורמונים. הפרוטוקול היה ממש קצר תוך 14 יום בערך שאיבה תודה - מקווה שבקרוב אצלך

ha1231

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב זה באמת נותן תקווה

המשך הריון קל ותקין ורק בשורות טובות. שבת שלום

היי,מזל טוב ../images/Emo140.gif

הריון תקין ומשעמם! בהחלט עודדת אותי (בימים קשים אלו זה נותן קצת אור של תקווה). שבת שלום רני

../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo70.gif

האייקונים השתגעו מקודם מרוב שימחה
מאחלת לך המשך הריון קל ותקין

h444

New member
תודה לכולכן

מקווה לבשורות טובות לכל השאר שבתהליך

ר ו מ י ה

New member
בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אין ספק שבטא 87 זוהי בטא גוטה גוטה! הסיפור שלך נותן הרבה אור ותקווה ואת מוזמנת לרשום את המלצתך על המטפל/ת ברייקי שסייעה לך בלוחות הפורום. מאחלת לך הריון תקין , משעמם , ארוך ומושלם |למסה|

h444

New member
תודה - רייקי

מטפלת הרייקי שעזרה לי זה אני עצמי יש לי רייקי 1 + 2 מזה כ- 4 שנים ולאחר טיפולים אישיים ובאנשים מהסביבה הקרובה בנושאים שונים החלטתי גם להשתמש בכלי הרייקי ע"מ לנסות ולמקסם את טיפולי הפוריות בעצמי ונוכחתי לתוצאות שהפתיעו אפילו את עצמי. כיום כתוצאה מההשפעה הטובה החלטתי להתקדם ולהגדיל את ההתמחות שלי גם לרייקי 3 אשמח מי שמעוניינת בטיפול שתפנה אלי דרך המסינגר ואתן לה את מספר הטלפון שלי

למעלה