רוצה לתת במה לסקר.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
רוצה לתת במה לסקר.

מה הוא לא ראוי לשרשור משלו? בטח שראוי. לא יודע איך אתם עושים פה, אבל בפורומים אחרים כל סקר מקבל שרשור בו כל אחד יכול לנמק את מה שכתב. ניב! למה שרשרת את הודעת הסקר תחת הודעה אחרת? בכל מקרה, אני בחרתי בדוקאט, לא רק הBEST SUPPORTING CHARACTER אלא גם הBEST VILLAIN. למה? מורכב, מעניין, כריזמתי ולא דביק כמו דאטה. מתמודד שני שלי היה גארק בגלל אותן סיבות של דוקאט. אבל דוקאט השאיר עליי יותר רושם. מתמודד שלישי יהיה הדוקטור (הכוונה לזה מאנטרפרייז נכון?) שאמנם לא ראיתי הרבה פרקים, אבל סיקרן אותי.

Lu Tze

New member
דוקאט?!?

איך?!? הדמות שלו היא כל כך גרועה, כל פעם זרקו אותו מקיצוניות אחת לשנייה, קודם הוא רוצה לחזור לתקופת הכיבוש, אח"כ הוא מתחיל להאמין בפא-ריית´ עכשיו, גארק לעומת זאת, הדמות שלו היא אחת מהדמויות הכי טובות שיש.

Esmena

New member
לא מדוייק- הוא מאמין בפא ריית´

בשביל להשמיד את הבג´ורים- (לא הייתי קוראת לזה לזה לחזור לתקופת הכיבוש, גם בגלל שהוא בקטע של השמדה המונית וגם בגלל שזה נשמע כאילו בא לו על מכונת זמן
) אבל אני מניחה שאם שונאים לא מתעמקים:)- עניין של טעם:)

Lu Tze

New member
לא התכוונתי לזה

אני מתכוון לזה שקודם הוא שונא בג´ורים ואיזה שני פרקים אח"כ (בסדר, אז זה היה שתי עונות שונות, בכ"ז) הוא מתחיל להאמין באנטי-אלים שלהם. במשך כל העונות הראשונות הוא גילם כזה שטן שרק רוצה להרוג את כולם, אז, בהברקה גאונית של הכותבים, נתנו לו בת והדמות שלו הייתה נורמלית אבל אז בעונה האחרונה הכותבים אמרו "אנחנו ציריכים למצוא איזה גימיק חדש" והפכו אותו למאמין של הפא-ריית´, שזה בעצם אותו דבר כמו שזה היה בעונות הראשונות (יענו הוא עדיין רוצה להרוג את כולם).

Esmena

New member
עונות ראשונות?

בעונות הראשונות הוא בקושי הופיע. בעיקר בתור חבר טלפוני שאין ממש לסמוך עליו, אבל לא חיטטו בעבר שלו והוא ממש לא רצה להרוג אף אחד. אבל איך שלא יהיה...:)

Esmena

New member
באשר לסקר.

דוקאט וגארק הם דמויות המישנה היחידות בו. כל השאר הם בהחלט חברי צוות מן המניין , שלא לדבר על כך שדאטה, הדוקטור (הכוונה לזה מוויאג´ר, כמדומני-הרי לזה מאנטרפראייז ולשאר יש שם
)וסבן הם מהדמויות העיקריות,הנחשבות ותופסות זמן המסך הרב ביותר בסדרות שלהם ,וגם אודו הוא לא בדיוק רום. אני מנסה להבין את התפיסה של הסקר הזה- אולי הכוונה לאולסו סטארינג(לא קפטן וברוב המיקרים לא קפטן וקצין ראשון)+דמויות מישנה? אני ממש לא רוצה להערים קשרים על המנהל החדש בתחילת דרכו , אבל זה פשוט נורא צרם לי:) (דוקאט הבחירה שלי, כמובן) אה וDNN-"ולא דביק כמו דאטה" - כבר שכחתי כמה אתה טוב:)

n i v1

New member
אם בסקר עסקינן

יהיו שלא יסכימו איתכם, כרגע אני רואה שדאטה מוביל. ואפרופו, איסמנה, אני מקבל את מה שאמרת

Esmena

New member
תודה לך

אגב, ניב,לא שאתה צריך לקרוא/לקבל את זה אבל במקומך הייתי מפצלת את הסקר: סקר אחד על Mirrors: במקום דוקאט וגארק אתה יכול להכניס את טאפא´ל:אתה יכול להכניס גם את טובוק למרות שלעניות דעתי הוא לא מייצג במיוחד. או ללכת על העיקרון המקורי של הסקר -דמויות מישנה- כמו Q או סאסקה או מלכת הבורג (על שני דגמיהן)- ו- האמת שזה בעיקר קטע של DS9 כי היא מתרחשת במקום קבוע- עם רום וליטה ואדמירל רוס ודאמאר וקאי וין וכו´. אבל אני רואה שאתה מעדיף לדבוק בסקר המקורי שלך, אז שיהיה בהצלחה עם זה.

reformy

New member
אפשר שכל אחד יציג את צוות הספינה

המוצלח ביותר לפי דעתו: קפטן - ג´ינווי קומנדר - צ´קוטיי קצין שני - דאטה הגאים - סג"מ רו (מהמפוספסות ביותר ב ST) קצין ביטחון - טובוק, סגנית - טאשה יאר מהנדס ראשי - או´בראיין דוקטור - ללא מילים ראש מעבדת אסטרופיסיקה - סבן בארמנים - עסק משותף של גאינן וקוורק יועצת הספינה - אזרי דאקס

n i v1

New member
הצוות שלי--- עולה על שלך...

קפטן פיקארד קומנדר יוני ארצ´ר טייסת- רו לארן ופרח מבצעים -דאטה בטחון- וורף משנה לבטחון-ריד (Rid alert) מהנדסת-בלאנה יועץ-ספוק מרפאה- דר´ ג´ו אסטרופיזיקה-סבן עשר קדמי- גאיינן ורייקר

DDN

New member
היה כבר סקר כזה!

אם לא מסכימים על מי דמות מפתח, אולי נעשה על הרשע האולטימטיבי? או נסכים על זה שדמויות משנה זה דמויות שהן לא הקפטן?

Lu Tze

New member
מה דעתכם על זה:

קפטן: פיקארד קומנדר: ספוק מספר 2: דאטה הגאים: טום מהנדס ראשי: סקוטי בטחון: אודו מרפאה: דוק בר: קווארק יועצת: גאינן (וואלה, שמתי לב שבטעות הכנסתי לשם את כל "חסרי הרגשות" חוץ מסבן)

Esmena

New member
מממ

קפטן- סינקלייר(
- מה לעשות, אני לא אוהבת אף קפטן בטרק). קצין ראשון - קירה טייס- פאריס בטחון - טאשה. שלנו. משנה-אדניגטון. הנדסה-טורס שירותי חייטות וקונספירציה למינהם- גארק סטנד-אפ- קאי וין ברמנות- הברמן מTOS ( בדיחה של קאי וין. ) אוקיי, גאיינן. מדע- וולקני מזדמן. שיעורי ספורט לדחלילים מזדמנים- טובוק רופא- בשיר מומחה ספינתי לענייני אחמדים- Istzar יועצת -עזרי דאקס ניב- התחמקות משובחת, עם פיקארד ויוני:)

DDN

New member
../images/Emo45.gifאדינגטון. אהבתי.

אני ביינתיים יושב על הצוות המושלם שלי. היות והרשת לשבור את המסגרת מסדרות מס"ב, אני אעשה אותו הדבר. קפטן: פיקארד קצין ראשון: בקה ולנטיין (SHE FIRED AT WILL) טייס: אוטומטי. בטחון: טיר אנסאזי (FIRE AT WILL זה אצלו בדם, אבל בקה כבר ירתה ברייקר) קצין משנה: בשביל מה? הנדסה: אוברא´יין הגימיק התורן: קוש. מדע: דאטה רופא: פלוקס. ברמן: קווארק. תוספות: רומי כבינה מלאכותית. MIRROR MIRROR ON THE WALL - WHO IS THE MOST BEAUTIFUL ANDROID OF THEM ALL אני מסתכל על הצוות שהרכבתי, וזה מזכיר לי משהו את הכנסת שלנו, אף אחד לא מתאים לאף אחד. נו טוב, מקסימום אחרי עונה הם יתפרקו ויקימו צוות חדש.

itstzar

New member
ניב, לא כולם יודעים מי זה דר´ ג´ו

או מה זה rid alert וחבל ליצור כאן רמזים לספוילרים :) (וכן אני יודע למה התכוונת :)

אודו

New member
חחח

קפטן - קירק קצין ראשון - רייקר הגה - סולו בטחון - אודו בטחון שדה - טאשה הנדסה - אובריין משנה הנדסה - רום קצין קישור מודיעין שדה - גארק קצין תקשורת - ג´יינוי רופא - פלוקס שפן נסיונות רפואיים - צ´קוטה בידור, ליצנים, שירותי הסעדה מתקדמים, חיקויים, בלוני חיות ציבעונים, הלוויות, בר מיצוות, חתונות, ימי הולדת, ביגוד לילד, נגרייה, תיקון מזגנים - דר´

n i v1

New member
בקשר לסקר

אני חושב שדאטה מנצח בגדול אבל אני רוצה לומר לכם משהו: אני לומד סטטיסטיקה. סקרים וכאלה. וסקר הוא סקר (מבחינה מתמטית, ואל תבקשו ממני להסביר לכם), רק אם משתתפים בו 30 איש ויותר, על כן, הסקר הזה, נחשל/נכשל ולא יכול לייצג. אסביר באריכות מה: סקר נחשב למייצג רק אם משתתפים בו 30 איש ויותר מתוך אוכלוסיה מסוימת. אפילו בסדר גודל של מדינה, מספיק לקחת 30 איש. אצלנו המצב לא שונה- אם היו 30 הצבעות, היינו יכולים לומר שהדמות שזכתה בסקר, עפ"י מדגם של מעריצי מסע בין כוכבים בארץ היא היא הזוכה. אבל אנחנו לא יכולים. מי שלא הצביע, שיצביע. מי שהצביע, שלא יעשה את זה שוב. לכו להצביע!! (דפיקה על השולחן) לכו להצביע!!! (דפיקה על השולחן)

Bajoran Preist

New member
../images/Emo6.gif לכן ל-כ-ו להצביע! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בכל מקרה, רק רציתי להוסיף שאני מסכים עם איסמנה בעניין שרוב הדמויות בסקר הן בכלל לא דמויות משנה. סבן, דמות משנה? שמתם לב כמה זמן מסך היה לה??.. בכל מקרה, אני דוגל בשיטה שגורסת כך: 1. הדמויות השייכות לצוות הקבוע הן לא דמויות משנה, מן הסתם. הכוונה היא לדמויות המופיעות בקרדיטס בפתיח. 2. דמויות אשר הופיעו מספר פעמים, או הופעתן הותירה אימפקט גדול על הסדרה, הן דמויות משנה. הרשימה היא באמת אין סופית, ואפשר לחלק את זה ל"דמויות משנה קבועות" כגון רום, נוג, גראק, לוקסנה טרוי, נעמי ויילדמן, וכו´ ול"דמויות משנה אורחות" כגון הבורג קווין, אישקה, רו לארן וכו´ (ויש כאלה שיתווכחו על שיוך דמויות לכל אחת מן הקטגוריות, אבל ניחא) 3. דמויות אורחות, כאלה שהופיעו בפרק אחד, או במקרים נדירים שניים. בדרך כלל מדובר ב"חייזרים התורנים".

בצל אל

New member
תפסתי אותך!

"חייזרים תורניים" זה אני המצאתי!
וכותבים את זה ח"תים. אני מסכים לאבחנה שלך. אבל את מי תשים בקטיגוריה 3 למשל? איזה ח"תים היו לנו שהשפיעו כל כך על סדרה? לאן תשייך את החברה´ מחור התולעת? אפשר לעשות סקר נפרד: מי מהדמויות שהופיעו רק בפרק אחד השפיעו הכי הרבה.

למעלה