רוצה לתרום לקהילה

רוצה לתרום לקהילה

יש לי ליקוי למידה. אני רוצה לתרום לקהילת הליקוי למידה את הנסיון האישי שלי!! האם יש לכם קשר לאיזו אגודה של ליקוי למידה ששם אני יוכל לתרום?? תודה רבה!

שי ז.

New member
שלום וברוך הבא

אם תכתוב מה הליקוי אז אולי נוכל להפנות. בכל מקרה שווה לפרסם בפורום הורים לילדים ביסודי או אם יש פורום ללקויי למידה.

ברוכה הבאה... תודה!

פניתי לפורום ליקוי למידה והפנו אותי לפה. הורים לילדים ביסודי? ליקוי למידה זה לא רק לילדים ביסודי, זה גם לא רק להורים! זה למורים לכל הגלאים, הורים לכל הגלאים <אם לא הם עצמם>, תלמידים בכל הגלאים.. חשבתי שאולי מישהו / מישהי פה יודע איך אפשר לעזו לקהילת ליקויי הלמידה ... אם יש אגודה שזקוקה לעזרה בתרומות, בישיבה ליד הטלפון ובעזר של פניות הציבור, בלהסביר מעט על הנושא בבתי הספר כדי להביא מודעות... משהו בסגנון הזה... אבל כניראה שלא ידוע לכם! תודה בכל אופן

שי ז.

New member
הפנתי דווקא להורים לילדים ביסודי

כי זה הגיל שבו מאבחנים בד"כ ובטח יהיה שם מישהו שמכיר. עוד אופציה היא להרים טלפון ליטועצת של אחד מבתי הספר באיזור מגורייך או לאגודות הסטודנטים.

עץ ועצה

New member
כמה רעיונות

דבר עם מי שמרכזת את קהילה נגישה בחברה למתנס"ים- קלייר 09-7641503 ארגון הילל ארגון ניצן ובאגף הרווחה באזור מגוריך יש רכזת מתנדבים בהצלחה

:) אני יצלצל למספר ויברר תודה!

אני יודעת איפה קיים אגף הרווחה בחולון... הייתי שם בעבר אני ינסה לברר מה מספר הטלפון!!

tamidb

New member
שלום לך- יש לי הצעה

אם אתה מעונין להתנדב וללוות נער בחולון לקוי למידה. הנער זקוק לעזרה בלימודים אך גם ליווי בנושאים אחרים. אם הנושא מענין אותך אנא פנה אלי במסר. מדובר בנער בן 12 חברותי ונחמד.

למעלה