רוצה לשתף

אשבל1

New member
רוצה לשתף

היום,כמו שאני אוהבת ביום שישי בצהריים לשכב על הספה ולקרוא עיתון, אני רוצה לצטט קטע מהמדור של ליהי לפיד: "שנה טובה לכם, אבא ואמא, ותדעו לכם ששמעתי, כששכבתי לנמנם אצלכם במיטה בשבת, איך אמרתם לקטנים שיהיו בשקט, כי אמא עכשיו ישנה. וגם בזה אתם היחידים. היחידים שזוכרים שבתוך האמא הזאת, האישה הזאת, יש עדיין ילדה קטנה. הילדה הקטנה שלכם, שצריך לפעמים לשמור עליה." אז פשוט הדמעות החלו לרדת כי זה בדיוק מה שחסר לי, מישהו שישמור, שיבין שפשוט נשארנו אותן ילדות קטנות ומאז אין שומר כמו אמא ואבא. מתנצלת על האוירה הקודרת עם כניסת החג, אז חג שמח ושנה טובה.

ריגשת אותי עד דמעות..!

לחשוב שזו השנה הראשונה ללא אמא. שיהיו בשורות טובות חג שמח ושנה טובה

אשבל1

New member
היי עדן

אני רואה שאת צעירה מאוד וגם אני כמוך ללא אם מגיל 17, זה קשה אבל המטרות נותנות את הכוח להמשיך והחינוך שקיבלנו מאמא, אני מאחלת לך להמשיך להיות חזקה, אני מבינה שיש לך אבא וזה הרבה (לי לא היה כבר בגיל זה), קבלי
שנה טובה ובשורות טובות

"בתוך הטירוף...

אין מי שישמור עליי" (עמית פרקש) שיהיה חג שמח, למרות כל הצער הגדול, ושנעבור אותו בשקט. אוהבת

צובט בלב.

המקום היחידי שבו אנחנו יכולים להמשיך להיות ילדים, הוא אצל ההורים. ולעפמים זה כל כך חסר ... אצל סבתא שלי עוד הייתה לי הפינה הזאת, שיכולתי לבוא וסתם להיות. את יודעת. סתם לשבת ולדבר, או להסתכל טלויזיה או לקרוא עיתון, בתחושה של פשוט להיות. שאתה יכול להיות עוד קצת ילד איפשהו ... זה כל כך חסר, עוד לפני ליהי, והיא תיארה את זה יפה כל כך ...

אשבל1

New member
געגועים לסבתות

גם אצלי כמוך, אצל סבתא תמיד הייתה "פינה" חמה, אליה הגעתי תמיד עם להודיע ובלי להודיע, כמו בית, היום אני מתגעגעת למקום הזה,לתחושת השייכות, למישהו שיעשה הכל בשבילי ,כמו שכבר כתבתי וסיפרתי אומנם יש לי בעל נפלא אבל ברגע שמישהו, ואפילו זר יגיד לי למשל " סעי בזהירות" מיד אני בוכה, ככה פשוט ללא שליטה, כי אני מתגעגעת לדאגה הזו, למישהו שידאג לי כמו בילדות.

הצעיף של אמא...../images/Emo23.gif

במהלך החג הלכתי לבית הכנסת עטופה בצעיף של אמא והיתפללתי מהסידור של אבא וכל פעם נגעתי ומיששתי כאילו שאפשר להרגיש אותם והדמעות כמובן הציפו אותי זה כאילו שהם ליוו אותי לבית הכנסת

ענתי44

New member
ליבי איתך

אני בטוחה שהצעיף עטף אותך בהרבה אהבה וחום וכנ"ל הסידור של אבא. האם אוכל להוסיף תפילה משלי לסידור? מי יתן ותמצאי בליבך הדואב נחמה והשלמה עם הנורא מכל.

למעלה