רוצה לשתף

רוצה לשתף

נסעתי בקו 402, והיו שם כמה בנות עם גופיות. כמה קנאים התנפלו עליהם בצעקות רמות ואיומות ("פריצעס...") כשניסיתי להיחלץ לעזרתן כמובן שחטפתי גם אני צעקות מה דעתכם?

י ע נ ק י

New member
דעתי שהיית מצלם אותם

גם את הבנות... בשבילנו... ואת הצועקים.. שנוכל לטפל בהם ...

טרף טרף

New member
איפה זה קו 402?

אני דווקא לפני חודשיים נסעתי בקו מהכותל ושם ביקש איזה חרדי ישר כשהאוטובוס הגיע, שהנשים יעלו מאחורה והגברים מקדימה, אך אפח'ד לא שם על זה והחרדים לא עשו כלום בתגובה אלא הבינו שזו גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה

בשמו של קו 402

אני מבקשת לא להשמיץ אותו, זה לא הוא, אלה האנשים שנוסעים בו. בקרוב יוגש ערעור ע"י עורך דינו להשמצות והוצאת הדיבה שמושמעים נגדו.

hemi32

New member
בסדום הייה סדומי ...

תיהיה בטוח שבאמסטרדם , איש לא יפתח ת'פה שלו על בחורה עם גופייה .. גם חרדי .. החרדי המצוי מרגיש כחלק מחובתו 'הדתית' להחזיר את כולם בתשובה , ולפחות לחזק את עצמו במקום שהוא מרגיש רפיון , זו הסיבה שצועקים 'שאבעס' , כשרואים חילול שבת , בהוראת המשנה ברורה , כדי לחזק בתוכינו את קדושת השבת , ובל נבוא לחללה ,,, זה לא נורמלי במדינה דמוקרטית , אני מסכים . אבל אל תשכח שהקו שנוסע בין ירושלים לבני ברק הוא קו 'מהדרין' , והוא בעצם מקשר בין שני האוטונומיות האיראניות הגדולות במדינת ישראל ........ לך תפתח ת'פה באירן .. מהר מאד תפגוש את אוחמד ...

uri80

New member
היית בסדר גמור.

אם נראה לך שהמצב שהיה שם היה לא תקין ויצאת לעזרתן, מה אכפת לך מה חושבים אחרים? העיקר שלדעתך נהגת בסדר. (זה אוטובוס חרדי, והיה חכם מצידן שלא לעלות עליו כך אבל יש גם דרך להעיר לאנשים)

התנהגת כמו שצריך!

אך,אני הייתי מייעצת להן בשקט שלא לעלות שוב על קו כזה בלבוש שלא ימצא חן בעיני נוסעיו... לטובתן! לא צריך לזרוק מטפחת אדומה לשור ולחכות שינגח..

אני מססלולרי ויש לי שאלה

מה זה אייקונים?

למעלה