רוצה לשתף...............

רוצה לשתף...............

אתמול חגגנו את בת המצווה לבכורתנו (ושוב תודה על כל הברכות שלכן, היה ממש כיף). החגיגה היתה משגעת, כולם נהנו ושמחו ועכשיו יש מעין רגיעה כזו של "אחרי". ובגלל שהפורום הזה מקסים ובאמת נותן הרגשה של פרגון, אני רוצה לשתף אתכן במה שכתבתי לה והקראתי לה אתמול, כי זה הכי משקף את מה שהיא באמת: בכורתי כבר בת 12, חוגגת היום מצוות וכמובן שיש לי מה לומר (במקום להזיל דמעות). נתחיל ביום שנולדת תינוקת ארוכה ויפה כמעט ללא בכי, וגם כמעט ללא שינה . . . האחיות בטיפת-חלב נדהמו כשלא בכית בחיסונים מזל שהן לא ידעו שאני, כבר עשיתי בתחתונים . . . אהבת לראות טלוויזיה, ידעת בעל-פה קלטות היינו ערות יחד בשעות מאוד מוזרות. למדת ללכת ועוד לפני כן לדבר ובגיל שנה כבר היה לך חבר איש אחד מקסים, עם עיניים חומות ושפם שאת קוראת לו סבא ובשבילו את כל העולם. בדרך לגן אהובה היינו קוטפות לה פרח סגול בצהריים היית חוזרת נקייה, בלי טיפה של חול. מגיל 4 בגן מוסיקלי, עברת שנים יפות עם צוות נפלא, טיולים נהדרים ומסיבות מושקעות. למדת לקרוא לבדך כי הבנת מהר מאוד שחלק נכבד מזמנך תעבירי בין השורות. גדלת, יפית, החכמת וכל פעם מחדש אבא ואני נדהמים מול הידע שרכשת; המיתולוגיה היוונית, השפה הספרדית ושמות נדירים של חיות כל מידע שאת קולטת – מאוחסן אצלך במגירות. וכמובן לא נשכח את חוש ההומור המפותח, ואת העובדה שאת בין הבודדים שמצחיקים את אבא שלך. את ציורייך הנפלאים, כישרון הכתיבה, צחות הדיבור והרגישות הגבוהה. על כל אלה, אלונה, ועל עוד רבים וטובים אני אוהבת אותך ורוצה שתדעי שגם בשעת כעס וגם כשאת לא רואה אני אוהבת אותך המון – עד הירח ובחזרה . . . אמא

מריני

New member
WOW טללים

גרמת לי להזיל דמעה...את כותבת מקסים
מזל טוב לבתך, אלונה, בהגיעה למצוות, איזה מזל יש לה, שיש לה אם כמוך, ולך שהתברכת בבת כמוהה. אז המון בריאות, שמחה, אושר, חיוכים, אהבה ומזל.

bali

New member
מנהל
זה כל כך מרגש שבלי להכיר אותך ואותה

יש לי דמעות בעיניים
מזל טוב!!!!

איזה יופי של ברכה../images/Emo140.gif

כתבת מדהים ובהחלט מרגש, המון מזל טוב לילדה היפה, יש לה שם מקסים בעיניי, שתצליח ומאחלת לה את כל האהבה שבעולם.

ים של תודות לכולכן ../images/Emo140.gif

גם ממני וגם מאלונה שקראה את כל התגובות ומאוד שמחה..............

למעלה