רוצה לשתף..

loinve

New member
רוצה לשתף..

קראתי קצת את התגובות כאן בפורום וקיבלתי הרושם (הטוב!) שאנשים באמת מגיבים בצורה כנה ואמיתי, גם אם זה לא מה שרוצים לשמוע. אז החלטתי לשתף בסיפור "משבר" שלי.

התחלנו לצאת בכיתה יא' ומהדייט הראשון ידענו שזו תהיה זוגיות טובה. היום אנחנו כבר בני 24: עברנו את הצבא, עברנו את ה"טיול הגדול", ועברנו כמה שנים בתור סטודנטית עסוקה עם בן זוג שעובד. הדיבורים על חתונה, בית, משפחה וכלב באו לנו בטבעיות וכל פגישה יחד הרגשנו שפשוט נועדנו אחד לשניה וראינו את העתיד המשותף. לפני הטיול הגדול *שלו* הרגשתי שזו ההזדמנות לשחרר, לתת את הספייס והמרחב שמגיע לשנינו ואם כשהוא יחזור לארץ נמשיך מאיפה שהפסקנו - אז מבחינתנו לא משנה כמה ראינו/חווינו בחודשים האלה, העיקר שהאהבה ניצחה ועכשו אנחנו יחד.

לפני כמה חודשים הייתה לי תקופה מאוד לחוצה בלימודים (מבחנים, מטלות, לחצים ומה לא) ודי לקחתי כמובן מאליו את הקשר. עשינו שיחה, שהייתה קשה - דיברנו על פרידה - ומבחינתי הבנתי שאני צריכה לחזור להיות מי שהייתי בזוגויות ולא להזניח את המערכת יחסים. וככה באמת היה. הקדשתי פחות זמן ללימודים ויותר זמן איתו, טיילנו יותר יחד ודאגתי לאזן בין השניים.

לפני בערך חודש הרגשתי שדווקא מהצד שלו יש "הזנחה" - כל יום הוא עובד או מבלה עם חברים ועד שיש לנו הזדמנות לצאת כמו שצריך הוא מעדיף לצאת עם חברים או שנהיה יחד עם החברים. מבחינתי הבנתי שכנראה ה"תירוץ" שהקשר צולע בגלל הלימודים לא היה אמיתי וכנראה שיש משהו מעבר. אז יזמתי שיחה וידעתי שאם אני לא אוביל אותה למקום שהוא צריך לקבל החלטה בנוגע להמשך הקשר - שומדבר לא ייצא מזה. ובאמת כך היה - הוא החליט שאנחנו כנראה צריכים להיפרד והוא רוצה זמן לחשוב על מה ולמה.

אני לא רוצה להישמע נאיבית ותמימה אבל באמת שהיה לנו טוב ביחד! לרגע לא הרגשתי שהוא לא אוהב אותי יותר או רוצה להיות עם בחורות אחרות. ממש הרגשתי בטוחה ברגשות שלו כלפיי וגם ברגשות שלי כלפיו. הייתה לנו זוגיות מדהימה, מבוססת על אמון הדדי, הבנה ואהבה, לכן אני מרגישה שפתאום משהו לא ברור קטע את הקשר.

אז מה אומרות החברות? שכנראה זה השלב שכולנו פוחדות ממנו אחרי כל כך הרבה שנים של זוגיות, במיוחד שזו האהבה הראשונה, שהגיע הרגע שהוא מרגיש שזה נהיה מאוד רציני והוא צריך "להתנסות". אני פשוט לא מצליחה לקבל את זה כל כך כי היה לנו טוב בקשר (והוא אמר שזה בכלל לא בשביל לצאת עם בנות אחרות), זה ברור לשנינו שאנחנו מאוד אוהבים אז למה להפסיק משהו טוב? מה גם שהוא לא סיפק לי הסברים לצעד שהוא עשה, מה הניע אותו ומה הוא מרגיש.. למה זה בכלל נגמר?! כבר עברו חודשיים ולא דיברנו, מדי פעם הוא שואל עליי ואני משתדלת כמה שפחות לשאול עליו. אני יודעת שאיפהשהו תהיה לנו שיחה ל"סגירת מעגל". ממש בא לי להמשיך הלאה אבל אני מרגישה שהאהבה חזקה ממני ויש בי עדיין תקווה שנחזור. אני מקבלת את זה שכנראה שזה נגמר ו - that's it, אפילו יצאתי לכמה דייטים אבל באמת שהוא הבן אדם שאיתו אני רוצה להיות.

אתם, אנשים הפורום המנוסים, מצליחים להיכנס לראש שלו???

תודה על הקדשת הזמן לקרוא, שיהיה שבוע טוב ומוצלח!

nirity1

New member
לפעמים גם דברים טובים נגמרים

בהחלט יכול להיות שהוא רוצה להתנסות לפני שהוא מתמסד
אבל יכול להיות שזה פשוט נגמר. ושגם הוא אוהב אותך ולא רוצה לפגוע בך אבל בשבילו זה כבר לא אותו דבר. יכול להיות שהמשכתם שנים מתוך הרגל ואהבה השתנתה לה. זה קורה לכולם ( בעיקר לנשואים ) אבל אתם כל כך צעירים ומגיע לשניכם קצת יותר מהרגל....
מאחלת לך שתוכלי לשמור על קשר איתו ושכן תוכלו לדבר על זה. אם לא עכשיו אז יותר מאוחר....

loinve

New member
קשה לקבל את זה

אבל לאט לאט אני כנראה מבינה שזה באמת המצב... כואב ולא תמיד מובן... הלוואי שאמצא טוב יותר כי כרגע- פשוט מרגיש לי שאין..

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא תמצאי טוב יותר

אבל בטח תמצאי אחר, שונה ומפתיע. ולא רק הוא יהיה שונה, אלא גם את תהיי שם שונה, וזה עשוי להיות לך מאוד נעים ( או שלא, כמובן).

ומה עם האהבה הנוכחית? לא בטוח שהיא מתה. אבל בטוח שהוא צריך עכשיו את "הטיול הגדול" שלו, לא בהרי האנדים אלא בעמקי החיים התל אביביים (שמעתי שיש משהו גם בירושלים, אבל אני לא יודע אם להאמין לשמועה).

בכל אופן, אני ממליץ לך באמת ללכת קדימה, איך שאפשר וכמה שאפשר ובקצב שאפשר. אם בסוף אתם אמורים לחזור, זה יהיה כנראה רק ממקום של בחירה מחודשת, אם וכאשר.

וכן, זכרים זקוקים לגיוון כנראה קצת יותר מנשים. אולי זה רק החינוך, או לא יודע מה, אבל סטטיסטית זה נכון.

יהיה טוב. באמת.

loinve

New member
תודה..!

אין ספק שלא הכי קל לי לקבל את זה אבל הראש יודע שזה הכי נכון והכי אמיתי.

שיהיה לכולנו בהצלחה עם ההתמודדויות והמשברים

שילה1

New member
שחררי,התעלמי,תני לו את כל הזמן שבעולם.

לא שיחת סיכום ולא כלום.
המשיכי בחייך.אם יחזור-הרי ש..פעלת נכון.אם לא-פעלת נכון והמשכת בחייך.
בהחלט מבינה את הפגיעה,העצב,המחשבות והניתוחים.עברתי כאלו בעבר,ולא פעם אחת.
אז ממרומי גילי אעודד אותך:יצאת מהקשר עם תובנות,ואת בהחלט יודעת מה לא מתאים לך,בקשר הבא.ואל דאגה.הקשרהבא מחכ הלך מעבר לפינה.
השאלה היא רק.....אם את עוברת את הפינה הזו....

loinve

New member
תודה! אך האם זו תהיה טעות

לחדש את הקשר במידה והוא יחליט ש"עשה טעות"?

ואני בהחלט רוצה לעבור את הפינה הזו.. הכל לטובה כמו שאומרים

שילה1

New member
הוא לאיחליט,ולכן השאלה שלך ...מיותרת.

זה נגמר.
עברי את הפינה לאט,ועם חיוך ענק.
בהצלחה.

אייבורי

New member
לא צריך להכנס לראש שלו

אני בטוח שהיו לכם זמנים נהדרים יחד
שהוא אהב אותך ואת אותו
שהקשר היה נפלא.

אבל כמו שיש לידה ומוות, גם קשרים לפעמים נגמרים
יש להם תאריך פטירה מסודר
ואם תשבי שבעה על הקשר, תוכלי בעתיד לזכור את הרגעים היפים.

אבל אל תדאגי, זה לא הקשר האחרון
וגם הבא אחריו, יהיה נפלא וכיפי ותרגישי מעולה.

למעלה