רוצה לשתף...

PurpleFilth

New member
רוצה לשתף...

טוב, אז יש לי קצת צרות-של-עשירים, אבל בא לי לשתף איתכן/ם, אולי יש כאן מישהו/י עם חוויה דומה... לפני כמה ימים נתקלתי איפה שהוא באינטרנט באיזה פסקה קצת ביפובית. מי שכתב/ה אותה אמר/ה שאין לו/ה בעיה עם ביסקסואלים/ות, זה פשוט שאנחנו תמיד מנסות/ים להפוך כל סוג של היכרות למינית, וזה לא תמיד מתאים. ואז מגיעים החיים האישיים שלי. עד כמה שאני מסוגלת להיות אובייקטיבית לגביהם, אני כן מנסה שלא לכפות את המיניות שלי על א/נשים שלא מעוניינות/ים בזה, בין אם באותו רגע או בכלל. ועדיין, אם אני סופרת את רב החברים/ות הטובות/ים שיש לי או שהיו לי, מסתבר שהיה לי איזה שהוא מגע מיני עם רובן/ם. עכשיו, רב הזמן סבבה לי עם זה. נחמד לי שיש לי מלא מין, נחמד לי להכנס למיטה עם א/נשים שאני אוהבת, ונחמד לי שכששואלות/ים אותי עם יש לי חבר, להגיד שיש לי כלמני חברות/ים, ועם חלקן/ם אני שוכבת לפעמים. הבעיה היא, שלפעמים, מדי פעם, אני חושבת על החברות/ים שלי שאני לא שוכבת איתם/ן, וקצת לא מבינה למה הן/ם אוהבים/ות אותי אם אני לא שוכבת איתן/ם. לא בגלל שאני רואה חברות כמשהו שמותנה במין, אלא מסיבה הרבה יותר מטופשת. איפה שהוא בחלק השלילי והלא-הגיוני של הראש שלי, אני אומרת לעצמי, למה שלעזאזל שמישהו/י ת/ירצה בחברתי אם לא בגלל זה? אז... אני מקווה שיש בפורום עוד כמה שרמוטות עם מחשבות או חוויות דומות. אז אמא (שלא יודעת שאני בי) אומרת שאני צריכה חברה טובה. בתקווה למצוא אחת כזאת, אני מקשיבה בינתיים לשיר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=tuE7XXEUAfA

L e j l a

New member
את חושבת שלא יכולים להיות לך חברים אמיתיים?

זה נשמע שכל החברים שלך נמצאים איתך למטרה אחת - סקס, ואם זה ככה כנראה שאת יודעת מה את צריכה לעשות

Bell4Ever

New member
האמת הכואבת

היא שבעולם המודרני מעט חברויות נוצרות בין שני אנשים שעלולים להמשך אחד לשני (בגיל בוגר כמובן, לא מדובר על הגיל הרך). אני רוצה להשאר תמימה ולחשוב שיכולה להתפתח ידידות אמיתית בין שני אנשים בלי קשר לסיכוי האם הלילה יגמר בסקס או לא, אבל המצב לא ככה. גם אצלי החברים הכי טובים שלי התחילו מזה שהיה להם קראש עלי וזה נגמר ברגע שהודעתי להם שאין מצב והכנסתי אותם לfriends zone. יש לי שאלה אחרת: איך שונה העובדה שהם רוצים להיות איתך רק בגלל הסקס שונה מזה שמישהו רוצה להיות איתך כי את אוהבת סדרה מסוימת בטלויזיה או שיש לך חוש הומור ממש טוב? אני מניחה שאת נהנת מהסקס ואת לא עושה אותו רק בשביל הקשר והקירבה, אז למה זה שונה מלהנות מללכת לסרט עם מישהו? את האשמה תשאירי לחברים שלך, תהני מהרגע. כל עוד הם באמת חברים שלך וזה לא איזו הצגה (כלומר שאת לא מרגישה שהם צבועים אליך או מתקשרים רק בשביל זה) אני לא חושבת שיש בזה פסול - סקס הוא נושא לעניין משותף בדיוק כמו הארי פוטר
ובשביל עצמך הייתי שואלת מה את מחפשת בהם? ממה את נהנת כשאת בחברתם? אני חושבת שכל בן אדם (בלי קשר לנטייתו המינית) ברגע מסוים בחייו תוהה מה הוא שווה אם הוא לא היה עוזר להכין שעורי בית\מוציא את האוטו בשישי\זין גדול\ציצים גדולים\עושה מסיבות ענקיות\מליונר וכ'ו וכ'ו. מקווה שמשהו מזה עזר, ואם לא, לפחות יש לך כמה סקס שאת רוצה, אז שיזדיינו כל השאר......

PurpleFilth

New member
../images/Emo24.gif תודה!

כן, אני מניחה שהפנמתי קצת slut-shame בטעות... =/ גם מזה עוד אצטרך להגמל...

למעלה