רוצה לשתף!

רוצה לשתף!

שלחתי בצהריים הודעה לחבר שאם הוא יודע באיזה יום הוא יוצא אז שיודיע לי, אז הוא שלח לי הודעה שקשה לו לצאת עכשיו מהצבא והוא עצוב כקשה לי, אז אמרתי לו שלא נורא כאני ימשיך לחכות לא משנה מה, והוא ענה שלא מגיע לי יחס כזה, ועניתי לו שזה לא אשמתו ויהיה טוב... אוף אני לא מרגישה חרא שהוא לא יוצא ומצד אחד לא נעים לי שהוא מרגיש חרא בגללי... תנחמו אותי!

בתור אחת שעוברת לפחות פעם בחודש קטע כזה -

כן גם החייל שלי כזה , מחליט שלא מגיע לי יחס כמו שהוא נותן , לא מגיע לי לחכות כלכך הרבה והוא מתחיל להתבאס כי הוא יודע שקשה לי. אז ישלי עצה בישבילך- בחודש האחרון אני משתמשת רק בזה וזה מה שעושה ת'קשר יותר טוב
או בעצם בלי שום קשר תמיד זה יעשה אותו מאושר תזכירי לו למה את מחכה לו פה , ושאת לא סתם איתו , הוא האדם הכי מיוחד שאת מכירה והכרת . תזכירי לו כמה את אוהבת אותו , ולא משנה כמה הוא יסגור את תחכי לו ותהיי פה בישבילו בכל רגע ורגע . ואת
קחי הכל בפרופורציה - עוד שבוע / שבועיים / שלוש , את תראי אותו לבסוף , ותאמיני לי שזה היה שווה כל הרגע שחיכית נכנסת לדיכאון והמתנת. מקווה שעזרתי
ושוב תחשבי חיובי תרגישי חיובי ויהיו דברים חיובים

רשמתי לו

אחכ` שאני לא מסכימה לו לחשוב שאני לא מגיע לו ושאני תמיד לצידו ושאני מאוהבת בו, כאני מפחדת שהוא ישבר וירצה לוותר...

זה עושה טוב אם תזדהו איתי!

כפשוט נקרע לי הלב כשהוא שלח לי את זה, ופחדתי שאולי מרוב שהוא מרחם עליי הוא ירצה לפרוש... והיום בדיוק חודש לא התראנו, ואני בטוחה שזה לא אשמתו כיש לו מלא על הכתפיים. אחרי שאני כבר יותר חזקה ופתאום אני שומעת שזאת תקופה שעוברת על כולנו זה בהחלט מנחם...

מאמי,

לפי דעתי את צריכה להסביר לו שנכון שקשה לך אבל את יכולה להתמודד עם זה.. ולהבהיר לו שאת איתו בכל מצב ולא משנה עד כמה קשה כי את איתו! וזה לא קשור בכלל ליחס, זה היציאות שלו וזה משהו שלא תלוי בו. אני מבטיחה לך שההרגשה שלך תעבור רק אם באמת תסבירי את עצמך ותבהירי לו שאת איתו ושלא ירגיש חרא עם כל המצב.

אני ישמח אם תנסחי לי הודעה

כרשמתי לו כבר שאני יחכה כמה שצריך, וכל מה שאני רוצה זה להיות איתו גם אם זה כרוך בזה... ושאני תמיד לצידו, הוא עדין לא השיב לי. כנראה שוב פעם הקפצה וכאלה...

אוקיי..

אמ אני אנסה לנסח לך משו.. "נכון שהמצב קשה ואני מתוסכלת להיות בלעדיך, אבל תאמין לי שהבחירה להיות בת הזוג של בן אדם כמוך היא הנכונה ביותר! אני ידעתי לאן אני נכנסת ומה זה דורש ואני גם לא מתחרטת. לא משנה עד כמה רע יהיה, אני תמיד לצידך. אני אוהבת אותך ומחכה לראות אותך!" חח ההודעה באה מהלב, גם אני עברתי מה שאת עוברת והסברתי את הדברים האלה אז זה בא טבעי.. מקווה שעזרתי :) ובטוח שהוא יוכל הוא יראה את ההודעה וישלח לך בחזרה.. השגרה שלו בטוח ממש עמוסה ואין לו זמן אז תחכי קצת.

GrowingMadness

New member
Thank god I have you here,

ככה אפשר לחסוך מעצמי [ומשאר הפורום] עוד חפירה מיותרת ופשוט לעשות לך לייק..

הוא היה צריך לבוא

עכשיו הרבה יחידות בכוננות בגלל השריפה... 33 יום ואין לו מושג מתי הוא יבוא... הוא אומר לי אמרתי לא לחכות... מה ניראה לו?

יש משהו שאני לא מבינה..

למה כל הזמן הוא אומר לך שלא תחכי לו? וואלה זה ברור שקשה לך אבל הוא יודע שאת אוהבת אותו, אז למה שתוותרי על זה? נכון שיש תקופות קשות והמצב חרא לפעמים אבל לא צריך להיפרד בגלל זה.. תגידי לו את זה שאת ממש לא מתכוונת להיפרד בגלל זה ושיפסיק להגיד לך את זה. זה נשמע באיזשהוא מקום שאולי הוא לא רוצה שתחכי...

god girl too

New member
זה הפחד שלי

אחרי שאני רציתי להיפרד ואז כבר התגברתי על זה וידעתי להתמודד עם זה! מצד אחד הוא רושם לי באותה הודעה מאמי שלי אמרתי לך לא לחכות לי! ככה שאני מבולבלת... אבל פעם הבאה שאני ידבר איתו אני ישאל אותו למה הוא מתכוון כשהוא אומר לא לחכות לו? מעצבן אותי שבמקום לעודד אותי הוא רק מנסה להוריד לי את המוטיבציה! ויוצא שאני זאת שמעודדת אותו ולא הוא אותי, ניראה לי שלחתי לו יותר מידי הודעות מעודדות שזה כבר מתחיל להלחיץ אותו. אם רק היה לי מושג מה עובר לו בראש...

דבר ראשון- תהיי רגועה!

להיכנס להיסטריה של מחשבות זה לא יעזור לך בכלום.. אבל כן יש בזה משהו.. הוא צריך להיות מאושר וגאה בך על זה שאת מתמודדת עם המצב כמו שצריך ולא להגיד לך לא לחכות.. וואלה אני כבר הייתי צועקת עליו, זה מוריד באמת את הרצון להמשיך לחכות חח והודעות מעודדות את לא צריכה לשלוח כל הזמן!! תדעי שיש מינון מסויים, נגיד במצב שלי, אם החייל יוצא לתרגיל או יש לו מבחן או משהו שהוא חשוב ושקשה לו אז אני מעודדת וככה זה צריך או נגיד בתחילת שבוע שמעודדים שהשבוע יסתיים מהר אבל לא יותר מדיי כי זה כבר חונק אפשר לומר.. קחי את זה לתשומת ליבך. ומה לעשות אי אפשר באמת לדעת מה עובר להם בראש אבל באמת שקחי את עצמך בידיים ודברי איתו כי את סתם נכנסת לסרטים בגללו

god girl too

New member
דיברתי איתו

והוא הסביר שכבר לא נעים לו שהוא כל הזמן אומר לי שהוא יבוא והוא לא בא והוא פוחד שאני מחכה מלא וזה פוגע בי והוא לא רוצה לפגוע בי, אז אמרתי לו תבטיח לי שלא תאמר ככה שוב, כאם אני מחכה זה מבחירה בלבד... אז הוא אמר: איזה אישה חזקה את שאת ככה יכולה לחכות... בקיצור אני שמחה שדיברנו ושהוא הסביר את עצמו ומעריך את זה

god girl too

New member
תודה /tapuzforum/images/Emo13.gif

ובטח שאני רגועה יותר, הרבה יותר קל לדבר בטלפון מאשר בהודעות...

למעלה