רוצה לשתף

dank888

New member
רוצה לשתף

אוטוטו אני סוגר 10 שנים של רווקות. אחרי שכל השנים כל החברים והחברות אמרו שיהיה בסדר ושאין לי מה לדאוג, עברה שנה אחרי שנה, ולא מצאתי את המכסה שלי, וזה לא "קרה גם לי". עוד חודשיים אני סוגר שנה אחרי הפעם האחרונה שיצאתי עם מישהי ועשיתי סקס. ולפניה אלה היו כמה שנים טובות שלא יצאתי עם אף אחת למעט דייטים עם בחורות מהאינטרנט שנגמרו בשניה שהתחילו. החלפתי גישות על ימין ועל שמאל, מה לא עשיתי כדי לעזור לעצמי? - הכרתי מאות בנות באינטרנט - הלכתי לפסיכולוגים - עשיתי קורסים של אומנות הפיתוי - קראתי מיליון ספרים על משיכה, תקשורת בין אישית, אהבה עצמית, קבלה ועוד.. - הלכתי לסדנאות, הצטרפתי למסגרות, נרשמתי ללימודים (רק כדי לא להיות לבד). - נסעתי לחופשים - עשיתי מדיטציות - הייתי מכריח את עצמי להתחיל עם בנות זרות, (למה מכריח? כי זה לא היה בטבע שלי) - התייעצתי עם אנשים בכנות כדי שישקפו לי האם יש בי משהו שעלול לדחות בנות, ופעם אחרי פעם אנשים אומרים שהם לא רואים בעיה, אם כבר אז אני נראה טוב, חכם, איש שיחה, מצחיק נחמד.. בקיצור - יש גרועים ממני ! - ניסיתי להיות עצמי - התייעצתי בפורומים - ניסיתי להפסיק לחפש ופשוט לזרום עם הדברים הטובים שבחיים שלי, רק שהחלומות בלילה לא נותנים לי מנוח. בחודשים האחרונים (אם לא מאז ומתמיד), כל לילה אני חולם שאני פוגש בחורה, היא מחבבת אותי, אני מחבב אותה. כשאני מתעורר התחושה היא כאילו חלמתי על הבלתי אפשרי. אני מוצא את עצמי מקנא עמוקות בבחורות שצעירות ממני ב 8 שנים שיש להן ניסיון עשיר ממני בהרבה, ואיכשהו השקפת העולם שלהן בריאה פי כמה משלי.. שכבר אחרי התיכון הן מסתובבות בעולם כאילו הוא שייך להן. כשהן נפרדות מחבר שלהן הן לא יושבות אח"כ בבית שנים תוהות אם הדבר הזה שוב יקרה להן. עבורן אלה חדשות טובות והזדמנות לצאת עם מלא אנשים עכשיו כשהן רווקות שוב. אחח החיים הטובים. אז האחרונה שיצאתי איתה אכן נפרדה מחבר שלה, ואז החליטה שעכשיו כל עוד היא צעירה זה הזמן לראות את העולם לפגוש אנשים ולהזדיין עד שהיא תמצה את זה. ואז היא פגשה אותי... עבורה הייתי ריבאונד שהיא זרקה אחרי חודש, עבורי היא הייתה התקווה החדשה לאהבה, והיום לאחר שנה אני עדיין לא מצליח להפסיק לחשוב עליה, בעוד שהיא כבר הספיקה להזדיין עם עוד 10 אנשים מאז, וזה מפתיע שהיא עדיין זוכרת את השם שלי. ובתוכי מתחולל גהנום, אני גם מקנא בה על שיש לה את האפשרות לזה, אני גם מגנה אותה, אני גם שופט את עצמי על שאני לא מספיק טוב בשבילה כדי שאני אהיה יותר מסטוץ, אני גם רוצה להרוג את מי שהיא איתו, אני גם שונא את עצמי על שאני לא יכול להפסיק את זה ושאני לא יכול לשחרר, אני גם מגנה את עצמי על האומללות היאוש והרשימה נמשכת. אני לא מצפה שלאף אחד יהיה להגיד לי משהו שעוד לא חשבתי עליו.. סתם חשבתי לשתף, היות וגם הלילה התעוררתי מחלום בלתי אפשרי, בו אני פוגש מישהי, מסתכל לה בעיניים, היא מסתכלת לי בעיניים, אני מרגיש חיבור, וגם היא.

bridges

New member
תודה על השיתוף...

השיתוף שלך דבר ראשון סותר את התפיסה הרווחת (במיוחד בין נשים) לגבי גברים והיחס שלהם למין וליחסים. האם ניסית לפנות לתחום רוחני/מיסטי (לא רק מדיטציה)? בתטא הילינג (הוכניקה שבה אני משתמש בנוסף לאימון) אנחנו יודעים שיש אנשים שבגלגולים קודמים נשבעו נדר של נזירות שלא שוחרר ואז למעשה מערכות היחסים "נמנעות" מהן. בפגישה אחת של תטא הילינג ניתן לבדוק את זה ולשחרר את הנדר (או כל חסם אחר שמונע ממך לפתח מערכות יחסים משמועיתיות). אני יודע שניסית את כל הדברים אבל זה לא עבד, אבל תזכור שזה לא אומר שהשיטה הבאה לא תעבוד (תקרא את הספר "הברבור השחור" שמדבר על טעות הרקורסיה שבה אנחנו מניחים שמה שקרה בעבר יקרה גם בעתיד). רונן

חלום אפשרי

לפי מה שאתה אומר כבר חקרת את הנושא מכול הכיוונים אולם יש משפט אחד שאמרת שבעיניי הוא מאוד חשוב -"חלום בלתי אפשרי " אם אתה מאמין שזה חלום בלתי אפשרי אז זאת הולכת להיות המציאות עבורך תפסיק להפוך את כול העניין של הדייטינג למסע כומתה תקשיב לתחושות בטן שלך ואל תעשה דברים שלא בא לך לעשות אתה לא צריך להכריח את עצמך לצאת עם בנות לא בא לך אל תצא תנסה להפוך את הדייטינג למשהו כייפי שאתה נהנה בו שבכול פגישה אפילו דייט ראשון יש גם כייף והנאה אם אתה מרגיש שהולך להיות מפגש לא נעים אם מישהי תבטל אותו ולגבי אותה בחורה- אתה תשכח אותה שתהיה מישהי אחרת שתרצה אותה דבר אחרון -קח לך מאמן ! נראה לי שאימון יכול לסייע לך

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חלום בלתי אפשרי

קשה לומר מכאן כיצד אפשר לעזור. זוגיות היא דבר חמקמק שקשה לתת לו כללי עבודה או נוסחאות. נשמע שכרגע אתה קשור לבחורה שלא מעוניינת איתך בזוגיות. זה מקום לעבוד עליו מבחינתך, ולא משנה מה עשית קודם. משהו בך נקשר לבחורה הזו ולא מאפשר לך לזוז הלאה. זה נושא שאפשר לעבוד עליו בטיפול או באימון. נדמה שיש לך ציפיה שהדברים יתרחשו כמו בחלום - החיבור והקשר יהיו מיידיים, ומיד תדע שזה זה. בחיים הרבה פעמים הדברים מורכבים יותר ואיטיים יותר. יש מה לעבוד - על זה, על הגינוי העצמי שיוצר מעגל שלילי משל עצמו, על אמונות ותפיסות. יש משהו נוח בלומר שהכול אבוד, כי אז אין צורך להתאמץ יותר. אנשים פוגשים את בן הזוג המתאים להם בכל מיני גילים ומצבים בחיים. זו הבחירה שלך אם להמשיך ולראות זאת כאפשרי או לא.

תלתלית3

New member
קודם כל יש לך כשרון כתיבה

והייתי ממליצה לבחון את התחום הזה. נראה לי שיש משהו שתוקע אותך בחיים ומשאיר אותך באיזור הנוחות עם איזה שהוא רווח משני. להערכתי עבודה עם NLP ודמיון מודרך יכולה לסייע לך להתחזק, להבין מה החסמים שלך, מה האמוונות שמגבילות אותך, מה הפחדים שמשתקים אותך, להעלות את הדימוי העצמי שלך, לאפשר לך לנהל את חייך כרצונך ולא להיות מנוהל ולאפשר לך דרך התת מודע להגשים את החלום האפשרי. השמים הם הגבול ומכאן אל תתייאש ויש דרכים לסייע לך להגשים את עצמך. הרצון שלך לפתור את הקושי הוא כבר חצי דרך לפתרון. בהצלחה טליה

אין חכם כבעל ניסיון

תיארת באריכות את חסרונותיך ומעלותיך ומעבר לכישרון זיהוי החסרונות והחוזקות שלך הצמד לאינטואיציות שלך האישה שאתה כה משתוקק לה תגיע שתהיה מוכן לקבל את האחר בברכה חנן

10 שנים של רווקות

איש יקר מתוך השיתוף שלך, התרשמתי שאתה הולך עם רשימה של אמונות פנימיות, אשר דרכן אתה רואה את החיים שלך. הן מנהלות את הרגשות שלך בהקשר לנושא הזה ומשליכות על המציאות שאתה יוצר לעצמך. הראשונה,שזיהיתי היא אמונה שאינך באמת ראוי לאהבה אמיתית, עמוקה וערכית. מחשבה פנימית נוספת שנראה שאתה מאמין בה, שכדי שתהיה מאושר אתה חייב להיות בזוגיות. ועוד: אם מישהי שרצית לא רוצה אותך כבן זוג, זה אומר עליך משהו. האם משהו במשפטים האלה הוא אמת? איך החלטת? האם אתה יכול לדעת שבזוגיות, בטווח הארוך שלה , תהיה יותר מאושר מכפי שאתה יכול להיות ללא זוגיות? ואני ממש לא שוללת את הערך המוסף והנפלא שזוגיות טובה יכולה לתרום לחיים. לי נראה שעם זאת שעשית כבר דרך ארוכה של מודעות, עד כה, ובטוח שנתרמת ממנה, עליך ליצור קודם מערכת זוגית תקינה מעריכה ואוהבת עם עצמך, לפני שתחשוב על זוגיות. דבר אחרון, משום מה "נתקעת" בקשר האחרון ואינך משחרר אותו למרות שזה רק מאמלל אותך. כדאי לברר מה אותו חלק בך שנצמד לאותו קשר, רוצה להשיג עבורך בדרך הזו. יש כאן בהחלט מקום לתהליך של אימון אישי

dank888

New member
כן ובכן..

בפורום אימון אישי הדיעה הרווחת היא שיש מקום לאימון אישי. בפורום פסיכולוגיה חושבים שאני צריך מטפל טוב. בפורום בינו לבינה חושבים שאני צריך בסך הכל להאמין בעצמי. בפורום העבודה של ביירון קייטי חושבים שאני צריך לחקור את המחשבות שלי. בפורום התמודדות עם החיים פשוט מבינים אותי. אז.. ללא הפתעה גדולה, כל פורום ואדם רוצה למכור לי את מערכת האמונות שלו. לעת עתה אני מאוד זהיר עם הדברים החדשים שאני מנסה, כי יש לי נטיה להיבלע בתוך התחום הנחקר באובססיביות עד שזה הופך לדת שלי למשך כמה שנים.. עד שעולה לי התובנה שמשחררת אותי מאותו התחום כשאני מבין שגם התחום הזה אינו מדוייק ובסופו של דבר לא הביא לי מה שחיפשתי. לגבי האמונות שציינת שזיהית בי, חלקן נכונות, חלקן חלקיות, וחלקן שגויות. אני גם לא בטוח שאמונות זאת הבעיה.. אני מבין שזה מה שאת מאמינה וזה תחום האימון האישי. חקירה של אמונות מגבילות וכו'.. אני לא מאמין למשל שכדי להיות מאושר אני חייב להיות בזוגיות... אבל עושה רושם שזה ככה. רק כשיש לי מישהי אני מאושר. האם זה אומר שאני מאמין בזה? בקיצור.. מגיל 17 שאני עושה סדנאות הם חוזרים על המוטו הזה.. של לא להיות תלוי, של לאהוב את עצמך, של לאשר את עצמך, שכדי להיות במערכת יחסים עם מישהו אתה צריך לדעת קודם להיות במערכת יחסים עם עצמך.. שעדיף לחפש בן אדם שלם בנוסף לאדם השלם שאתה.. מאשר חצי שיצטרף לחצי שאתה.. אני יכול להמשיך עם הסיסמאות לנצח.. חפרתי בזה - שנים ! אבל זה לא תופס באמת.. משפטים לא משנים נוירונים. שינון לא עושה כלום. רק חויוות. לכן, לא השתכנעתי שיש לתחום משהו להציע לי באמת. עם זאת........ אני מעריך את הניסיון שלך (ושל כולם) לעזור לי, להשקיע בכתיבה, ואת הבעת האיכפתיות. אז תודה.

Yin

New member
מעניין

יש כאן קבוצה של אנשים, כולל אותך dank888, שנחפזים להסיק מסקנות ולהציע או לדחות שרותים. אני לא מבין איך יש המתיימרים להיות בעלי מקצוע כבר מנתחים ומציעים דרך לפתרון - רמז, דנק888 לא ביקש שום דבר מעבר לשיתוף. דנק888, אני לא מבין איך אתה מתיימר לדחות דרך שאתה לא מכיר מעבר לכמה מילים שנכתבו. יכול להיות שאימון יתאים לך ויכול להיות שלא, לומר שאין לתחום מה להציע לך בגלל שזיהית כמה קלישאות - זו קפיצה קוונטית למסקנה שלא בטוח שהיא נכונה. סופ"ש שמח, עדי

dank888

New member
אני לא דוחה בגלל כמה מילים

אלא בגלל שכן ניסיתי את התחום, בדקתי לגביו באופן רציני, עשיתי אימון מסויין, ואז פגשתי מאמן אחר. ושכולם למעשה העבירו את אותם התכנים שלמדתי בארגון מסויים שבו ביליתי 6 שנים מהחיים שלי. וגם אני לא יכול לנסות כל אחד וכל דבר מסיבות לוגיסטיות, ובמיוחד בנושא האימון האישי.. עושה רושם שזה תחום פרוץ מאוד, שכל אחד מעביר אותו אחרת, יש כאלה שמכניסים תכנים מתחומים אחרים, NLP דימיון מודרך קואצ'ינג רוחניות וכו' וכו'.. אז זה לא ממש משהו שאפשר לבדוק ולשיים עם הבדיקה, אין לזה סוף.. מה שמשאיר לי רק לשקול את זה לא כתחום, אלא כהבן אדם הספציפי שעומד מולי.

Yin

New member
אוקי

לא ידעתי שכבר ניסית. אני מתנצל על זה שקפצתי למסקנות מבלי לדעת את כל התמונה. אני כבר לא מחזיק מאימון כתחום נפרד, אלא כמתודה, כנדבך חשוב המוסיף ערך לתחומים אחרים. אחד מהדברים היפים במתודה הזו הוא הפתיחות ושכל אחד יכול להביא את עצמו ונסיונו מתוך נקודת המבט האישית שלו ולא מתוך הכתבה של מה נכון. אני לא מצפה ממך לנסות ולבדוק כל בעל מקצוע בכל תחום עזרה כזה ואחר. אני כן רוצה לשאול אותך למה אתה מצפה כשאתה כותב הודעה בפורום שכזה? הערה קטנה: קלישאות הפכו להיות כאלו רק בגלל שהן נכונות. עדי

dank888

New member
למה אני מצפה?

האמת שהתגובות עונות לי על הציפיות. ציפיתי שכל אחד יתן לי את השקפת העולם שלו ושאני ככל הנראה ישלול כל מה שאני אשמע
היות ואני עושה את זה מדי פעם ומכיר כבר את התשובות הנפוצות. למה לי לכתוב פוסט כזה? כי מעניין אותי איך זה אצל אחרים, ואיך השקפה מבחוץ רואה את מה שאני מספר, ואולי בחלוף הזמן.. כשאני שוב כותב פוסט כזה, פתאום משהו יצוץ שיתן לי תשובות על מה למען השם קורה איתי ומה הסיפור שלי ולמה זה ככה.

Yin

New member
מעולה

אז קיבלת בדיוק את מה שציפת לו. אז מה?

dank888

New member
אז לא התאכזבתי ../images/Emo13.gif

אבל זאת גם לא הייתה הבעיה מצד שני.

Yin

New member
וגם לא הרווחת

פול גז בניוטרל. אני מתלבט אם לכתוב עוד משהו, וחושב שלא. אלא אם תרצה. אולי. עדי

תלתלית3

New member
באת עם ציפיות מסוימות ונענת עליהן

הדרך שתבחר לסייע לעצמך תלויה רק בך. אם ניסיתי ולא הצלחת כל כך הרבה שיטות, אולי השאלה הנשאלת: אתה באמת רוצה להשתנות או לשנות את התנהגותך כדי שתביא אותך למטרתך ? אתה כנראה נמצא באיזור הנוחות. מה הוא נותן לך ? מה הרווח המשני ? מה גורם לך להידבק במוכר ? כשאתה מתחבר לערכים שלך, אתה מאושר וכנראה ערך הזוגיות הנו ערך החשוב לך כי שם אתה מרגיש מאושר. את הערך הזה אפשר לקרב אליך כך שהוא יהיה יותר נגיש. בסופו של היום אתה זה שנותן דו"ח לעצמך, אנו בסה"כ מנסים לסייע לך ובטח לא למכור מוצר שאין אנו מאמינים בו ושראינו תוצאותיו. אולי יש משהו מילדותך, מעברך שטרם פתרת והוא גורם לך להיחסם ? אולי אינך מוכן לשינוי והפחד משתק אותך ? זו אינה רשימת מכולת, לסמן "וי" ולנסות משהו אחר כדי להוכיח את "הלא". מה מניע אותך בחיים הנמנע או השואף ? האם אתה אדם הנוטה להשוואות ושיפוטיות יתר ? אלו רק מקצת הדברים שאדם מקצועי יכול לשקף לך ולעבוד איתך עליהם. בהצלחה ואהבה טליה

dank888

New member
כן

האם אני נמצא באזור הנוחות? לא יודע, אני מדי פעם מנסה משהו חדש. רווח ממה? .. אני לא בוחר להיות במצב הזה, אני עושה כל מה שאני יכול כדי לצאת ממנו. פשוט עדיין לא עליתי על הבעיה, למרות שאני מתחיל לחשוד שהבעיה היא בסך הכל דכאון, דכאון תמידי שכל ההשלכות שלו שליליות. ולא, אני לא בוחר להיות בדכאון. אולי יש משהו בילדותי? אולי. אולי איני מוכן לשינוי והפחד משתק אותי? אולי. מה מניע אותי בחיים?.. כוח החיים שהביא אותי לפה, האנרציה, החלומות שלי. לפעמים כלום לא מניע אותי, ואינני נע. האם אני אדם הנוטה להשווטות ושיפוטיות יתר? כן. בלי ספק. ואני לא מבין למה אתם כל הזמן מנסים לשלוח אותי לאנשי מקצוע.. אני הולך לאנשי מקצוע, לפי ההחלטות הזמן והכסף והשיקולים שלי, אולי גם אתן צ'אנס לאימון אישי ואולי לפסיכולוג. אבל עד אז.. אי אפשר לנסות לעזור לי כאן דרך התכתובות?

Yin

New member
עכשיו אולי אפשר להתחיל

מה הציפיות שלך מעזרה כאן דרך התכתובתות?

dank888

New member
מה הציפיות שלי?

כמו שאמרתי.. אני לא בא עם ציפיות מיוחדות. אבל אם היית שואלת למשל.. מה תיהיה תוצאה רצויה מבחינתי? אז זאת שאלה אחרת.. שהתשובה עליה היא, לצאת עם תובנה משמעותית, על הכיוון שאני צריך ללכת בו, לעזור לאפיין את הבעיה שלי ולהיות מסוגל לשים על זה את האצבע.

אתה באמת מעוניין להצליח ?

כמו שכתב עדי קלישאות הם כאלה בגלל שהם נכונות כמו שטליה כתבה זו אינה רשימת מכולת, לסמן "וי" ולנסות משהו אחר כדי להוכיח את "הלא". אתה חוקר ובודק ומברר את הבעיה וכו" ושנותנים לך פתרונות אז זה קלישאות בעינך הסיפור כיסוי שלך שאתה באמת מחפש ובאמת מנסה אבל כמו שטליה אמרה אולי אתה מנסה בשביל להכשל ולהוכיח שאין פתרון עבורך ויסלחו לי עדי וטליה על הציטוט אז מה באמת העניין ? למה לדעתך זה כזה מסובך , לא אפשרי וכול כך קשה עבורך ? אני ממש סקרן לשמוע את דעתך

למעלה