רוצה לשתף!

FAME 69

New member
רוצה לשתף!

אתמול ביזמן היחבור לנישמת האם שנערך במיסגרת הקורס..חשתי שייכות,מילוי לב..עד כדי כך שירדו לי קצת דמעות..ואילו עכשיו אני מרגישה ריקנות איומה, דיכדוך קל חוסר אנרגיה בגוף.. אני מרגישה רעב (לא פיזי כמובן.)חסר לי משהו.. חסרה לי התחושה המספקת מאתמול אלה תחושות ממכרות...חח אוף ממש ריק לי!!

רותי 11

New member
לכן מתוקה את תמיד יכולה

לבקש ממנה לשלוח לך אנרגיות מהבית ולך בכלל יש בעיה של להיות מחוברת לארציות אז אצלך זה בהחלט קשה יותר ואת צודקת האנרגיות שאנחנו מקבלים מהבית ממכרות

סוזי10

New member
../images/Emo24.gifואני דוקא מרגישה להיפך

אחרי החויה של אתמול, אני מרגישה מלאי של אינרגיה בלתי נדלית. מרגישה כאילו יש לי כוח נוסף איתי. בכלל נדמה לי שהכל עובר מרגיש לי יותר טוב, PAMA69 את מקסימה בעיני. אגב רותי הדפסתי היום את הסיפר על הנשמה הקטנה והאור עדיין לא קראתי רק ככה בריפרוף. מצפה לילום ראשון שיגיע.

איזה כייף לכן בנות

הלואי והייתי גרה באיזור המרכז,הייתי מצטרפת אליכן לקורס !!! תהנווווווווווווווווווווווווווו

סוזי10

New member
../images/Emo141.gifבאמת חבל לי בשבילך

עברתי חוויה ממש מיוחדת, וזה רק תחילת הקורס.

התחושות שאתן עוברות זה גם אינדבידואלי

כי אני לדוגמא עשיתי קורס רייקי וחלק מהמשתתפים הרגישו ישויות, קרובי משפחה, דמויות גלגוליות, הדרכה וכדומה ואחת ממש הרגישה דברים מדהימים, בעוד חלק אחר הרגיש פחות וחלק אחר (ואני ביניהם) לא הרגישו כלום.

רותי 11

New member
את צודקת שהדברים הם אינדבידואלים

אבל במקרה הזה, זה קצת שונה כי אני מעלה את האדם למרחב הנשמתי שלו, וזה לא שהם מנסים לתקשר איתה. נכון שלא כולם פתוחים ומיד מצליחים כי זה עניין של איפשור או פתיחות. יש כמובן מצבים כמו שציינת שיכול להיות שבמקרה שלך שאולי זה פשוט לא התאים לך (לימודי הרייקי).

אני אסביר לך, רותי

יש לי תקשור מסוים כבר עשר שנים והבן שלי, יותר מאוחר ממני, ממש מתקשר אבל לא מעוניין לעסוק בזה, ואמרו לי דרכו שהעין השלישית שלי למשל ממש חסומה וגם אני קצת חסומה לתקשור ישיר, אולי בגלל הגנה או פחד למרות שאני ממש רוצה לתקשר ופתוחה לנושא ולא מפחדת וקניתי ספר שיעזור אבל כל הקטע של דימיון מודרך למשל ממש לא עושה לי את זה, וברייקי לא קרו לי דברים מחוץ לקבלת האנרגיה, אז נראה לי שאם אעשה קורס תיקשור, זה לא יצליח לי, מה את אומרת?

רותי 11

New member
אני חושבת שזה תלוי בך

גם לי היו חסימות גדולות אבל כאשר אנחנו בסופו לש דבר מגיעים לנקודה הנכונה או למקום הנכון הדלתות נפתחות, עין שלישית חסומה היא לא הבעיה אפשר לפתוח אותה בקלות, ושנית העין השלישית משמשת לראיה פנימית ולא לתקשור עצמו. לכן קורס כן יכול לעזור לך, אבל הכל תלוי ברמת המוכנות שלך וברמת המלמד, כי לצערי יש כאלה שעושים כאלה קורסים ולוקחים אוסף של מדיטציות ותרגילים וככה הם בונים קורס, לכן חשוב לבדוק לפני כן את המנחה ולראות מה מידת הצלחה שלו מה שיטת הלימוד שלו וכמובן שאת צריכה להיות פתוחה ולשים לה האם את מרגישה חיבור למנחה אם את לא מרגישה את החיבור הזה שווה לנסות מנחה אחר.

רותי 11

New member
יש כל מיני תרגילים לפתיחת צ'אקרות

אני חושבת שהבאתי בזמנו כאן בכל אופן את יכולה לדמיין ספירלה מוארת או בצבע סגול תכניסי אותה לעין השלישית ותסובבי אותה ימינה את יכולה לדמיין פרח בצבע סגול תדמייני איך הפתח נפתח לאט לאט והוא מתחיל להסתובב ימינה אני מאמינה שיש עוד כל מיני תרגילים כאלה ברחבי הרשת, אני אישית יש לי כלים שאני פותחת את העין השלישית, אבל זה אפשרי באמצעים האלה גם לבד.

ימינה? את מתכוונת עם כיוון השעון?

כי ברב המדיטציות שמעתי שזה צריך להיות נגד כיוון השעון, אגב, למה זה משנה הכיוון? למה הכוונה שיש לך כלים שאת פותחת את העין השלישית? הכוונה שאת יכולה לפתוח אותה עבור מישהו אחר?

רותי 11

New member
היי מתוקה - כן בהחלט יש משמעות

לצד, שמאל מצמצם, וימין מרחיב, לכן כדי לפתוח מסובבים ימינה, וכן זה עם כיוון השעון. כן יש לי כלים שיכולים לפתוח את העין השלישית וזה מאוד פשוט

רותי 11

New member
ממש לא, אני עושה את זה

סתם ככה לאנשים שמבקשים אין לי בעיה עם זה.

אז אני ממש אשמח אם תוכלי לעשות את זה עבורי

רותי 11

New member
אנחנו נצטרך לתכנן את זה

ולקבוע בינינו זמן מתאים כדי לשלוח לך את הטיפול

למעלה