רוצה לשתף.

nofar2020

New member
רוצה לשתף.

דיברתי עם החבר בזמן שהוא בדרך לשכם..באמת שאנחנו מדברים הכל רגיל..לא היה לי מושג איפה הוא בדיוק בדרך פתאום אני שומעת צרור יריות דרך הטלפון וחבר שלי צועק ומנתק. אלה היו הדקות הכי מפחידות בחיים שלי אני מתקשרת והוא לא עונה.. התחלתי לבכות מלחץ. התקשרתי אליו לפלאפון שוב ושוב..ואז היה תפוס..עוד יותר הלחיץ אותי..לא ידעתי מה לחשוב בסוף השגתי אותו. סיפר ששני מחבלים ירו על האוטובוס 15 כדורים האוטובוס היה ממוגן, אבל 2 כדורים הצליחו להיכנס הוא סיפר שישר שהוא ניתק הם נשכבו על הריצפה ואם החלון שלו לא היה ממוגן אז לא נראה לו שהוא היה מדבר איתי בזה הרגע (האמת שהוא סיפר לי את זה מבסוט וסבבה..לא מבינה איך!) גם אחרי שהבנתי שהכל בסדר פשוט לא הפסקתי לבכות, זה היה הרגע ממש מלחיץ התברר שרק הוא וחבר שלו היו החיילים באוטובוס השאר היו אזרחים שגרים בישובים ליד שכם ועכשיו בדיוק גם שמעתי על זה בחדשות, וקראתי על זה בוואי נט. זה הרגע שבו אני שואלת את עצמי - למה??? סיוט, העיקר שהסתיים בטוב. לילה טוב!

מורוש60

New member
היי ...

שהוא יגיד בירכת הגומל ....הוא יצא בנס.... העיקר שהכל פסדר.... זה מה שמפחיד אותי בלוחמים ..שהם נכנסים לשטחים.... אני אישית מפחדת מזה שחבר שלי קרבי...=\ שולחת לך
חם ואוהב!!! לילה טוב!!!

OgaliO

New member
ואי.מפחיד.

בהחלט רגע מפחיד ביותר.. אין לי כלכך מה להגיד לך, העיקר שזה עבר בשלום..

Clueless Maiden

New member
וואו

מסכנה. אני לא רוצה לתאר לעצמי איך הייתי מגיבה אם החבר היה מתקשר, ואז צרור יריות. מזל שהוא בסדר ושהכל בסדר...

מיי גאד...

באמת העיקר שהסתיים חלק... העיקר שהוא בסדר.. איך שתראי אותו כשהוא יחזור תני לו חיבוק גדול ונשיקה ותרגישי הרבה יותר טוב.

פתאום חשבתי על זה

כמה שזה יומ-יומי בארץ.. כאילו כן, דיברתי עם חבר שלי ופתאום היו יריות.. מה?? זה ממש בשגרה כאן, זה כלכך עצוב. שוב, העיקר שהוא בסדר החברצ'יק. :] תספרי אח"כ איך היה החיבוק!

McBlack

New member
מלחיץ ../images/Emo4.gif

לפחות הוא בסדר. רק שלא ייקח את זה כמובן מאליו...

nofar2020

New member
נראה לי שהוא כן..

כל הזמן הוא מספר לי על דברים שקורים שם והוא נשמע כאילו זה רגיל...

Svetik In Love

New member
=(

כל כך מפחיד... כנראה שהוא כבר "התרגל" לסכנה שהוא נמצא בה למרות שבאמת אי אפשר להתרגל.. אני גם נורא מפחדת מזה כי חבר שלי הולך להיות קרבי...

למעלה