רוצה לשתף...

רוצה לשתף...

לא ממש בא לי להרחיב אבל פשוט רוצה לקבל חיבוק ותגובות חמות.. הייתה לי תקופה קשה שבה איבדתי את ה"חברה הכי טובה שלי" ועכשיו גם את ה"ידיד הכי טוב שלי"... אחד אחרי שני, פשוט לא יודעת מה לעשות וקשה לי נורא...

sh53

New member
../images/Emo24.gif

זה קורה בחיים שמאבדים חבר אחרי חבר, תקופה רעה שמרגישים שלא עוברת ומחכים ל"בום" הבא ולא יודעים מה יגיע ואיך בדיוק יגיע, אבל זה עובר וכולם עוברים את זה ואני בטוחה שגם את תעברי את זה, עם קצת עזרה מאיתנו הכל יהיה בסדר

אבל איך?

איך מתגברים על התחושה הזאת של הבדידות? זה כאילו אין שום דבר יותר עכשיו כאילו מעכשיו הגורל שלי להיות לבד בעולם כי תראי החברים שלי היו בשבילי הכל הם זה מה שהיה לי אני לא התברכתי במשפחה חמה ואוהבת הם היו המשפחה שלי...

sh53

New member
אז לחפש חברים חדשים ולא להתייאש

יש לך את הכלים ליצור חברויות חדשות כי עשית את זה בעבר. את יכולה להתנדב בכיתה, להציע עזרה למי שמתקשים בלימודים/במבחנים. להתנדב במקום מסויים. להרשם לחוג לחבר'ה בגילך. להיות בכמה שיותר פורומים (יש פורומים אפילו לאזורים/ערים כך אולי יהיה לך יותר קל). לנסות וליזום הכרויות עם חברים וחברות חדשים בבי"ס אם זה מהכיתה עצמה או מהקבצות במקצועות שונים.

../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה הסיבה שאיבדת את שניהם בבת אחת אבל גם לי זה קרה, כי הם לא קיבלו את העובדה שיש לי חבר ואני צריכה לחלק את הזמן שלי בין כולם, הם טענו גם שאני מקדישה יותר זמן בשבילו [מה שלא היה נכון] ומה שיותר כאב זה ששני החברים הכי טובים שלי לא הכירו אחד את השני לפני ואז אחרי המקרה הם "איחדו כוחות" והתרחקו ממני, גם אני חשבתי שהעולם שלי קורס, שאני לא יודעת איך אוכל לחיות בלעידהם אבל הבנתי שהם לא חברים אמיתיים, כי אם הם היו הם היו מפרגנים לי על שיש לי חבר [ראשון
] אבל הם לא עשו את זה.. ועכשיו אני כלכך שמחה שהם לא בחיים שלי.. וטוב לי ככה
אני בטוחה שתמצאי חברים שתמיד יהיו שם בשבילך ולא רק יבקרו אותך לתקופה ואז יעזבו..
תהיי חזקה

למעלה