רוצה לשתף

s h i r k u s h

New member
רוצה לשתף ../images/Emo24.gif

ראשית, רציתי להודות לכם על ההודעות והתגובות המדהימות שלכם- לאחרונה לא ממש יצא לי להיות על המחשב כך שלא יצא לי להגיב- אז באמת המון המון
מכל ה-
על התמיכה. שנית, רציתי לשתף אותכם במה שמרגישה: כמו שאתם יודעים, עוברים עליי בימים האחרונים ימים מאוד קשים, אבל מצד שני חשה הקלה מאוד בגלל שהבנתי כמה דברים לגבי עצמי: לגבי הפסיכולוגית- התקשרתי כבר לקבוע תור, צריכה לקבל תשובה מתי אפשר להיפגש ואז נזרום עם הפגישות. לגבי אהבה- לא רצה, הנה הייתה לי הזדמנות שלשום כשידיד שלי אמר לי שהוא רוצה יותר מידידות ולמרות שבשנייה אחת יכלתי לומר "כן" ולקבל בחור מקסים ומדהים ידעתי שאני לא באמת מעוניינת בו ואמרתי לו "לא". וגם- נפגשת ביום שני עם אחראית מועדונית לקויי למידה לגבי התנדבות שם ביום החופשי הקבוע שלי- צריכה משהו חדש שיתן לי אנרגיות חיוביות... מה דעתכם
נראה לי שמתקדמת קצת... לא?

ניאו30

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif שירקוש

לגביי ההתנדבות-אני מתנדב עם ילדים ובהחלט ממליץ לך ל הכיוון הזה.השבוע אנחנו מסיימים את הפעילות שלנו,שנת הלימודים נגמרת מה לעשות...וגם אני חשבתי למצוא לעצמי עוד מקום שאני יוכל להתנדב בו עם ילדים. גם בגלל הזמן הפנוי שמתפנה עכשיו,אבל זו כמובן הסיבה הפחות חשובה,כי יותר חשוב שזה גרם לי לכל כך הרבה דברים חיוביים וטובים בחיים שלי,כולל האנרגיות החיוביות שהם נתנו לי,שאני לא הייתי רוצה לחכות עד תחילת שנה הבאה כדי לחזור אליהם שוב.אז גם אני אחפש בקרוב פעילות כזו,למשל במועדניות(לא מסיימות פעילות בגמר שנת הלימודים?),אבל גם חשבתי על כיוון אחר,למשל ילדים חולים בבתי חולים או משהו כזה.העיקר מבחינתי הוא עם ילדים,המיקום והנסיבות פחות חשובות לי... לגביי אהבה-כל הכבוד לך שאת יודעת להגיד את מה שאת מרגישה! אני עוד לא לגמרי למדתי להגיד את זה...כמו שאפשר לראות מההודעה האחרת שלי...טוב, אני יודע שיש לי הרבה מה ללמוד על רגשות,אהבה ואנשים בכלל!

למעלה