רוצה לשתף

רקאחת

New member
רוצה לשתף../images/Emo201.gif

מסתובבת בתפוז בשם אחר, והעניין הזה טיפונת חושפני, אז ברשותכן, מעלה כאן סוגיה כאובה בשיר שכתבתי לבעלי. אשמח להארותיכן (כן, ב-א'
) רציתי לבקש 'חיבוק', ויוצא לי 'בקבוק'. רציתי לומר "יקר" ונזפתי "זה קר" רציתי לבקש חמלה והתסכול בלע רציתי לומר "ערגה", ומנעתי מגע. בקשתי למסור "נפגעת" וגם "מתגעגעת" וש נזנחת וזוגיות נלקחת ושאתה אב אמיתי אבל לעזאזל מה איתי? ומניקה ומחליפה ופונקציונלית (עייפה) ואולי הורמונלית מאוד אך גם מוטרדת (הן זה סוד) משינויו של הפורמט מאובדן "אני ואת" מהמשולש פתאום שלו קודקודית בת שבוע ויום. רציתי לשאול "איך היה בעבודה" וסיפרתי על צבע של קקי. רציתי לומר שצרכה אותך אוהב ושוב שתקתי. רציתי לומר שאני אותה אחת רק עם בטן קצת רפויה ובאמת שאני אמא, אבל לא רק רציתי להודות שמזמן לא שאלתי מה אתה (!) צריך ומה נשחק. הלילה בכיתי בדממה במיטה (אלוהים שלי, סליחה) אני באמת כ"כ אוהבת אותה וגם אותך.

בוליפלג

New member
כתבת נפלא, אודות מצב 'נפלא' פחות

אך בעת ובעונה אחת גם מאוד מוכר, ידוע, אפילו 'בריבוע'. חזקי במילותייך - באמהותך, בנשיותך, שתפי לבסוף..הן זו הדרך ויש אור וטוב בהמשכה..

אילתית 2

New member
יקירה כתבת מקסים ../images/Emo24.gif

כתבת מקסים נכון ואמיתי את מה שרובנו עברנו ועוברות
אם קשה לך לומר לו זאת...תדפיסי את שכתבת ושימי לו בתיק/בכיס/במקום שיראה ויקרא אל תשמרי בפנים את מה שצריך לצאת....

אוי זה מאוד מקסים

אני מקווה שאת מראה לו את זה, מישהי שכותבת בצורה כזאת חייבים לאהוב מאוד.

איילהA

New member
מקסים!!

וכמו שכתבה בוליפלג- זה מצב מוכר... חשוב לדבר ולשתף את הבעל זה עוזר ומקל מאוד! בהצלחה!

למעלה