רוצה לשתף

galim29

New member
רוצה לשתף ../images/Emo142.gif

לא אני לא בהריון....
לא הודעה מסוג זה. אז ככה: מצאתי עבודה. אמורה להתחיל ב 15 לחודש. וכשישבתי מול הבוסית החדשה, והיא אמרה לי שבחרו בי מכולם והיו הרבה מועמדות אבל מאוד אהבו את זה שאמרתי שדווקא אני לא יודעת לעשות הכול ואוהבת לעבוד עצמאית, הייתי אמורה להרגיש מוחמאת לא? תגובה הגיונית אחרי שמאמצע מאי לא עובדת. ויש יתרונות לעבודה הזו (קרבה לבית, דעות יחסית נוחות, עבודה עצמאית שלא יושבים לי על הראש והזדמנות להכיר תחום שלא הכרתי ואולי בעתיד לפתח אותו לתועלתי האישית) אבל לא הרגשתי כלום. לא שמחה ולא עצב, לא התרגשות ולא הקלה. זייפתי סוג של התרגשות (וואו קטן) ותירצתי את זה שלא הייתי מוכנה ולא ציפיתי לזה וצריכה להתרגל לרעיון.. ונכנסתי לאוטו ונסעתי לחברה לארוחת צהריים. סיפרתי לה והיא הסתכלה עלי ושאלה: מה לא בסדר? ואז זה היכה בי. שוב פיספסתי את זה ולא עליתי על זה בזמן. שקעתי להתקף דיכאון שאצלי הוא תמיד שונה מדיכאונות רגילים שמלוים בעצב ובכי וחוסר רצון לצאת מהמיטה. אצלי הדיכאון הוא אחר. אני מפסיקה להרגיש. אפתית להכול. נכון שחטפתי כאפות לא קטנות בחודשים האחרונים בכל חיפושי העבודה ותשובות שליליות לדברים שמאוד רציתי אבל להרגיש כלום? להיות קפואה ומרוקנת מכל רגש? וזה מלחיץ אותי נורא. שלא עולה על זה בזמן. ולא רוצה לחזור לקחת כדורים נגד דיכאון. נמצאת בסחרחורת הזאת כבר כמה שנים טובות, בלי כדורים, עם כדורים. שונאת את הדיכאון הזה אצלי (בלשון הפסיכו נקרא בשם המפוצץ דיסטמיה ברמה בינונית... אחלה מונח לתאר את החיים שלי לא?)
כשהתחלתי את כל המסע הזה של חיפוש עבודה, היה לי כיוון מסוים. עשיתי כל מה שיכולתי כדי שזה יקרה. לא הצליח לי. אולי לטובה. כיום הכול השתנה. והקטע ההזוי שיש לי עוד עבודה שבתהליך סופי שאמרוה מאוד לקרוץ לי ופתאום אני חושבת שדווקא היא תיקח ממני אנרגיות שכרגע אין לי לתת. פתאום אני חושבת שאולי לשים את הפוקוס בחיים שלי על עבודה משמעותית זה לא נכון עבורי. עבודה שתיקח ממני את מינמום האנרגיות שאמורים להיות בי כדי לרצות להתחיל לצאת עם גברים, לחשוב על ילדים, על זוגיות, על עצמאות, לגור לבד. למצוא חוג שאוהב, לצאת לבלות בערבים, אולי לרקוד ריקודי בטן? משהו שיגרום לכוכבים בעיניים ופרפרים בבטן. פשוט לפרגן לעצמי על מי שאני. כבר שנתיים שזה לא קרה. כל מה שאני מצליחה לחשוב היום זה על הדרך הארוכה שעשיתי עם עצמי וחשבתי שלמדתי לאהוב את עצמי, שסוף סוף למדתי לחיות עם האנדו בלי לריב איתו/ה יותר מדי, שאין לי כאבים כבר הרבה זמן. ונדמה שלא השגתי כלום עם הריקנות הזאת שיש לי בחיים. אז אני מתחילה עבודה חדשה, בלי ברק בעיניים, בלי פרפרים בבטן והתרגשות. מקווה שיצא מכול זה משהו טוב בסוף עבורי ואגלה איך יכולה לעשות לעצמי טוב ולקדם את החיים האישיים שלי במקום את הקריירה. מה שבטוח שחוזרת למטפלת שלי שהפסקתי בגלל שלא עבדתי. תודה על ההקשבה

זואילי

New member
בובה, יכול להיות שפשוט התעייפת

התעייפת מהמירוץ הזה, אחרי עבודה נחשקת, או קריירה? את מכירה אותי, עבודה היא לא ההיילייט של חיי, ולהתרגש מעבודה זה לא הקאפ אוף טי שלי, אולי עכשיו פשוט עבודה זו רק עבודה - בשבילך. הרי תחשבי אחורה, על העבודות בהן כן נהנית והיית מלאת אנרגיה, עם יד על הלב - על מה היה אז הפוקוס? (כמובן שאלה עליה אינך צריכה לענות לנו). עבודה לדעתי לא שוללת את שאר ההנאות והחלומות. נכון שזה הרבה יותר מעייף לשלב הכל יחד כשעובדים 9 שעות או יותר ביום, אבל הכל מתחיל ונגמר בבחירה. למען הגילוי הנאות, גם כשבחרתי להניח לקריירה ובחרתי בעבודה קטנה ולחלוטין לא מאתגרת, חצי מהדברים שכתבת רציתי ורוצה לעשות וסתם מתוך עצלנות אולי, לא עשיתי. אני הולכת עם המוטו שהעבודה תשרת אותי ולא אני אותה. וכל יום שבו הבוס שלי לא בועט בי החוצה, אני מודה על המקום הזה שכ"כ נוח לי ומתאים לי והוא לחלוטין לא ה"חיים האמיתיים". את אלה, אני צריכה עדיין למצוא, ברגע שאזיז את עצמי מהכורסא והספרים. (אבל אלוהים, כ"כ כיף לי לרבוץ
). מצאת עבודה! עכשיו יהיה לך סדר יום. אולי עכשיו יחזור החשק גם לעשות עוד דברים כשלפחות את בטוחה בדבר אחד - שיש משכורת בתום כל חודש, וזה כשלעצמו מרגיע מאוד ונותן לך הרבה יותר חופש. עכשיו גם תתני לעצמך את הפריבילגיה של לחזור למטפלת ואני בטוחה שתסתערי בכוחות מחודשים על ה*חיים*.

פז08

New member
מתוקה.... הכל בסדר.....

זה קורה לכולן, ההרגשה הזו, אחרי שהתאמצת והשגת, של.......כלום!! ריקנות אמיתית. לא לפחד מזה. זה עובר. עם או בלי כדורים, זה יעבור, אני בטוחה. מהמעט שהספקתי להכיר אותך, את בחורה חזקה עם המון עוצמות. נכון, בחורה עדינה ורגישה, אבל חזקה מבפנים. אני חושבת שלמי שאוהבת את העבודה שלה ושמה אותה במרכז החיים זה בסדר, אבל זה גם בסדר להחליט שהעבודה היא רק חלק קטן מהחיים. ולהשאיר מקום גם לכל שאר הדברים שכתבת. כלומר - לשלב. אני מציעה לך שתתחילי בעבודה, תני לזה זמן, תראי אם את אוהבת אותה. ההחלטה עד כמה להשקיע שם אנרגיה - היא שלך. כרגע את מתחילה מנקדות פתיחה שרוצים אותך בהחלט - וזה שווה המון. זה אומר שייתנו לך זמן להשתלב וזה ייתן לך זמן לבחון את הדברים ולהחליט עד כמה הם מתאימים לך.... ולגבי חוג, בילויים, הכרויות, זוגיות, הורות - כל זה ממתין לך. בהחלט אפשר לשלב. גם אם מדובר בעבודה שדורשת השקעת אנרגיות ושעות רבות. זה בהחלט אפשרי. הרי עדיין נשארים סופי שבוע ומספר ערבים במהלך השבוע בהם תוכלי לפנות לך זמן לדברים שהם בשביל הנפש...... ואת זה, כמעט כל אחת צריכה. אז אל תבהלי מהתחושה שפקדה אותך. פשוט תנסי לזרום עם זה. תזכירי לעצמך מה הייתרונות במקום עבודה קבוע, ומה הייתרונות במקום העבודה הספציפי שבחרת. תנסי להתמקד בפרטים החיוביים. אני בטוחה שאם תתמידי במחשבה על הדברים החיוביים בסוף זה יפיח בך רוח חיובית ואנרגיות חיוביות שיעזרו לך. בנוסף, את יכולה בהחלט להתחיל לתכנן משהו לנפש- אם זה להחליט על יום בשבוע שבו את יוצאת לבילוי, No matter what (מקווה שכתבתי ללא שגיאות, האנגלית שלי ברגרסיה....
). או לחשוב כבר על חוג שנראה לך מעניין. אני עשיתי את זה כשחשתי שאני זקוקה לזה, וזה תרם לי המון...... והכי חשוב - תזכרי שיש לך מקום שאת יכולה להמשיך לפרוק, ויש כאן תמיד בנות שישמחו להקשיב ולעזור..... בינתיים
ועוד
שיהיה שבוע נפלא, פז

gui1

New member
jod

ביום שני שעבר היה לי יומהולדת בת 38 חשבתי מה אני מאחלת לעצמי מעבר לבריאות , מה עם אהבה זוגיות ילדים מדוע זה לא בתור טוב אין לי תשובה אני כמו זואלי אוהבת לרבוץ כמה שפחות לעשות אולי זה גם סוג של דיכאון לא חשבתי על זה יכול להיות שעם האכל יבוא התאבון והעבודה תשמח יותר יותר ממה שחשבת

../images/Emo201.gif

מוכר כל כך לפני 4 שנים היה לי התקף חרדה קטן בעקבות פרידה מבן זוג, שבעקבותיו שקעתי לדכאון בינוני לחצי שנה. אז אני מכירה את ההרגשה, את חוסר היכולת הרגיש, לשמוח אפילו לכעוס. רק להיות מוצף בפסמיות. ואני חושבת שזה טוב שעלית על זה כי ככה תוכלי לטפל בעצמך. לחזור לטיפול כמו שאמרת, אולי לנסות הליכות או סוג של ספורט שמאוד מומלץ לעשות בדכאון ואני גם חושבת שזה טוב שתעבדי. שהשגרה תעשה לך טוב, והצורך להיות מורכזת במשהו אחר יעשה לך טוב. אל תוותרי לעצמך. יהיה קשה- אבל תלכי כל יום ותעשי את המקסימום שאת יכולה... שולחת
ענק

galim29

New member
תודה יקירות../images/Emo24.gif

על התגובות המחבקות. מכל אחת ואחת לקחתי משהו לעידוד
החלטתי לא להמשיך אפילו עם העבודה השניה שעל הפרק וללכת על זו שהוצעה לי. אפילו הצלחתי להכניס לחוזה עבודה שהעלאת שכר תהיה מדורגת פעם אחת אחרי חצי שנה והשנייה אחרי שנה. חזרתי לקחת את הנוזל שלי של אומגה 3 בריכוז גבוה ומקווה שיזיז את הדיסטמיה הצידה ואוכל לחזור לתפקד ולהתחיל פרק חדש בחיים. דווקא אולי בגלל שהשיקולים שלי שונים ואני מורידה את הפוקוס מהעבודה ושמה אותו יותר על עצמי, יקרו דברים טובים

kikona126

New member
אוף שעה כתבתי לך הודעה וזה לא שלח ../images/Emo122.gif

יורדת עם העכבר למטה וחוזרת לכתוב...

אהובה ../images/Emo24.gif

חשבתי וחשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שכדאי שתסתכלי על העבודה הזאת כאמצעי (
) שישרת את המטרה
את
עם הזמן זה יאפשר:
קצת יותר חדש עם מזגן,
לעצמך וחזרה למסלול
שווה את זה לא
אז בובי לשנס מותניים להשקיע בעצמך והכל יסתדר, תמיד אני אומרת לעצמי שזאת רק תקופה שחולפת
ובסוף זה יעבור

galim29

New member
המזגן דווקא סבבה

סידרתי אותו. האוטו משנת 2002, לא כזה ישן..
וכן, יש לי מטרות אחרות מעכשיו. הכול אולי לטובה

בובה...

לפעמים יש תקופות בהם הכל ניראה לנו ריקני, לא מעניין, לא מרגש מספיק, חסר הניצוץ הזה...זה קורה לכולנו באיזשהו שלב בחיים, אבל אולי דווקא בגלל שלא עבדת הרבה זמן ולא היית במסגרת...הניצוץ הזה אבד...ואולי עכשיו שתחזרי למסגרת ולעבודה שתאתגר ותעניין אותך, הכל ישוב ויחזור... אני בטוחה גם שהמטפלת שלך תחזיר אותך לסורך ולאט לאט תחזרי לעולם...כניראה שבאמת עייפת, מאמינה שבקרוב תתעוררי מחדש.. רוצה לאחל לך המון בהצלחה בדרכך החדשה והלוואי ודרך זו תפתח בפנייך עוד המון דברים חדשים וטובים.. פנקי את עצמך כמה שאפשר ועשי רק דברים שאת אוהבת ושגורמים לך להרגיש בנוח עם עצמך.. בהצלחה יקירה..

galim29

New member
מבוהלת אהובה../images/Emo25.gif

מקווה ששלומך טוב מותק... הכול מתקדם כשורה
חושבת עלייך. הניצוץ אבד אצלי די מזמן ועכשיו יותר מתמיד מרגישה את הריקנות והאפתיות אבל יהיה בסדר. אחזור לטיפול, אתמיד עם האומגה 3 במקום לחזור לכדורים (לא ששוללת אם לא תהיה ברירה) ומקווה שהעבודה תרגיע קצת את הכרסום התמידי וחוסר שביעות הרצון יופנה לאפיקים אחרים. תודה מתוקה.

פיצ 50

New member
גלים אולי באיחור אבל מכל הלב

קבלי ממני קודם כל
חם ואוהב
ולפעמים יש תקופות בחיים שבאותו רגע נדמה שהכל הפוך..לא רואים את הטוב בים הבלאגן, ובעוד כמה ימים או שבועות כשמסתכלים אחורה אפילו צוחקים איך אז הכל היה נראה אחרת.... תרפי, תזרמי, ואני בטוחה שכשיהיה לך סיפוק מהעבודה החיים שלך יהיו שלווים יותר, רגועים . אל תחשבי שהעבודה תגזול ממך את הנאות החיים, אולי היא תפתח בפנייך דלת חדשה?? אולי תכירי שם את אהבת חייך??? מה עוד אוסיף יקירה שיגרום לך טוב?? שאם תרצי אני פה,ז"א אנחנו כאן, לתמוך, להקשיב, לאהוב, לעזור במשהו...... שלחי לנו הודעה שיש לך פרפרים בבטן....חשבי טוב- יהיה טוב. אני יודעת שקל לדבר וקשה לעשות אבל זה באמת נכון. איתך
פיצ

galim29

New member
תודה פיצ../images/Emo24.gif

זה לא סתם עוד תקופה אצלי, לצערי. יודעת לזהות את הסימפטומים כשזה קורה אבל גם יודעת שיכולה להתגבר על זה ויהיה יותר טוב. כשאתגבר על התקף הדיכאון הנוכחי מבטיחה לדווח אם יהיו פרפרים. מקווה שמאהבה ולא מעבודה בכל אופן.

גלים יקרתי

מכירה וסומכת עלייך ...טוב שזיהית בזמן ויודעת שתדעי להתגבר על השלב הזה....הפירגון העצמי קצת מנמנם אצל כולנו מדי פעם צריך להעיר אותו..... מקווה שאכן הפרפרים יהיו פרפרי אהבה .... את יודעת איך להשיג אותי ....ותתקשרי.....לא לשמירה אני מוסרת את המספר שלי..... מיליוני חיבוקים ...... אני כאן

למעלה