רוצה לשתף

kikona126

New member
רוצה לשתף ../images/Emo13.gif

בדרך כלל הגלולות שלי לא מחזיקות יותר מחודשיים- חודשיים וחצי, והנה אחרי כמה ימיםשהבטן קצת הכאיבה בגלים קטנים, ואתמול כבר ממש הרגשתי את הרגלים ורעידות בגוף, הדימום המיוחל לא הגיע! (יאללה רף חדש, 3 חודשים ללא מחזור... ניראה אם נעמוד בזה) מה שכן, אתמול לא הרגשתי טוב, התכווצויות בבטן, רעידות, כאבים ברגליים. וכבר נבהלתי ודיברתי עם חברה שאמרה לי קחי אופטלגין ותהני מהאין מחזור שלך. את האמת נהנתי ממנו
, חזרתי הביתה, אופלגין לא לקחתי (למרות שעדיין כאב, והגוף המשיך ברעידות שלו) והיה לי אימון שהחלטתי להגיע אליו בכל מקרה והגעתי אליו ב"ראש כבד". התחלתי חימום, כבדה, ואז פתאום, אחרי סיבוב ריצה (מתוך המיליון שעשינו!) נעלמו להם כל הכאבים
עשיתי דברים שאני לא חושבת שהייתי עושה ככה סתם באימונים (לקפוץ מדרגות???) ... הגיע לי מעין כוח שכזה לא מוסבר, ומאז ועד עכשיו הכאבים נעלמו להם קליל!. ואפילו הדלקת בכתף איך שהו לא הפריעה לי... (זה באמת מעניין כי כבר שבועיים היא מגבילה אותי) אז תודה רבה לאותה החברה, באמת נהנתי מהאין מחזור שלי! וניצלתי אותו כמו שצריך! (ודרך אגב, זאת פעם ראשונה שיש לי כאבי מחזור ללא מחזור, כי בדרך כלל אני לא מגיעה לחודש הזה... אלא המחזור מגיע (ואני על אותן הגלולות), אז עכשיו אני יכולה להגיע לעצמי ברוכה הבאה למועדון)

זואילי

New member
לא יאומן כי יסופר...

ברוכה הבאה למועדון תחושות המכשפה הכלואה! איזה קטע מטורף זה להרגיש כאילו עוד שנייה זה כאן - אבל.... היא לא! הלוואי והגלולות עכשיו יתנו לך תקופה ארוכההההההה בלי שום מחזור שמח. וחוץ מזה, את כנראה היחידה, או היחידה שמעזה לנסות.. להעביר כאבים בפעילות ספורטיבית. צריך הרבה אומץ כדי להאמין באנדורפינים שיעשו את העבודה במקום איזה כדור קטן וטוב. מצטרפת אלייך, אמנם לא במחזור ללא מחזור אלא במחזור עם מאוד מחזור, אבל הללללוווווו???. מחזור לא מורגש לגמרי. אני מדממת כחיה שחוטה, אבל בלי כדורים ובלי כאבים ובלי רטינות בכל הליכה לשירותים. איזה מוזר ומדהים זה

kikona126

New member
היא ברחה מהכלא!

ראיתי עקבות שלה היום. טוב נו, יש מחר עוד אימון... ספורט זה ה״כדור״ הטבעי! והוא עושה עבודה טובה!

kikona126

New member
למה היא צריכה צו שחרור בשביל לברוח?

לא שחררתי, אבל גם לא סגורה אם היא מתכוונת להופיע...בינתיים נעלמה לה...

למעלה