רוצה לשתף

רוצה לשתף ../images/Emo13.gif

אם אתם יודעים או לא אני כותבת שירים אבל בתקופה האחרונה פחות.התחלתי לכתוב משאמא שלי נפטרה למדתי בספרות על השיר "איש מביט בבנו" של נתן יונתן וחשבתי שזאת דרך טובה להנציח וכלל גם על דברים אחרי אני כותבת. יש פה בקישור שיר שכתבתי בגיל 17 (כחצי שנה אחרי שאמא שלי נפטרה) ומישהו הלחין לי את זה. אני מודעת שזזה מוזר שהוא דיבר בנקבה הייתי בטוחה שהוא ישיר בזכר אבל העיקר הכוונה. אשמח שתקשיבו לשיר (בקישור יש מילים לשיר- אגב, זה בבלוג שלי) ותגידו מה דעתכם.

A GIFT OF LOVE

New member
וואו

זה שאת כותבת זה מקסים בעיניי! גם אני אוהבת לכתוב. אני מקווה להיות על מחשב בקרוב ולשמוע את השיר שכתבת.

../images/Emo45.gif יפה!

שילמת לו כדי שילחין לך וישיר? או שזה מישהו שאת מכירה?

לא שילמתי

הוא הלחין לבד מכספו. אני אל מכירה אותו אישית יש פורום שהציעו יל שאביא לו ואולי הוא יסכים והוא הסכים
איך המילים?

eshkolit32

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifאיזה יופי מותק !

השיר יפה בעיני, עצוב ומרגש, לא מעט בזכות המילים היפות שכתבת. יישר כוח, כל הכבוד לך שהפקת את הענין, לקחת זמר שיחבר לחן והעלית לאינטרנט..... אני מאד שמחה ששיתפת אותנו. תמשיכי לכתוב !

האמת שיש עוד שירים

אם שמת לב ויש לי גם כרם בביכורים שיש שם שירים שלי. בהתחלת הכרם והבלוג השירים זהים אבל אחרי זה כבר יש שירים אחרים. המון זמןלא העלתי שיר לאינטרנט. האמת שיש לי חברה שהלחינה את השירה הזה ושרה בנקבה אבל "קול באישה ערווה" וגם היא מעדיפה להקליט נורמאלי ולא שישמעו קשושים. היא הלחינה לי עוד שירים וניגנה רק שלא הקליטה באיכות של אולפן הקלטות השירים על אנשים שנפטרו ובכלל.. מקווה שהיא תלחין לי עוד ושתקליט ואוכל להשמיע אותם.

אשמח אם תגיבו

גם בקישור שאם אני אכנס פעם לשיר אני אשמח לראות את התגובות שלכם

eshkolit32

New member
../images/Emo4.gifזהו, שאין אפשרות להגיב...

ניסיתי כמה פעמים להוסיף תגובה, ולא הצלחתי, כנראה שיש איזו בעיה טכנית, לידיעתך......מקווה בשבילך שיש לך מישהו שיכול לפתור את זה, אני יודעת כמה פידבקים הם דבר חשוב כשיוצרים משהו.

למעלה