רוצה לשתף

kikona126

New member
רוצה לשתף ../images/Emo13.gif

היתה לי תקופה ארוכה שבה הייתי נלחמת בפירושים. הייתי פורסת אבל הרגשתי את עצמי מחפשת את תשובה של הקלפים בכח, מערבת ספר, מחברת, דפים ומנסה איך שהוא לבנות פירוש, שעכשיו בהסתכלות אחורה ניראה לי קצת נוקשה, פירוש לפי הספר, ללא שימוש באינטואיציה. שמעתי לעצתה של רשף לפני שבוע-שבועיים, שאמרה ששימוש בריידר לא מראה על רגרסייה (אותי זה החזיר לשיעורים ואולי מפה נבעה הדילמה) וכמובן לעצתם של נתנאל הילה בסגול ומימי, שאמרו שהתמונות יעזרו לאינטואיציה. אני לא יודעת בדיוק כמה זמן יש לי את הקלפים החדשים, אבל חזר לי החשק לפרוס לאחרונה. וכשאני פורסת אני לא משתמשת לא במחברת ולא בספר, הדפים שלי עם הטבלאות איתי (ליתר ביטחון, זה נותן תחושה טובה שיש את זה
) הפריסה יותר זורמת לי, כשאני פורסת יש קלף שמושך לי את העין, כאילו והוא אומר לי "תתחילי ממני אני אעזור לך". התמונות אכן עוזרות. אני אספר לכם סוד... אפילו התחלתי לרשום את הקלף השבועי שלי ובסוף השבוע מה יכלתי ללמוד מהקלף או האם התמקדתי במסר של הקלף... (מעניין מה המורה שלי היתה אומרת על זה...
) אפשר להגיד שהשבוע הזה חזרתי להיות תלמידה - של עצמי.
וזה הכל להיום... מי שרוצה לשתף אותנו בהתקדמות האחרונה שלו עם הקלפים מוזמן... ולא לשכוח להתחיל את התשובה ב: שלום קוראים לי X וגם אני מכור לקריאה בקלפים
שרשור פרשנים אנונימיים יוצא לדרך...

kikona126

New member
../images/Emo9.gif

על הכל או על הסוד שסיפרתי
אני חושבת שאני אמשיך לפרוס בקלפים האלו בינתיים, יקח לי זמן לחזור למרסיי

ענתי 10

New member
אני עדיין מרגישה שאני נלחמת ../images/Emo10.gif

לפעמים יש תקופות שהפירושים זורמים והאינטואיציה חוגגת, ויש תקופות ששום דבר לא זז, הקלפים לא מתחברים וכל פריסה נראית הזויה. מה שמעניין הוא שמאוד קשה לי לפרוס לעצמי ולאנשים קרובים. כשהרגש שלי מעורב בפריסה הפרוש יוצא ממש גרוע. אבל כנראה זאת הדרך, וכיף שיש לי אותכם

kikona126

New member
לספר לך עוד סוד - אם כבר שרשור סודות...

אני לא יכולה לפרש לעצמי. לא בקלפים ולא חלומות. ניקח לדוגמא את תחום החלומות שהוא יותר חזק אצלי, אני יכולה לפרש לעצמי חלום, אבל אני לא אהיה בטוחה בפירוש, כי אינני אוביקטיבית כלפי עצמי, ובגלל זה אני אני אוהבת לשמוע פירושים של אחרים לגבי החלומות שלי, וזה לא כי אני לא יודעת, זה כי מאחרים זה נשמע אחרת, אחרים יגידו את מה שאני לא אמרתי לעצמי, בין אם זאת ביקורת ובין אם זה משהו טוב...

עכשיו גם אני אגלה לך סוד

לא פעם כשקראתי אותך חשבתי לעצמי - למה היא עושה לעצמה חיים קשים? היא נקראת כבחורה מאוד עמוקה עם הרבה מאוד כישרון, למה היא מסבכת את עצמה כל כך בפרשנות ולא זורמת ו/או משתמשת באינטואיציה שלה? חשבתי אך לא אמרתי למה? כי כל אחד ודרכו הוא גם אני בתחילת דרכי השתמשתי בספרים/מחברות על מנת להבין טוב יותר ונכון יותר אך תמיד הסתכלתי קודם מעצמי ורק אח"כ נעזרתי בחומרים - זו היתה הדרך שלי. תמיד למדתי וקראתי את ריידר כי אני הכי מתחברת אליהם, האינטואיציה שלי פשוט קופצת למראיהם. אני שמחה בשבילך שחזר החשק והפריסה זורמת לך יותר. לרשום את הקלף השבועי זה נהדר!! בהצלחה, ואת יודעת - אנחנו כאן :)

למעלה