רוצה לשתף, וס' גם לך

shiran 25

New member
רוצה לשתף, וס' גם לך

איזה כייף הספקתי לבשל לשבת ולנקות ולהוריד כביסהולקלח את הילדים והכי חשוב שכשהם היו במסגרות אז התלבטתי אם לחזור לישון או לסיים את ההכנות לשבת ואז החלטתי שעדיף לישון כי כשהילדים בבית אי אפשר לישון אבל זה לא מפריע לבשל וכ'ו אז עשיתי בשכל וככה הספקתי גם לישון
ס' את גאה בי? אני אוהבת אותכם מאוד וכל יום מודה לה' ששידך בינינו מקוה שזה ימשיך ככה עדן אהבה את העוגת קוקוס ופרג של מירב,עדן זאת התנוקת שלי(בת שנה וחצי) דיייייייייייייייייייייייי אני כבר לא יכולה לחכות מה התשובה?????????????????????????? פעם ראשונה ששבוע עובר כמו שנה הכי חשוב שההמתנה תשתלם אוהבת אותכם ס' ד' מ' ו-ר' שירן

איילת567

New member
גם אני מצטרפת לברכת שבת שלום../images/Emo42.gif

של שירן מאחלת לכולם שבת שלום ומבורך ובשורות טובות.
מירב תודה רבה אני יגיע בעזרת השם בגלל כל הבלגן היה לי ולאבי יום נישואין ופעם ראשונה אני שכחתי מזה אז כניראה שנחגוג ביום ראשון אחרי המיפגש נלך לאכול באיזה מקום ונהייה קצת ביחד לבד
אז לילה טוב וביי בנתיים
איילת הפונדי של אירית

מירבי*

New member
שירן מתוקה שלי../images/Emo24.gif

אני שמחה לקרוא את מה שאת כותבת, הראיה החיובית שלך, הכרת התודה והמזג הנעים שלך עושים את התהליך והציפיה לנעימים הרבה יותר. ס' ו-ד' כל כך מרוצים שזו את שעוברת איתם את התהליך, אין ספק, זכיתם אחד בשניה. נשיקות יקירה ושבת שלום

shiran 25

New member
../images/Emo141.gifמירב המקסימה../images/Emo141.gif

שבוע טוב לכולם, זה נכון מירב,אבל עם ס' ו-ד' זה לא קשה להרגיש ככה כי הם אנשים נעימים לבריות ובמיוחד אליי אז ככה הם נותנים לי להרגיש ,נעים ורגוע, ואני מתפללת שככה נעבור את כל התהליך עד סופו כי גם לתינוק זה יהיה הכי טוב, חוץ מזה רציתי לספר שכל כך דאגתי מהשבת כי תמיד היה לי סיוט להיות שבת עם הילדים ורוב הזמן הגרוש שלי היה לוקח אותם שבתות אבל עכשו הוא באילת וחשבתי שיהיה לי קשה אבל השבת הייתה מ ק ס י מ ה כולנו נהיננו הלבשתי אותם חגיגי ופעם ראשונה הם הלכו לבית-הכנסת (שמעתי לך ס') בשישי בערב וגם בשבת ביום הם עשו שם קידוש וסעודת שבת,אני הספקתי לנוח המון ובקיצור אני מאושרת וחולה על הילדים הצדיקים שלי, ממש תענוג לראות את ההבדלים איך הם גודלים ועוזרים,רק ה' יודע מה עברתי עד הלום,וכנראה שזאת הסיבה שהיום הוא מפצה אותי, אז שיהיה שבוע טוב עם הבשורות הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי טובות
מתאים לי לצאת ביום חמישי ולחגוג הרבה זמן לא יצאתי ועוד עם אנשים שאני מאוד אוהבת

למעלה