רוצה לשתף במשהו..

For Martha

New member
רוצה לשתף במשהו..

לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל סיכוי גדול שאקנה ווספה ספרינט 150 סמ'ק שנת 69 (בגרושים). יש משהו מיוחד שצריך לדעת על השנתון הנ'ל? או שבעיקרון חלקים בארץ ניתן להשיג?

חשבתי שאתה רוצה לצאת מהארון...

אני לא מכיר את הוספה ספרינט אבל מתאר לעצמי שהיא די דומה במכניקה לכל השאר...

For Martha

New member
../images/Emo45.gif תודה אילן.

ובקשר ליציאה מהארון,אני לא נכנס לשם מלכתכילה

אהוד א1

New member
תכיר: ספרינט 72,150 סמ"ק.

כחדשה.פורומו מהארוע של מועדון החמש אחה"צ.סקירה ועוד (הרבה ) תמונות בקרוב.

ravid007

New member
פעם ראשונה שאני רואה כרית אוויר בקטנוע. ../images/Emo3.gif

אבל למה לבירכיים??? תודו שככה זה נראה......

mz 2t power

New member
גם אני הייתי שם אתמול!

ווספות מדהימות ונדירות!!! היו שם כמה ווספות עם פנס על הכנף הקדמית במקום על הכידון,אלו ממש ישנות,אני מעריך שנות ה 50.

אהוד א1

New member
ווספה אדומה וקסדת חצי?

ראיתי את הווספה אבל לא זיהיתי אותך. חלק מהווספות אכן משנות ה-50,אחת ממש נדירה הגיעה ממוזיאון בגרמניה.היה גם בחור עם SS180 יפה שמשמשת אותו ביום יום.יש לי הרבה תמונות,בהמשך אעלה אותן לכאן. אגב,לווספה LX החדשה יש פנס על הכנף הקדמית.רטרו עד הסוף.

בועז בר

New member
SS180../images/Emo99.gif ה-וספה הראשונה שלי../images/Emo13.gif

התאונה הראשונה שלי
האוברול הראשון שעשיתי לבד
שכבה שנים בחצר... עד שלפני 5 שנים נזרקה עם עוד גרוטאות. חבל. "שיעה" היה שמה. נולדה ב-1968 ונסעה עד 1985... ת.נ.צ.ב.ה

באדי

New member
בגלל SS180 כזו אני לא מוכן לשמוע על ווספות

עד כמה שידוע לי (שמועות כמובן לא ידע מבוסס) ומהניסיון המר שהיה לי עם אחת כזו שנת 1969, זה הדגם הכי גרוע שיצא לפיאג'יו מאז ומעולם.

בועז בר

New member
יש עוד כמה וספות שיכולות להתחרות על תואר

ה"וספה הגרועה של כל הזמנים". אני לא מתיימר להכיר את כל הדגמים לדורותיהם, אבל ממה שאני מכיר הייתי שם במקום הראשון את ה-PX125 האוטומטית שיובאה לארץ באמצע שנות ה-80. מנוע חלש עם וריאטור מחורבן ומלאה בתקלות. מקום של כבוד ברשימה שמור גם לדגם ה"קוזה" מ-1990 (היתה לי חדשה כזו) שניסתה לשפר את נקודות התורפה של ה-PX (בלמים, מתלים), אבל נכשלה בגדול. ל-SS180 לפחות היה אופי. מנוע מוגדל עם מאייד מגופה שטוחה דרש אמנם חלקים שונים משאר העדר של הוספות ה"רגילות", אבל נתן זינוקים חזקים (יחסית), ו...זהו. לזו שלי היה גם רעש מגניב, אבל אולי היו אלו החורים באגזוז
בסה"כ שירתה אותי באמינות סבירה איזה שנתיים, עד שנפטרה על שולחן הטיפולים באוברול גיר לא מוצלח.

xfwind

New member
../images/Emo45.gif

באמת דגם בעייתי - אבל אחריה היו לי שתי "ראלי" נפלאות.

אהוד א1

New member
התבלבלתי ,צודק.

אבל לא ראיתי אותה בארוע.אם הייתי רואה הייתי מחפש אותך.אני מניח שאו שלא היית בהשקה או שחנית רחוק.

mz 2t power

New member
מור אני הורג אותך!!!

בשביל מה לך?היא סתם תתבזבז אצלך.....תביא אני אקנה ואשפץ אותה כמו שצריך וגם יהנה מזה! אם אתה לא משחרר לי אותה אתה לא מקבל את הידיות שהזמנתי לך מחו"ל ובנוסף אני לא עוזר לך בכלום עם הווספה יותר!
בכל מקרה,אל תקנב בלי רשיונות כי זה לא נותן לך יותר מידי ומשרד הרישוי לא תומך ולא יעזור לך למצוא את הבעלים של הווספה.....

אהוד א1

New member
רכב אספנות שכבר הגיע למוסך מחירו בהתאם.

החוכמה זה למצוא את הכלים הללו זרוקים באיזה לול ולקנות אותם בזול.תהליך השיפוץ בארץ כל כך יקר שלפחות בקניה יש לנסות למזער את הנזק.

למעלה