רוצה לשתף אתכן...

מישמיש30

New member
רוצה לשתף אתכן...../images/Emo4.gif

אני כבר בשבוע 15 ועוד לפני חודש וחצי קראו לי לראיון עבודה במקום מסויים. החלטתי ללכת לראיון למרות שכבר ידעתי שאני בהריון אבל לא לספר להם עדיין (גם הייתי ממש בהתחלה ועדיין לא סיפרתי לאף אחד). אז הלכתי ובראיון התברר לי שמדובר במשרת חלומותיי ושאם אתקבל זה יהיה קפיצה בשבילי בכל מיני מובנים. מפה לשם עברתי את השלב הראשון והופנתי לעוד ראיון, גם את השלב הזה עברתי והיום התקשרו אלי ואמרו שהם מתלבטים ביני לבין עוד מישהי, וביקשו שאקבע כמה שיותר מוקדם יום למבחנים בפילת. ניצלתי את ההזדמנות ואמרתי שאני בהריון כי א. כבר רואים עלי די בבירור. ב. מראש הכוונה הייתה לספר כשאגיע לשלבים המתקדמים של התהליך. ברגע שאמרתי לה את זה היא המשיכה הלאה כאילו לא אמרתי שם דבר מזעזע מדי, אבל.... כעבור בערך שעה היא התקשרה אלי שוב אחרי שכבר קבעתי תאריך למבחנים ואמרה:"בסוף נראה לי שלא נטרטר אותך סתם למבחנים בפילת כי יש לי את הגרפולוגיה שעשית אצלנו, אז קודם נשלח את זה לאבחון ומשם נראה לאן מתקדמים, נהיה איתך בקשר"... בקיצור, העבודה הזו כבר לא תצא לי ואני נורא מאוכזבת וגם די כועסת, ובעיקר מאשימה את עצמי שלא חיכיתי עוד קצת עם הגילוי על ההריון. אולי אם הייתי מחכה עד לאחרי המבחנים הם היו מעבירים אותי למרות זאת אבל כל עוד לא שילמו על המבחנים שלי הם עדיין יכולים לנפות אותי בכיף. אווווווווווווווווווווףףףףףףףףף!!!!!!! טוב כמו שהבעלול אומר: כל דבר קורה לטובה.....

GAL L1

New member
מבינה אותך, זה מאוד מתסכל

אבל אני חייבת להגיד שאני יכולה להבין למה הרבה פעמים לא רוצים להעביק מישהיא בהריון, עובד חדש שמגיע למקום עבודה לוקח זמן עד שרואים ממנו תוצאות, ישנם מקומות עבודה ותפקידים שלאחר חפיפה קצרה של שבוע/שבועיים והשתפשפשות של עוד שבועיים כבר ישנם תומאות ועובד אינו מצריל השקעה נוספת, ישנם תפקידים שלוקח זמן עד שלומדים את התפקיד וכמה שהעובד חרוץ משקיע ומעוניין להצליח יכול לקחת גם חצי שנה עד שרואים תוצאות. אז לקחתי עובדת שבתחילת הריון ונגיד השקעתי בה מזמני חודשיים, גם ממני לא היה הרבה תועלת כי הייתי עסוקה בלימוד וגם מהעובד החדש כי היא למדה, מדובר על משכורת של 4 חודשים, ונגיד עובדת הייתה בחודש 3 להריון ואחרי שהתחילה לעבוד באופן עצמאי הייתה כבר בחודש 5 להריון, אז מה חודשיים ואז אני צריכה להביא מחליפה/מחליף. ושוב סגה של 4 משכורות וכו'. מבעס מרגיז אבל ממש מובן לי למה לא רוצים להעסיק נשים בהריון (ואני לא מדברת על פיתורים של נשים בהריון, אלה להתחיל העסקה של אישה שהיא כבר בהריון).

שישקה17

New member
באמת לא נעים אבל כמו שבעלך אמר

גם אני מאמינה שהכל לטובה... חכי אולי הנבחנת השניה, לא תעבור את המבחנים ואז הם יחזרו אליך??? יהיה בסדר

shiri678

New member
מקום עבודה שלא רוצה לקבל אותך בגלל הריון

הוא מקום עבודה שלא הייתי רוצה לעבוד בו כי כנראה כל ההתיחסות לנשים בהריון ולנשים אמהות היא לא מתחשבת. חוץ מזה, עוד לא הכל אבוד, אולי הם באמת מתכוונים שהגרפולוג יעבור על זה קודם, לכי תדעי... שיהיה בהצלחה בכל מקרה...

למעלה