רוצה לשתף אתכם...

רוצה לשתף אתכם...

במסגרת ההתפתחות האישית שלי ושינוי הקריירה (שדי נכפה עלי ) מצאתי את עצמי הולכת בעקבות הלב.. חיפושים רציניים הובילו אותי לתחום הקואוצי'נג(אימון) שתמיד בעצם ליווה אותי בחיי מבלי שבכלל ידעתי שאני פועלת כך. ליוותי המון אנשים בחיי בתהליכי שינוי שעברו , תמכתי והייתי שם עבורם ובד בבד עברתי שינויים בעצמי .... כך לאחר שינוי מהותי בתחום התעסוקתי הגעתי לתחום הקואוצי'נג. כן, אני רוצה להיות מאמנת ! ואז במסגרת לימודי ותוך כדי העמקת הידע שלי בנושא נדרשתי לחפש מהם ערכי ... חיפוש יסודי הוביל אותי לתהליך הפונדקאות שעברתי . מה שגיליתי מאז הוא שנתינה הוא ערך עליון שקיים אצלי מאז ומתמיד . ערכים ? מה הם בעצם ? ערכים הם משהו שקיים בחיינו וכאשר הוא אינו מתקיים אנו מרגישים מתוסכלים וחסרי עניין ואנרגיה . ערך הוא מה שמנחה אותנו בעצם בחיינו מבלי שבכלל שמנו לב . ערך הוא מרכיב חשוב שנמצא בכל תחום בחיינו.. אני יודעת היום יותר מתמיד שהייתי פונדקאית מתוך צורך שלי לקיים את אחד הערכים הכי חשובים בחיי . זה לא כסף , זה לא להרגיש משמעותית , זה לא צורך להכרה במעשה . זה הצורך שלי לתת , נתינה מהמקום הכי נקי שיש - נתינה נטו . סתם הייתי חייבת לשתף.... לילה טוב סיגל

זה תמיד כייף לשמוע..

אני חושבת שאני הגעתי לזה בשלב מוקדם יותר של חיי ולא מתוך מבט מעמיק אל חיי אלא על חיי אני בהחלט מאמינה שכל אחד מאיתנו מגיע בסוף למקום הזה.. נשיקות מלי

מירבי*

New member
סיגל-את מדהימה!

נהנתי לקרוא את מה שכתבת, התובנות שלך לגבי ערך הנתינה נפלאות. אין לי ספק שתהיי מאמנת מוצלחת ביותר, יש לך את הכישורים לזה. אוהבת אותך

למעלה