רוצה לשתף אתכם בעבודה שעשיתי עם חמרן אצל ורדה
L lorli New member 3/8/06 #2 יצא מאוד מיוחד ../images/Emo99.gif גם סידור התמונות של המתוקים וגם בעיצוב המסגרת
ג גלי של משה New member 3/8/06 #3 זה יפיפה../images/Emo45.gif כל הכבוד על הסבלנות.. כמה השקעה יש בזה. ממה עשויה המסגרת החומה שמסביב לתמונות? זה נותן אפקט יפה..
זה יפיפה../images/Emo45.gif כל הכבוד על הסבלנות.. כמה השקעה יש בזה. ממה עשויה המסגרת החומה שמסביב לתמונות? זה נותן אפקט יפה..
ג גלי של משה New member 3/8/06 #6 את החמרן אני מכירה.. יש משהו חום בפנוכו.. האם זה צבע אקריל? ולמה את לא עונה לי למסרים?
א אילנית03 New member 3/8/06 #7 שלחתי לך מסר והחום בפנוכו זה לא אקריליק זה צבע שנקרא גולדפינגר זהב עתיק
א אופל כחול New member 3/8/06 #1 אילנית מסגרת יפהפייה. . . רואים שנהנית ליצור בחמרן . . .זהו חומר שמאפשר ליצור בו המון . . .
ע ענ2ת New member 4/8/06 #11 מקסים .ואפשר מעט הסבר ע לשלבי העבודה ??? ולאיזה גילאים מתאימה עבודה עם חמרן?
ו ורדה 1 New member 4/8/06 #1 עבודה עם חמרן מתאימה לכל גיל אפילו 4 ולפעמים פחות (תלוי בילד). אני פוחדת להתחייב אבל אולי אשלח ללורלי את שלבי העבודה כדי שתעלה את זה בפרוייקט השבת...
עבודה עם חמרן מתאימה לכל גיל אפילו 4 ולפעמים פחות (תלוי בילד). אני פוחדת להתחייב אבל אולי אשלח ללורלי את שלבי העבודה כדי שתעלה את זה בפרוייקט השבת...
L lorli New member 4/8/06 #14 נשמח אם תעלי פרוייקט מצולם ../images/Emo24.gif את יכולה לפתוח שרשור לפרוייקט בעצמך אם תרצי. אשמח לעזור
נשמח אם תעלי פרוייקט מצולם ../images/Emo24.gif את יכולה לפתוח שרשור לפרוייקט בעצמך אם תרצי. אשמח לעזור
י ים של אוצרות New member 4/8/06 #15 עבודה מקסימה וילדים מקסימים ../images/Emo57.gif גם אני בעד איזה שירשורון הכנה .