רוצה לשתף אתכם

רוצה לשתף אתכם

גם בדברים הטובים אתמול קיבלתי ברכה באויר עם שיר מצורף מהגבר שאני אוהבת (למרות שכרגע אנחנו לא יחד) "פיני שיהיה לך חג שמח, אני אוהב אותך" עם השיר "עד סוף העולם" וזה היה כ"כ רומנטי ויפה, התקשרתי אליו ודיברנו שעות, תכננו את החתונה שלנו וכל מיני כאלו, ולמרות שזה בצחוק, זה תמיד כיף לחלום בקיצור, לא משנה על מה דיברנו, זה היה ארוך, אבל הנה המילים של השיר שהוא שלח לי עד סוף העולם חיים משה ויואב יצחק מילים/לחן: יוסי גיספן, שמעון בוסקילה מאז שנפגשנו היה לי ברור שזו התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא ייגמר רוצה להגיד לך, כדאי שתדעי אני בעננים כשאת לצידי וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך, כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי, זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים, אחצה את הים אלך אחרייך עד סוף העולם רוצה שתדעי, זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים, אחצה את הים אלך אחרייך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אלי ותראי שאני חצוי וזו את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חיי בשבילך, נשמה

12אניהיא

New member
../images/Emo45.gif

רק טוב ואושר

שש שבע

New member
אז ככה

תמשיכו בצחוק, אחר כך זה יהיה רציני, מנסיון למדתי שהנישואין הכי טובים הם בין אלה שהם חברים לפני כן, ובעלי חוש הומור. יאללה בהצלחה, תעדכני אותנו ותשלחי לנו הזמנות...

פנינוש../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון בהצלחה!! מקווה לשמוע בשורות טובות בקרוב

sovlanit

New member
WOW פנינה,כמה מרגש

איזה שיר נהדר!!!!!!!!!! הלוואי שתגשימי את כל חלומות חייך בבריאות ובמהרה עם המון אושר ועושר. איזה רומנטיקן,אהבתי! ומתי אמרת שהחתונה?

די, כל כך נעים לקבל מתנות כאלה

המתנות הקטנטנות הלללו פשוט עושות את היום ומעלות חיוך שלא יורד.

../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

למעלה