רוצה לשתף אתכם....

מאיו

New member
הילה יקרה

אני משתתפת בצערך, ומקווה שלפנייך ימים טובים ומאושרים שבעתיים. אכן, קרן אור יש לך בבית. מעין מצטיירת כילדה רגישה וחכמה שיש לה אמא אמיצה מאד. ועוד דבר- זה לא פלצני כלל להתגאות (ובצדק) בילדה שלך, הרי היא הכי הכי בשבילך, לא?!

אמברון

New member
הילה, קודם כל ../images/Emo24.gif ענק

מעין מדהימה! קרן אור אמיתית. מקווה שהיא עוזרת לך להתחזק.

הילה שלום, הלב נצבט לאחר הארוע

הקשה שעברת עם לידת בנך
. שלא תדעי עוד צער וכאב
מעיין נשמעת ילדה מקסימה,והיא בהחלט קרן האור במיוחד בסיטואציה עכשיו! אין לך מושג איך שילדים,אפילו הקטנים.....מבינים,ומתרגלים לסיטואציות שנכפות עליהם. מאחלת לך מכל הלב רק אושר,טוב לך ולמשפחתך.

../images/Emo24.gif הילה היקרה, משתתפת בצערכם

ומאחלת לכם שתעברו את התקופה הקשה הזאת בצורה הקלה ביותר ושהמשך הדרך יהיה חיובי יותר. שולחת לך מכאן ניחומים וחיזוקים.

הילה המון ../images/Emo24.gif

הצטערתי לשמוע על המיקרה, יש לך ילדה מקסימה וזה מה שייתן לך את הכוח להמשיך.

הילהל

New member
מעיין מדהימה ../images/Emo24.gif אוצר אמיתי

כמה טוב שיש אוצר כזה בבית שנותן כוחות להמשיך וסיבות לחייך. אני מקווה שבעתיד תדעי רק ימים שמחים עם עוד אוצרות כמו מעיין.

loocy1

New member
מעיין נשמעת מקסימה וחכמה

ואני בטוחה שהיא תסב לך עוד שעות רבות של אושר. האסון שלך נוראי ואני מקווה שתרגישי קצת יותר טוב בקרוב. אני אשמח לקבל פרטים לגבי סדרת הספרונים - האם מדובר בסדרה של 96 ספרים בהוצאת ספר לכל? ושוב - אתך בצערך וגם בשמחתך עם מעיין המקימה.

מצטרפת לחיבוק הגדול הזה אלייך,

הילה, אני מאחלת לך ולאישך הרבה כוחות להתגבר על הכאב הגדול הזה שאתם חווים. בזמנים כאלו מחזק מאוד להתסכל על מה שיש ולא על מה שאין. ולך יש כזאת ילדה מדהימה !!! הדברים שכתבת גרמו לי להתאהב בה. כל כך נבונה. בהחלט יש לך במה להתגאות, אתם עושים איתה עבודה טובה. איך הקטנטנים האלו מסתכלים על הדברים בצורה כל כך תמימה, וטבעית. הלוואי וגם אנחנו היינו קצת יותר כמותם. אני מוכרחה לומר לך שגם אני (עם כל ההיגיון והרציונל שלי),באיזשהו מקום חושבת על סבא וסבתא שלי, שיושבים להם למעלה ומסתכלים עלינו... ומאחלת לך אושר ענקי! רוי.

להילה, מעיין ואבא ../images/Emo24.gif ענק

אתם נשמעים משפחה מקסימה, חמה, חזקה ואופטימית. מדהים לקרוא את מה שאת כותבת ובטוח אזכור אתכם ותהיו לי לדוגמא. שלא תדעו עוד צער ובטוחה שתדעו עוד המון המון אושר והנאות ממעיין ואחיה בעתיד.

מעין נהדרת!

הצטערתי מאוד לשמוע על האסון שקרה לך ולא ידעתי איך לעודד אחרי... אבל האוצר שיש לך בבית כנראה יודעת לעשות את העבודה מצוין. מעין נשמעת פשוט ילדה מופלאה! אני זוכרת את הספרונים הללו מהתקופה שאני למדתי לקרוא - איזו גאוה הרגשתי כשעברתי צבע...

אויש. כל-כך מצטערת לשמוע...

שולחת לך המון
ים וחיזוקים ומקווה שזה יהיה צערך האחרון. מעיין נשמעת ילדה מקסימה וחכמה שנותנת המון כוח וחיזוקים לאמא שלה. שלא תדעו עוד צער.

jif

New member
ריגשת אותי ביותר!!

שנשמע ממך רק סיפורים משמחים!

כל הבוקר לא הייתי בבית ורק לפני

זמן קצר חזרתי (הייתי אצל רופא המשפחה שלי - הלחץ דם לא יורד לי עדיין וכן הייתי בבנק - לא מספיק מה שחוויתי שם אז נוסף על הכל גם גנבו לי במיטת חוליי את כרטיס הויזה וכסף מזומן שהיה לי שם). והנה אני כאן עכשיו. קוראת את התגובות שלכם ונרגשת עד דמעות. תודה לכם מכל הלב !!! סיפרתי לבעלי על עשרות התגובות שקיבלתי ואמרתי לו שאני חושבת שזה פשוט מדהים. מדי פעם אני קצת נופלת ואז אני פותחת את המחשב וקוראת... את התגובות שלכם, את המסרים, את המילים החמות, את החיבוקים, את החיזוקים ואני מרגישה כאילו מישהו הכניס לי עוד קצת כח לתוך הגוף כדי להמשיך הלאה. הלוואי והיתה לי מילה אחרת כדי להביע מה שאני מרגישה אבל אין לי. אז... תודה. פשוט תודה לכם.

גם ליבי איתך...

כאב לי לשמוע על אבדנך. מדברייך נראה שאת טיפוס חזק ואני מחזיקה לך אצבעות להמשך .

kby

New member
הילה

אני כל הזמן שותקת כי אני לא יכולה להתחיל ולחשוב על מילים שיכולות בכלל לנחם. אבל נראה לי שבתך המופלאה מצאה את הדרך הכי יפה בעולם להראות לך איזו אמא נפלאה את. מקווה שמהר מהר תזכו להגדיל את המשפחה.

למעלה