רוצה לשתף אתכם....

רוצה לשתף אתכם....

ראשית תודה רבה על כל התגובות - אם כאן ואם בתיבת המסרים - בעקבות האסון שלי. אני רוצה לשתף אתכם בשני מקרים שקרו לי היום עם מעין (קרן האור שלי הילדה הזו). כאשר התינוק שלי נולד ונפטר סיפרתי למעין. היא רצתה לתת נשיקה לתינוק שבבטן ואמרתי לה שכבר אין תינוק בבטן כי הוא היה קטן ולא הצליח לגדול (הדגשתי בפניה שזה קורה אך ורק לתינוקות שבבטן וחלילה לא לילדים) והוא מת. מעין מיד השליכה את התינוק המת לסבא שלה המת. היא אמרה שבטח התינוק הוא עכשיו העוזר של סבא בשמיים כי סבא הוא מלאך הקסם והתינוק עכשיו הוא העוזר של מלאך הקסם. כשהשתחררתי מבית החולים היא שאלה מדוע התינוק לא בא איתנו. הזכרתי לה שהוא מת והיא קיבלה זאת ברוח טובה ודי. היום הלכנו לטייל קצת ברחבי הישוב שלנו ומעין לקחה איתה בובה ועגלה. היא חייכה אלי ואמרה שעכשיו שתינו אמהות רק שלה יש תינוקת בעגלה ולי אין תינוק ואין עגלה. אמרתי לה שנכון שאין לי תינוק. ואז היא אמרה לי.... (כשמעין היתה קטנה סבא שלה היה נוהג להקפיץ אותה על הברכיים ושר לה שיר תימני בשם אורגוס) "אמא את חושבת שסבא עושה עכשיו לתינוק הקטן אורגוס בשמיים?" מה אגיד? כמעט והתעלפתי :) ועכשיו אני חייבת להשוויץ קצת בקרן אור שלי :) מעין (בת ארבע וחצי) ומאוד אוהבת ללמוד. אני חושבת שהיא די מפותחת מהבחינה הזו. בכל אופן לא מזמן קניתי לה סדרת ספרונים שמלמדת קריאה עפ"י השיטה שהייתי אני קטנה - דנה נמה דנה קמה... עפ"י הברות ולא עפ"י שיטה צילומית. מדי פעם היא מבקשת לקרוא בספרונים שלה ואני בשמחה יושבת איתה והיא מקריאה לי סיפורים. בכל אופן מזמן לא התאמנו בקריאה ונעצרנו בשלב של קמץ, פתח ושוואים. היום קראנו ספרון של שלב ב' ומה אומר? הילדה פשוט קוראת שוטף !! היא הקריאה לי שני ספרונים עם קמץ, פתח, שווא, דגשים ובלי דגשים כמעט שוטף לגמריי !!! מה אגיד? קרן של אור הילדה הזו !!! עכשיו כשאני קוראת את מה שכתבתי זה נראה לי קצת פלצני אבל לא נורא... מותר לי לא ?! :)

Shimrit A

New member
אני לא מכירה אותך אבל קראתי

פה את סיפורך ואני רוצה לשלוח לך
גדול ומחזק. מעיין נשמעת ילדה רגישה וחכמה. אני גם אשמח לדעת איך קוראים לספרונים איתם היא לומדת לקרוא.

לספרונים קוראים

"ספרוני". זו סדרה בת שישה ספרונים ממוינים לפי צבעים. בכל סדרה 16 ספרונים, כל ספרון סיפור. שלב א' - צבע ורוד - קמץ, פתח, חטף פתח. שלב ב' - צבע ירוק - מוסיפים גם שוואים. שלב ג' - צבע תכלת - מוסיפים גם חיריק. שלב ד' - צבע אפור - מוסיפים גם צירה. שלב ה' - צבע סגול - מוסיפים גם סגול. שלב ו' - צבע צהוב - מוסיפים גם חולם. אני מאוד מאוד מאוד ממליצה על הסדרה הזו. היום כבר לא מלמדים ככה אלא בעיקר עפ"י השיטה הצילומית שאני לא בעדה. אני בעד ההגיון. חשוב לציין שכל עוד הילד לא יודע את האותיות על בורין זה לא שווה. ותודה רבה לך :)

גלי29

New member
ראשית הילה קבלי את תנחומי

תקופה לא קלה בודאי עוברתת עלייך וטוב שיש ממי לקבל חיזוק שנית לגבי הסיפרונים אני זוכרת אותם הם מקסימים הכילדה אהבתי אותם מאוד ביחודאני זוכרת תסיפור עם הבובה נחום תקום טוב לשמוע שזה עוד קיים ושימושי

משתתפת בצערך../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

ושמחה בשבילך על הילדה המדהימה שיש לך. תהני ממנה. שלא תדעו עוד צער.

שירי ל

New member
את מדהימה!! ../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שזה יהיה המקרה המצער האחרון בחייך. שתדעי רק אושר והנאה ממעיין הקטנה ומהילדים שיהיו לך בעתיד!

odeia

New member
הילה, העלת חיוך על שפתיי

איזו ילדה מקסימה ומבריקה יש לך. אשמח מאוד כבר להכיר אותה וגם אותך. אשמח לשמוע יותר על ספרים אלו, אני לאיודעת באיזו שיטה אודיה "עובדת" אבל אני לא מכירה את הספרים עליהם כתבת. בטוחה שיהיו לך עוד הרבה ימים כאלו של אושר עם מעין ועם החיים בכלל.

אמאורית

New member
הילה - איזה מעין של אושר יש לך בבית

אני נהנית לשמוע שיש לך כזו ילדה בוגרת, וזה מראה כמה ילדים מקבלים את המוות באופן מקורי להם. אני מאחלת לך שוב את כל האושר שבעולם. ומאחלת לך התחלות חדשות נוספות - בניגוד למה שהצהרת.

שרון9

New member
הילה, מעין נשמעת מקסימה

איזה מזל שיש לך אותה כקרן אור בתקופה זו. כל כך קשה היה לי לשמוע על אוסנך, אני זוכרת כמה עקבתי אחרי ההודעות שלך בתקוה שהחששות שלך יתבדו... מעין נשמעת כל כך חכמה, לא יאומן כמה מבינים כבר בגיל הזה. אני מחזיקה לך אצבעות שתעברי את התקופה הקשה הזו, תמצאי תמיכה אצל האנשים הקרובים אליך יותר ופחות. זה נורא נדוש, אבל אני מניחה שהזמן יעשה גם את שלו. שרון

קודם כל חיבוק גדול ../images/Emo24.gif

ובנוסף אני חייבת לציין משהו. מס' לא מבוטל של נפשות הפועלות בפורום זה גורמות לי להסתכל על עצמי מבפנים . והכוונה...... אני טיפוס די רגיש ולוקח די קשה דברים גם שלא צריכים לקבל התייחסות מיוחדת ובעיקר הלב שלי סופג הרבה. ולפעמים בן אדם באמת צריך או סטירת לחי או זעזוע כלשהו על מנת לקלוט שארועים לא קלים עוברים על בני אדם מסביב לא פשוטים ודי קשים שמצריכים תעצומות וכוחות נפשיים להשאר חזקים עם ראייה חיובית לעתיד וראש למעלה. (מקווה שתבינו את מה שיוצא לי כרגע מהלב) וכאן אני מציינת שגם עלי עברו דברים שמשאירים חותם לכל החיים ובעיקר איזשהי מועקה סמויה אבל תמידית. ודווקא אני טופחת לעצמי על השכם על כך שעברתי זאת. אבל לעניין, אחרי שראיתי מה את הילה בסגול עברת, ושירי ל עם המתוקונת הקטנה שלא פייר שככה קורה לדבר הקטן הטהור והמקסים הזה. אני פשוט מנערת את עצמי ומתחזקת בגלל החוזק שלכן בנות. אין לי ספק שבפנים ולא כאן ואולי ברגעים שלכן עם עצמכן ישנה איזשהי קריסת מערכות ובכי על מנת להתפרק ולטעון את המצברים ליום שלמחרת. אבל בנוסף, אתן בעלות אישיות מיוחדת. SORRY על המונולוג הרגשתי צורך. חזק ואמץ לכל מי שעובר תקופה קשה בפורום זה בכל סיטואציה שהיא

לא יכולתי לכתוב את זה יותר יפה

ואם אנחנו כבר באוירה "ריגשית"אז גם אני חשבתי בזמן האחרון על כל מה שקורה בפורום, ואני מספרת לבעלי הכל כאילו מדובר בחברים שלנו מאז ומתמיד. בכל מקרה....אני באמת אוהבת להיות פה, ומאחלת להילה שלא תדעי עוד צער, החיים חזקים מאיתנו, במיוחד כיש לך את מעין המתוקה.

רותי ע

New member
הילה היקרה ../images/Emo24.gif

חשבתי עלייך לא מעט בימים האחרונים וכל כך מרגש אותי לקרוא על הילדה המקסימה שלך. אין ספק שברגעים הקשים הם, הקטנים, הם אלו שמחזיקים אותנו, הגדולים. ואני גם כל כך מבינה את מה שכתבה שלומית. גם אני מרגישה כאן כמו במשפחה והסיפורים הטובים והרעים שעוברים כאן מלווים אותי כל היום, גם כשאני לא מחוברת.

עדי 4

New member
הילונת מתוקה שלי

מעיין מדהימה, נהניתי שוב לשמוע את הסיפור הזה. אני מכירה את הספרונים האלה,אצלי רק בגן חובה הם קראו בהם, מעיין מאד מפותחת ומן הסתם אמא שלה משקיעה בה עם כל הלב והנשמה. שמרי על עצמך ועל האוצרית שלך. נשיקות עדי

שי ז.

New member
הילה היקרה

ראשית אני שולח שוב את תנחומיי למרות שאנחנו לא מכירים. כולי מלא הערצה לחוסן הנפשי שלך ולהתמודדות המדהימה שלך עם מה שקרה. מעיין ילדה מקסימה ומאוד בוגרת לגילה. היא באמת מקור אור חם וטהור.

הילה..קראתי פעמיים ומאוד מרגש לראות

איך הילדה שלך מקסימה ואני בטוחה שצורת המחשבה שלה עוזרת לך בהתמודדות.
ו
ענק לשתיכן ועוד משהו קטנטן ...זה בכלל לא פלצני..זה מרגש עד דמעות

מעין נשמעת מקסימה ונבונה../images/Emo63.gif

אני מקווה ששתיכן לא תדעו עוד צער, ותדעו רק ימים טובים והרבה נחת. דרך אגב, אני מסכימה אתך לחלוטין לגבי שיטת האותיות לעומת השיטה הצילומית שפשוט נכשלה. הרבה
ממני ומיעל שלי.

למעלה