רוצה לשתף אתכם

ortaltal2

New member
רוצה לשתף אתכם

אחרי מסע ארוך ומתיש הבנו שרק פונדקאות היא הפתרון בשבילנו. לא היה קל לקבל את זה אבל לי תמיד עזר להיות בעשיה ולא במחשבות.
התחלנו להיפגש עם סוכנויות והיה נראה לנו שנלך על פונדקאות בגאורגיה. נפגשנו עם שתי סוכניות שעושות שם, אחת הסוכנויות נפסלה מייד ובשניה היתה לי תחושת אי נוחות בלי שידעתי להסביר למה, הכל היה נראה קל מדי, ורוד מדי, אין תקלות, נולדו המון תינוקות, כולם בריאים ושלמים והכי חשוב זה קורה ממש מייד בלי המתנה.
בעלי דוקא התלהב מהם, מהגודל, מהסיפורים אבל אני רציתי עוד זמן, התחלתי לדבר עם אנשים שעשו שם והבנתי שממש אבל ממש זה לא כמו שמספרים, קל זה לא, אין באמת שליטה על הבריאות של התינוקות והכי גרוע כל תינוק שני נולד פג שזה מאוד מפחיד אותי כי פגים אני יודעת ללדת, ילדתי פג במשקל 520 גרם והוא לא שרד.
הרופא שמטפל בנו אמר שהוא לא סומך על הרפואה שם ולא היה מסתכן.
המשכנו להתלבט ואז ראיתי את הכתבה הזאת ופה נגמרו ההתלבטויות שלי.
אני עושה פונדקאות בארץ בלבד, הרופאים השפה, הבית, והבנתי שהיום זה מהיר. סליחה שחפרתי אבל בתור מי שקראה כאן כל הודעה בשנה האחרונה הרגשתי שאני צריכה לשתף כדי שתדעו שיש ממה לחשוש.
http://www.israelhayom.co.il/article/485383

דנית150

New member
צריך הרבה אומץ לעשות פונדקאות בגאורגיה לבד וללא ליווי מתאים

וכל זאת בכדי לחסוך.
בתהליך כמו פונדקאות ובמיוחד בחו"ל לא חוסכים ולא לוקחים צ'אנסים !!!!!!!!!!!אלוהים אהב אותם שכך זה נגמר.
לפונדקאות בגאורגיה יש המון יתרונות שאין בארץ אבל לצאת למסע הזה לבד ללא גב של חברה רצינית, זה מסוכן ולא אחראי.
אני מאחלת לך הצלחה בפונדקאות בארץ וכל טוב.

ortaltal2

New member
פונדקאות עם חברה

ואם הזוג הזה היה עושה עם חברה רצינית אז לא היו נולדים להם פגים? ??זה לא קשור בכלל, יש המון לידות של פגים בגאורגיה בלי קשר לחברה.

בחו"ל אין ביטוח לפגיה אבל

זה נכון שעדיף בארץ למי שיכול ויש לו את הזמן.
עד כמה שאני יודע אין ביטוח פרטי שמכסה פגיה בחו"ל בפונדקאות, הביטוח הפרטי שניתן לעשות לתינוק נכנס לתוקף רק לאחר השחרור מבית החולים, אבל ניתן לקבל מביטוח לאומי החזר הוצאות ששולמו כנגד קבלות בסכום של כ 200,000 ש"ח בלידה של פג (יש פרוט באתר של ביטוח לאומי).
גם לנו היה סיבוך רפואי שהצריך הטסה רפואית לארץ - ופה חשוב מאוד לדעת שיש ההבדלים גדולים בין החברות שעושות בגיאורגיה, יש חברה שיש לה ניסיון בזה ואם כבר עושים בחו"ל עדיף לעשות עם מי שיש לו ניסיון במקרים כאלו, אני יודע שכיום הם גם מציעים ביטוח הטסה שמכסה את מחיר ההטסה הרפואית.
בכל מקרה - בהצלחה!

צליל106

New member
רק בארץ!!

אנחנו עושים פונדקאות בארץ. ואוכל להמליץ לך גם איפה עשינו.
לא מצליחה להבין איך אנשים עושים בגאורגיה ועוד מקומות כאלו, לדעתי זה חסר אחריות לגמרי!! אין לך שום שליטה על מה שקורה עם הפונדקאית העובר.
אם תרצי פרטים אשמח לעזור. יכולה לפנות אלי בפרטי.

דנית150

New member
נכון שבארץ יותר קרוב ונוח,אבל.....

יש בחו"ל יתרונות חשובים שאין בארץ כמו
בחו"ל לא מחכים תקופה ארוכה ומורטת עצבים עד למציאת פונדקאית
בחו"ל אין ועדות שיקבעו למי מגיע להיות הורים
בחו"ל אין הגבלה רק ל-6 החזרות
בחו"ל אפשר תמיד להחליף פונדקאית ובארץ לא

ortaltal2

New member
יתרונות וחסרונות

מה שכתבת לא מדויק בכלל.
זמן ההמתנה לפונדקאית בארץ הוא חודשיים בלבד וזה באמת לא הרבה זמן.
הוועדה רוצה רק בטובתנו ואין לה שום אינטרס כספי כי זה גוף לא פרטי ואני מרגישה שזה שומר עלי. למי יש בעיה רפואית הועדה מאשרת. קבלנו אישור עקרוני בתוך שבוע מהרגע ששלחנו אז איפה ההמתנה כאן?
ההגבלה ל-6 ניסיונות היא חכמה ואין טעם להמשיך ולהמשיך אם שש פעמים לא היתה הצלחה.
מה זה להחליף פונדקאית? למה להחליף? מי מאשר אותם בכלל? החברה המתווכת? הכל זה אינטרסים ושמעתי כבר מספיק סיפורי זוועות בענין הזה.

עדן 5555

New member
אשמח ללוות בהליך בארץ

היי
אשמח ללוות בהליך בארץ "ולשדך" אתכם לפונדקאית מקסימה וזמינה שיש לי.

ליאת קרסקס, עו"ד
עדן פונדקאות ופריון
050-7517557

למעלה