רוצה לשתף אתכם....

רוצה לשתף אתכם....

ביום שישי האחרון פיניתי לי את הבוקר לעצמי ולנסיונות יצירה. (וזה אחרי שבחמישי בערב הברקתי את הבית וביום שישי בבוקר אפסנתי את הילדה בגן). ניסיתי לעשות מפיות על כלי זכוכית. כעיקרון זה יצא יפה אבל לא מושלם.. רואים הרבה קמטוטים ומתחת לשפת הכלי נשאר מקום ריק. להשליך לפח או שיש אפשרות לעשות תיקונים כלשהם? ממסגרת עץ פשוטה לתמונה שקניתי באיקאה עשיתי עיצוב עם משחת עיצוב (זה לא בעצם שפכטל?!) צבעתי מעל באדום והדבקתי חיפושיות קטנות... יצא יפה מאוד ! המדפסת שלי שבקה חיים כך שלא יכולתי להוציא תמונה ולנסות לעשות איתה משהו אבל בעלי אמר שאני יכולה לשלוח לו במייל את התמונות למשרד ושם בסטודיו יוציאו לי את התמונות בגימור מדהים. השאלה שלי היא - אני לוקחת את התמונה, מדביקה אותה על דיקט ומסביב עושה מסגרת יפה ממשחת עיצוב או למשל מקרטון ביצוע עם עיסת נייר. כן? זו הדרך ? אם למישהי יש אתרים שבהם אפשר למצוא תמונות של פיות אני מאוד אשמח. שיהיה לכולנו יום מאושר הילה

ועוד שאלה ששכחתי בבקשה :)

ניסיתי להדביק תמונה על דיקט עץ. יצא מכוער נורא ! אז כמה שאלות בענין איזה דבק? כמה דבק? איך למרוח אותו? אני השתמשתי בדבק פלסטי רגיל ומרחתי על כל הדיקט ושמתי את התמונה ואח"כ בנסיון נוסף להיפך. מחרתי על כל התמונה ואז ניסיתי להדביק אותה. זה לא יצא ישר ועם מלא קמטוטים מכוערים. איפה טעיתי ?

popo11

New member
צריך טיפה להרטיב את הפוסטר

לפני ההדבקה. אם הפוסטר עבה, אז ממש להעביר אותו מתחת לברז. ולמרוח דבק על הפוסטר ולהחליק את הקמטים עם המברשת. לא נורא שלא הצליח. win some lose some. פעם הבאה בטח יצליח

lilachh

New member
תדפדפי אחורנית - שמיימית פרסמה המון

אתרים של פיות

תודה רבה רבה רבה ../images/Emo25.gif

הכנסתי את כל האתרים למועדפים ואני בטוחה שאמצא תמונות מדהימות. עכשיו רק נותר לי לקוות שאצליח עם הטכניקות של ההדבקה וסופסוף אכין תמונה מהפיות המופלאות הללו - אוהבת אותן כל כך !!

למעלה