רוצה לשתף אתכם-יונתן בן תשעה חודשים

רוצה לשתף אתכם-יונתן בן תשעה חודשים

היום יונתן בן תשעה חודשים. תשעה חודשים של אושר. זה לא רק יומולדת 3/4, זו גם מעין סגירת מעגל - תשעה חודשים שהוא היה אצלי בבטן, ועכשיו תשעה חודשים שהוא בחוץ. כאילו - תקופת ההכשרה שלו הסתיימה, עכשיו הוא זאטוט אמיתי. בתשעת החודשים שחלפו הוא גדל והתפתח והשתנה, נכון, אבל טוב הלב שלו, החיוכים הכובשים והאהבה ששופעת ממנו נשארו אוות הדבר. כבר אפשר להגיד שיש לו אופי, שהוא בנאדם מגובש. נכון, לא את כל האופי הזה אנחנו מכירים כבר, אבל - הוא שם, ובין כל הקיפולים המתוקים שלו, בין כל המחוות החמודות שהוא עושה, הפרצופים והצחקוקים, הכעס שהוא מבטא מדי פעם (ואתם צריכים לראות אותו כשהוא כועס!) רואים שיש לו אופי משלו לגמרי. אני אוהבת אותו נורא. שונאת לקום מוקדם בבוקר, אבל קמה בכזה אושר כי עוד מעט גם הוא יקום ואני אוכל להסניף, לחבק, לגעת... נמסה מכל חיוך, מכל תנועה והברה שלו. הופכת לשלולית קטנה למרגלותיו כשהוא מנסה לחקות את מה שאני אומרת או עושה. מתאדה לגמרי מהצחוק המתגלגל שלו. משתאה כל פעם מחדש מכמה הוא *טוב* - פשוט ילד טוב. ילד טוב קטן שלי. מחברת מילים חדשות לכל השירים, עושה תנועות מצחיקות וקולות משונים, ממציאה המצאות בעשרות כל יום - כדי לעשות טוב לילד הזה שלי. להיות ראויה לאושר הזה שקיבלתי במתנה. אה, כן, ואני שוקלת להחליף לו את השם ל-עוֹנֵג. מה דעתכם?

איזה יופי של הודעה-מאוהבת לגמרי../images/Emo13.gif

ליונתן - הוא יפהפה !
וכל הכבוד לאמא שלו

גלשני

New member
וואו ../images/Emo70.gif המון מזל טוב

מאוד התרדשתי ממה שכתבת, מאחלת לכם רק טוב

dafgol

New member
../images/Emo49.gif ליונתן המקסים.../images/Emo25.gif

אני הייתי משאירה את השם יונתן.

איזו אהבה. מרגש. והוא מתוק כל כך

ולגבי השם, אני הייתי משאירה יונתן. בעונג הייתי משתמשת כשם חיבה.

איזו אהבה. מרגש. והוא מתוק כל כך

ולגבי השם, אני הייתי משאירה יונתן. בעונג הייתי משתמשת כשם חיבה.

תמרה*

New member
יונתן מקסימון אמיתי

וכיף לו שיש לו אמא עם יכולת ביטוי מדהימה כל כך. מאוד התרגשתי

איזה אושר ואיזו שמחה

איזה כייף, נורא מרגש לקרוא מה שכתבת. איזה ילד מקסים, יפה ומתוק. מאחלת לכם המשך אושר עילאי שכזה עם האוצר שלכם

mikihc

New member
מזל טוב ליונתן ../images/Emo142.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif|

יונתן פשוט "מ-א-מ-ם". תגידי, סוכריה, נכון שזה מדהים להיות אמא? נכון שבחיים לא חשבת שתרגישי ככה? מה שכתבת מתאר בדיוק את מה שאני מרגישה כל שעה ודקה כלפי אילון. פשוט מקסים. ביי, מיקי

cookie1

New member
מזל טוב ליונתן

הוא פשוט משגע !!! ותשארי עם השם המקורי שגם הוא מדהים

טאש

New member
אוי הוא מתוק../images/Emo85.gifבון שכזה

את יכולה לתת לו "שם שני" (לנדבי אני קוראת אושר כל הזמן). חוצמיזה שאת כותבת מאוד יפה, ושגם אנ ימחכה שנדבי יהיה בן 9 חודשים כדיי לראות מה הזמן הזה עושה כשהוא מחוץ לבטן.....
למתוק המתוק שלך

רותם111

New member
מזל טוב ליונתן המקסים../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כמה כיף להרגיש את האושר שלך והאהבה שמציפים את המסך שתזכי תמיד לאושר שכזה.

טוטי30

New member
מזל טוב ליונתן ליומולדת 9 ח'../images/Emo65.gif

יונתן כל כך מתוק. חשבתם על קריירת פרסומות?
עם כל מה שכתבת כולנו יכולים להזדהות. זה פושט לא יאומן כמה הם ממלאים את ליבנו, בגיל ובשמחה.

ענתש

New member
ואוו איזו הודעה מרגשת.

שתמשיכי להיות שלולית לרגליו ! איזה כיף של הודעה על הבוקר. לגבי השם - את רצינית ? להחליף שם בגיל 9 חודשים ? עוד לא שמעתי על כזה... אפשר בכלל ?

ברור שאני צוחקת לגבי השם -

אבל הוא מביא לי כל-כך הרבה אושר ותענוג שלא יכולתי להתאפק... כשאחי הקטן (היום בן 15) היה ממש קטן הייתי קוראת לו "נס קטן", או בקיצור - נס. יום אחד נתקלנו בילד ששמו היה באמת נס, ואחי ממש התעצבן - "אבל אני נס!!!". הסברתי לו שלכל משפחה יש את הנסים שלה...

מתרגשת

New member
סוכריה איזה יופי של הודעה../images/Emo49.gif

יונתן שלך הוא כל כך יפה.... אני כל כך מבינה אותך

למעלה