רוצה לשתף אותכן

s h i r k u s h

New member
רוצה לשתף אותכן ../images/Emo24.gif

זוכרים לפני כמה ימים, ביום שישי האחרון, שכתבתי הודעה כל כך נרגשת על הדייט שהיה, אז הכל היה אשליה. ואני כל כך מפגרת שנתתי כל כך הרבה צ'אנסים שיוכיח שהוא רציני, ולא ראיתי את הנולד מראש. חבל שבכלל טרחתי לנסות
אז אתמול נתתי ל-
צ`אנס אחרון להוכיח שהוא באמת מעוניין, היינו אמורים להיפגש, הוא לא ממש טרח לקום בשעה שאמר שיקום כדי שנקבע להיפגש לפני שהוא הולך לעבודה, ובסוף אפילו לא טרח להתקשר בערב אחרי העבודה- יותר מזה כבר לא הייתי צריכה, כבר הבנתי שהוא לא רציני, שמגיע לי יותר מזה. אז נכון אני מבינה שמגיע לי יותר מזה, אז למה אני מרגישה כל כך זוועה?? למה אני תמיד עושה את זה לעצמי- מצפה ומצפה ובסוף כגודל הציפייה- ככה גודל האכזבה. אתמול בכיתי בחדר שלי בשקט בשקט חצי לילה, לא עניתי לטלפונים של אף אחד, פשוט הייתי עם עצמי. לא בכיתי בגללו בלבד, בכיתי בגללי, בכיתי בגלל שנמאס לי, שפעם אחת רוצה שמשהו אחד יילך טוב לי בחיים. אני גם רוצה להרגיש את הביחד, אני גם רוצה את התשוקה הזאת של האהבה, אני גם רוצה לקבל
ו-
מכל ה-
שיגיעו ממישהו שאוהב אותי, ולא מדברת על אהבה של ידידים, אלא אהבה של זוגיות. אני גם רוצה להרגיש את הביחד, אני גם רוצה לאהוב, אני גם רוצה להיות נאהבת. ואתם יודעים מה- אתמול כל כך הרגשתי זוועה, שרציתי פשוט למות, ואל תחשבו שזה בגללו ספציפית, פשוט נשבר לי, נמאס לי.

ענתי 10

New member
הלו, מאמי... ../images/Emo2.gif למות??????

לא צריך להסחף. ההרגשה שלך מובנת וברורה, אבל לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה. אז אני לא רוצה להגיד לך את כל המשפטים הנדושים כמו "בסוף כולם מוצאים" וכו'. פשוט קבלי
חזק חזק ו-
ועוד משהו - את לא צריכה להאשים את עצמך בכלום!!!

g u r a

New member
אוי מתוקונת../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת בשבילך... יאללה שיגיע יום שישי אני אמעך אותך
(התכוונתי לחיבוק מעיכה

אין מה לעשות - את הילדה של הפורום

שירקוש מתוקה מה אפשר להגיד לך במצב כזה שאת מבואסת קודם כל - זה קרה לכולללללםםםםםם, את לא היחידה דבר שני - כל עקבה לטובה, יבוא בסוף הנכון והאמיתי וקבלי חיבוקים ונישוקים ממני, חכי חכי ביום שישי...... אני רק רוצה לספר לך שבגיל 22 נפרדתי מחבר של שלוש שנים ושנתיים הייתי קבורה בבית לא מצאתי אף אחד והייתי בטוחה שלעולם זה לא יגיע עד שבא הנסיך (גם כן נסיך) אז בטוח שזה יגיע, ומגיע לך להיות נאהבת ותראי שהכל יהיה בסדר באדי

s h i r k u s h שלום לך. עד כה אף

פעם לא הגבתי להודעות שלך בפורומים אני קוראה אותך בעוד פורום. הפעם החלטתי להגיב ולא כמו כולם שמחבקים אותך מזדהים ומשתפים פעולה. מכל מה שקראתי עד כה, את מחפשת אהבה באובססיביות. את כל הזמן שקועה בחיפוש בן זוג. את מאוד צעירה. רק לפני חודשים ספורים השתחררת מהצבא. לאן את ממהרת. אל תדחפי את העגלה לפני הסוסים. בנות כמוך, מרוב רצון לזוגיות או שהן נופלות בבן זוג שלא מתאים להן העיקר שיש מישהו שרצה בהן, או שהן משדרות כבר בהתחלה, כל כך חזק שהן רוצות זוגיות שכל בחור נרתע "ובורח". את כותבת "כגודל הצפיה גודל האכזבה", אז אולי באמת להוריד את רמת הצפיות. את עוד לא מכירה טוב את הבחור וכבר מצפה שיתאהב בך ושתמלאי את כל עולמו. אולי את "חונקת" את הגברים ברצון שלך לתת ולקבל אהבה . הרצון והכמיהה שלך לאהבה לחיבוק, כמו שאת כותבת, פועל כבומרנג. כמה שיותר תחפשי את האהבה ככה היא תברח ממך. תרגיעי את עצמך ותדעי שבבוא היום זה יקרה בצורה טבעית ביותר. כשאת תהיי רגועה יותר ולא "באטרף" להשיג אהבה. אהבה זה רגש זה לא משהו שקונים בחנות כי רוצים אהבה. זה מה שקרה אצלך בשני המקרים שסיפרת עליהם החבר מהצבא והבחור שהכרת דרך הפורומים. מצטערת שלא חיבקתי אותך ולא עודדתי אותך, כמקובל בפורומים אבל נדמה לי שלפעמים צריך גם להיות יותר ריאלים ולהגיד את האמת כמו שהיא.

orit281

New member
את חושבת?????

זה שהיא מחפשת מישהו שיהיה איתה לא אומר שהיא מחפשת אהבה באובססיביות לדעתי זה נורא מעליב לכתוב כזה דבר ביחוד לאור העובדה שאתן לא מכירות... היא עדיין צעירה שאהבת האמת עוד לא הגיעה בשבילה ומותר לה לנסות ומצוא לאחת זה ענין של פעם פעמים ויש כאלו שזה ניסוי וטעיה ואם היא מחפשת אהבה - מה רע בכך??? אף אחד לא רוצה להשאר לבד מה שקורה זה ששירקוש פשוט משתפת אותנו בכל האירועים האלו ולכן הרושם שמתקבל הוא שהיא אובססיבית זה לא נכון לדעתי היא פשוט בחורה צעירה (ואם יורשה לי מהכרותי מקסימה) שלא רוצה להיות לבד...

orit281 אני קוראת את שירקוש בפורום

אחר כבר זמן רב. אם כתבתי מה שכתבתי זה בהסתמך על על כל מה שכתבה עוד מעת שהיתה בצבא ומה שהיא כותבת בפורומים אחרים. לא יודעת כמה זמן את עוקבת אחרי הודעותיה. כמו שכתבתי עד כה לא הגבתי להודעותיה, אני כתבתי את התרשמותי אחרי הרבה זמן שאני "שומעת" אותה. ומותר לפעמים להגיד בדוגריות מה שיש במקום להתחנף במילים יפות שלא עוזרות אלא מנחמות בלי תכלית.

orit281

New member
אז מתוקה בניגוד אליך ../images/Emo9.gif

אני לא רק קראתי אותה גם הכרתי אותה אישית ואת לא בכיוון ואני לא מתחנפת אני מגבה ויש הבדל וחבל שאת שופטת מבלי לדעת כתיבה לפעמים יכולה להטעות את בטח יודעת....

Mor L

New member
גברת

אני לא חושבת שאת יכולה לשפוט מישהו. אין לך זכות. את לא בנעליים של אף אחד אחר, את לא יודעת מה אנשים אחרים עברו בחיים, ואת לא יכולה לצפות ממישהו שישנה את עצמו. למה תמיד אומרים אל תשנו את ההורים? למה מה קרה? רק הצעירים צריכים להשתנות??? אז זהו שלא! אם למישהו טוב עם הרגשות שלו ועם הדרך שבה הוא מביע אותם לאף אחד אין זכות להגיד לו להשתנות!!! היא בוחרת להיות כזאת! זו זכותה! מותר לה להיות רגישה יותר ממך! היא לא מפחדת להרשות לעצמה ללכת עם הרגשות שלה עד הסוף. היא יודעת שאם היא ככה מתאכזבת כשהיא באכזבה תארי לך איזה אושר עילאי היא תרגיש כשהיא סוף סוף תמצא את מי שמגיע לה?? זה יהיה שווה את הכל!!! ולמה את חושבת שאין גברים בדיוק כמוהה??? שמחפשים בדיוק בדיוק אותו דבר?? אז זהו! שיש כאלה ועוד איך!!! הרגישות לא נשמרה לבנות בלבד!! אז את דרך החיים שלך תחיי בעצמך והיא תחייה את חייה שלה. כמו שיש חופש דת ואמונה ככה יש חופש בדרך חיים! אלה החיים שלה וכזאת היא. ואף אחד לא יצליח לשנות את זה! ואסור לשנות את זה! אם לא יהיו יותר בני אדם רגישים מהיכן תבוא האומנות, השירה, המוזיקה, הספרות??? העולם מתחלק לכמה סוגים, וביניהם יש כאלה רגישים יותר ויש כאלה רגישים פחות. ואם תשימי לב תמיד הרגישים יותר חוו את האהבות המטורפות והרומנים הגדולים בעולם. אז כמו שהמוטו שלי תמיד אומר חייה ותן לחיות, ואל תכאיב לאף אחד.

שירקוש חמודה

חצי מחיי עברתי מה שאת עוברת עכשיו אל תדאגי פשוט האחד יגיע מתי שאת לא תצפי לו בינתיים תזרמי עם החיים תראי שהכל יהיה בסדר. הוא לא רוצה לא צריך שיש עוד המון דגים בים הנחמה שלך שאת צעירה ויש לך עשר שנים להגיע אלינו. אז חמודה קחי דברים בפרופורציות אני יודעת שאני גיבורה עכשיו אבל אני מלכת הדיכאונות של פעם. מה שאת מספרת עכשיו אני עברתי על בשרי ויותר גרוע. בהזדמנות אני אספר לך על כל הנבלות שהכרתי חבל על הזמן אין מה לעשות נגדם פשוט כל הזמן לתת צ'אנס עד שהאחד יגיע.

אז טוב שכך

כנראה שהוא לא היה האחד המתאים. הוא עוד יגיע אני מבינה את הרצון לחבר הוא עוד יגיע אל תדאגי.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif תגובה לכולכן ../images/Emo41.gif

קודם כל
מכל ה-
על התגובות שלכם. תפוז
עשו לי סלקציה על הבוקר ולא נתנו לי להגיב בפורום, אז כתבתי לכל אחת שהגיבה מסרים עם תגובות. אז הנה תגובה משותפת לכולכן: קודם כל- קצת הגזמתי עם העניין של הרוצה למות, פשוט הרגשתי שנשברת כבר, כי כל פעם משהו אחר קורה, פעם אחת רוצה חיים רגילים בלי בעיות, ובלי שטויות. אני יודעת שיש הרבה אנשים חסרי מזל יותר ממני עם בעיות יותר גדולות אבל פה בפורום לפעמים, בין לעזור ולתמוך בכל אחת ואחד ממכם, אני מרשה לעצמי קצת להיות אנוכית ולחשוב שהבעיה שלי הכי מתסכלת והכי גרועה שאפשר למרות שזה לא נכון. דבר שני- לגבי מה שאלמוגית כתבה- אני מבינה למה היא התכוונה ואני מבינה למה היא מרגישה ככה כי אני נותנת לעצמי לכתוב בחופשיות ולשתף על דייטים, הרהורים בנושא אהבה וכו' חופשי בפורומים ואולי זה נראה חיפוש אובססיבי. למרות שבאיפשהו מקום אולי באמת הרצון שלי לאהוב נעשה אובססיבי, אולי זה משהו מהילדות שעדיין לא הצלחתי להצביע עליו, אולי זה חלק מהאופי שלי לא יודעת... עכשיו נרגעתי קצת, לוקחת דברים בפורפורציות נכונות ונורמליות יותר, ומרגישה הרבה יותר טוב. אז שוב- המון המון המון תודה לכולכם ומקווה שאני אוכל לצאת ביום שישי מהעבודה כדי להיות איתכם במפגש.

למעלה