רוצה לשתף אותכן בנות

Storm131

New member
רוצה לשתף אותכן בנות

הצטרפתי לאחרונה לסדנת כתיבה וכבר כתבתי שני סיפורים וקיבלתי עידוד ענק. אני חושבת שלכתיבה כח מרפא.עכשיו קיבלנו משימה לכתוב שיר אז רציתי לשתף אותכן במשהו שכתבתי. אמא בחלומי רק צל דמותך חולף מאז הלכת טרם עת במעלה השביל מביתו של סבא שם סידרת וטרחת אל ביתינו החדש שם טבעת את חותמך ועשית אותו לבית חלומך.

לסטורמי בוקר אור

נהדר. אכן לכתיבה כוח מרפא אבל יש בה גם כייף והנאה רבה. לאחר מותה של אמי כתבתי הרבה, בסתר כמובן. כיום כשאני מדי פעם מציצה בדברים מבינה כמה היה לי רע ועד כמה הייתי אומללה...הדבר המעניין שגיליתי הוא ששירים אני כותבת רק במצבי עצבות וכאב... ולכן שמחה לספר שהפסקתי את הכתיבה הזו.... אך ממש בימים אלו מעלה על הכתב חומר שאספתי בנושא אחר ואם וכאשר אשמח לשתף. אגב, נהנית מקריאת תשובותייך ב"כוכבת השבוע.." את משדרת אופטימיות ושמחת חיים למרות הכל...כל הכבוד! תודה ששיתפת (בנושא הכתיבה...) ו

Storm131

New member
לאיחוד האחת

תודה על תגובתך.אשמח לשמוע על אותו "חומר"שאת מעלה על הכתב.

לסטורם

כמו שודאי הבנת מדברי בפורום, אני עוסקת בנושא של ריפוי (אלטרנטיבי) ובדברים העוסקים ברוח...החומר בו מדובר, עוסק בנושא בו אני עוסקת בשנים האחרונות והפך לדרך חיים עבורי - התפתחות רוחנית. (האמת איני יודעת אם זהו השם המדויק לדברים, אך מאחר ואיני מכירה דרך אחרת לקרוא לזה, מאמצת את השם הזה המוכר ברבים. למיטב הבנתי, כולנו עושים זאת בדרך כזו או אחרת אם במודע ואם לאו...ולכן השם לא ממש מדויק בעיני והייתי מסתפקת במילה "התפתחות" אך יש לה מובן כלשהו אחר ולכן קוראת לזה כך). צברתי ידע רב שהועבר לי בתקשור ועכשיו מנסה לארגן, לעשות סדר בדברים ולהעלותם על הכתב. כשיהיה משהו ממשי, אשמח כמובן לשתף ואולי אף להתייעץ בשמחה עם כל אותן שכותבות כאן - "בביתנו החם" - ולשמחתי יש רבות. תודה על התעניינותך ויום נפלא לך

../images/Emo45.gif

נשמח שתשתפי עוד אם יבוא לך. שמחה בשבילך שיש לך את ערוץ הביטוי הזה.

tdr1

New member
שלום לסטורם ולכל הבנות

מה שלומכן? סטורם - כל הכבוד על כנותך ועל התשובות היפות לכל השאלות של הבנות. גם אני כתבתי שירים וסיפורים במשך שנים רבות, ואפילו פרסמתי ספר שירים קטן כשהייתי בת 17. שמתי לב שעם השנים, כשהחיים התחילו להסתדר לטובה (חבר, צבא, לימודים...), פחת הצורך בכתיבה. למען האמת כיום אני כבר לא כותבת (אין לי מוזה נראה) וזה די חסר לי. לדעתי זה נובע מכך שאני פחות מופנמת מבעבר ולכן יש לי פחות צורך להתבטא בכתיבה.דרך אגב גם אמא שלי כתבה שירים - מצאתי פעם אחת מחברת שירים ישנה שלה, לאחר שנפטרה. זה מאד ריגש אותי לקרוא.

S u n n y 1

New member
סטורם איזה יופי ../images/Emo141.gif

נפלא שיש בידייך את הכוח המרפא הזה. ושמחה שאת בוחרת לשתף אותנו במה שאת כותבת....יש ביצירה משהו אלוהי ומזכך. לא סתם אומרים שהכישרון הוא מתת אל
.

S u n n y 1

New member
אני פה, תמיד פה ../images/Emo9.gif

נכנסת תמיד לראות מה נשמע, פחות זמן לקחת חלק...קצת לחץ עם הלימודים לקראת סוף הסמסטר

למעלה