רוצה לשתף אותכם

טל 3

New member
רוצה לשתף אותכם

במשהו. אני גרה ברמת גן ומאז הלידה של נועם ( כבר חודשים וחצי) חמתי אצלנו (דירת 2 חדרים) והיא ישנה בספה בסלון הקטן שלנו. היא חייבת לחזור הביתה שלה בערד!! ואני אמורה להשאר לבד לבד עם 3 פיצים. ואז חשבתי וחשבתי הרי בעלי גם ככה יוצא מוקדם בבוקר וחוזר מאוחר בערב ובלילה כמובן לא שומע כלום וחמתי יש לה בית עם חצר ענקית בקיצור ביום שישי אני לוקחת את הבנות ונוסעת לערד לתקופת מה. מצד אחד אני שמחה כי יהיה להם טוב שם עם האוויר במיוחד שהם חולות מאוד עכשיו מצד שני בלי בעלי כל השבוע ולהתראות איתו רק בסופי שוע שאז הוא יגיע לערד?? אבל בעצם זה רק זמני ל 3 חודשים בערך שאז נגמר לנו החוזה בדירה הזו ונחפש משהו גדול עם חצר. זהו קצת ארוך אבל רציתי לשתף אותכם. יום נעים

keren1

New member
טל בוקר טוב לך משקימת קום !!

לפי דעתי האישית את נמצאת עכשיו במצב מאד קשה ואת צריכה לנסות להפיק את המקסימום. אם יהיה לך קשה להשאר עם שלושתן לבד אז סעי. אם את חושבת שתוכלי להסתדר תשארי. אני אישית לא הייתי נשארת, במיוחד אם בעלך מגיע מאוחר ואין לך עזרה אחרת. זה מצב קשה וצריך להפיק את המקסימום ממנו. תסעי לערד ותראי מה קורה אם טוב לכן שם ואת מסתדרת עם חמותך אז הרי שעשית בחירה טובה. אם את רואה שה לא הולך את תמיד יכולה לחזור הביתה, לא?! קרן

בוקר טוב טל ../images/Emo42.gif

גם אני במקומך הייתי נוסעת. אני מבינה שאת מסתדרת טוב עם חמותך , ולדעתי האישית בלבד, העזרה שתקבלי ממנה כרגע חשובה יותר מכל דבר אחר, ובפרט שבעלך מגיע רק מאוחר בערב. וכמו שקרן אמרה, לא הולך - תמיד אפשר לחזור. וזה בתנאי כמובן שחמותך מחוברת לאינטרנט

*שיר

New member
בוקר טוב טל - נשמע לי שהשיקולים

שלך מאוד נכונים. להסתדר לבד עם 3 קטנטנים זה מאוד קשה. ואם יש לך עזרה טובה זה שווה הרבה. גם אני חושבת שכדאי לך לנסוע, ומקסימום, אם תראי שזה לא משהו, תמיד את יכולה לחזור הביתה, לא? דרך אגב, לדעתי האזור של ערד מקסים והאוויר שם באמת נהדר לקטנטנים!

rotrot

New member
לטל3 נשמע רעיון מצויין

ואם יש לך עזרה וזה זמני אז זה שווה את זה.. ובתור אחת שגדלה בעיר דרומית קטנה ומאובקת...מדובר באחלה מזג אויר ואחלה של אוירה - רחוקה מהצפיפות והפיח של מרכז הארץ.. בהצלחה!

קרנושה

New member
תסעי-רק אם יש לך שם אינטרנט.......

חחחחחחחח כמה אגואיסטי אבל מתווווווווווווווק..... אני אישית לא זזה צעד בלי מחשב...גם כשהיינו בהונגריה הייתי מחוברת מהנייד חחחחחחחח .....כמו יושבי-זוכר יושבי??????????? בקיצור-חמות-טוב שיש אחת שיכולה לעזור... אני התרגלתי לעובדה שאין צ´אנס שבעולם שאוכל לחיות לבד בבית עם בעלי והילדים...יש עובדות בחיים והם שצריך עזרה.....זה לא לנצח זה לזמן מסויים....וההגיון אומר ללכת על כל עזרה שניתנת לך..... בהצלחה
קרן

רז2

New member
יופי של פיתרון

אמנם זמני, אבל חיים מיום ליום. עכשיו הילדים הם עיקר עולמך. אם תישארי לבד בבית עם שלושתם לבטח לא יהיה לך מתי לראות בעלך בערב כי תהיי שפוכה! כל פיתרון שיאפשר לך להתמודד עם הקטנים בצורה טובה יותר, ולתת לך קצת אוויר לנשימה, הוא פיתרון טוב. לכן אני אומרת "לכי על זה". בהצלחה.

למעלה