רוצה לשתף אותכם...

morales1

New member
רוצה לשתף אותכם...

כן.. שנים היינו בקשר של on off... הבחור הזה היה בליבי עוד מגיל 15 עד היום 23+ כן כן... הזוי אבל כך היה היה בינינו הרבה משחקים... תשוקה ואינטימיות... היום הוא ובת דודה שלי בקשר טוב...אפילו טוב מאוד! אני לא יודעת לאן הקשר הזה מוביל... ומה אופיו... אם ידידותי או כבר מעבר ז"א אינטימי ורגשי משום מה היא נעלמה לי מחיי... לא יוצרת קשר וגם אם רואה אותי לא ממש מתקשרת איתי... היה ביני ובינה קשר טוב... אני כ"כ פגועה ממנה שכן בדיוק לפני 5 חודשים בטחתי בה וסיפרתי לה את כל אשר אני מרגישה אליו... ואת כל הרגשות כלפיו והבלבול הזה שהיה לי... ממש בכיתי לה!! והקשר שלה איתו התחיל לאחר זה...ז"א שלא היו בקשר לפני... לא הפריע לה מה שהרגשתי כלפיו היום היא שורצת אצלו כל הזמן...ורק לי נותר לסבול בגלל אותה פגיעה... מיותר לציין שאני והוא כבר לא בקשר מזה 5 חודשים...מא התחיל הקשר ביניהם מבחינתי הוא עבר את הגבול... מה עלי לעשות? אגב- שניהם גרים באותו ישוב באיזור המרכז אני גרה בצפון...

מובן לחלוטין...

את מספרת דברים אישיים, רגשות כנים ואמיתיים לחברה טובה-בת דודה...(שלא ממש מבינה על מה את מדברת) בסוף, אותה חברה שאותה שיתפת בסודות האישיים וברגשות העמוקים הולכת ו'תופסת' אותו בעצמה.. אני כ"כ מבינה אותך.. אבל, עם זאת, לא ממש אפשר לשלוט בחייהם של אחרים.. לא בחייה ולא בחייו... הייתה לך מין צפייה מסויימת שהיא לא תתאהב בו(אולי מתוך הזדהות כלפייך , אמפתיה, אולי מתוך חברות טובה..) אבל החיים אינם מתוכננים כמו שאנו חושבים. אותה חברה(בת דודה או מי שתהיה) כנראה שמעה, אבל לא הקשיבה.. או אפשרות ב' היא פשוט התאהבה, גם זה קורה... אפשרות ג'.. לא הפסקת לדבר בשיבחו שהיא כ"כ התפעמה מהאופי (ומהמראה החיצוני שלו) שהיא חשבה עליו בתור בנזוג פוטנציאלי לעצמה ואמרה:"אה טוב.. היא לא עושה עם זה משהו, אולי אני אקדם את העניינים.." היא פשוט יישמה את כל מה שאת חלמת עליו. כמה כואב, אבל מה לעשות, לא ניתן לשלוט בחייהם של אחרים. אני לא בטוחה שהיא נהגה כמו חברה(בת דודה וכו'..) אמיתית. היא פשוט נהגה כמו אנוש. שלעיתים גם הוא עושה טעויות בלי לשים לב. *אמרת לה על זה משהו?.. (יש לי חברה שנפגעה מאותו הדבר בדיוק.. לא ממני אבל מחברה טובה אחרת שלה,מהצד זה היה נשמע קצת מוזר, אבל איפה שהוא הבנתי את הפגיעה שלה שהיא ככה סמכה על מישהי ואותה חברה כנגד פגעה בה כשיצאה איתו בעצמה... אצלי בכל מקרה, זה לא קרה, אני מקווה שגם לא יקרה.! פעם אחת חברה ביקשה ממני שאני אתחיל עם מישהו עבורה, ואני נילחמתי באש ובמים לא לעשות זאת בדיוק בשביל לא להיקלע לסיטואציה כמו שהבאת פה... אה, ופעם אחרת חברה אחרת ביקשה ממני להתחיל עם מישהו וולהתחיל קשר איתו רק כדי להתנקם בו על משהו שהוא פגע בה, גם שם לא הסכמתי, והיא לא ידעה למה?! והדוגמא שלך מראה בדיוק למה צריך להימנע מדברים כאלו.)

morales1

New member
את יודעת מה היא עשתה...

היא אמרה "אשכב ליד המיטה לא עליה..." אני בתור חברה אמיתית לא הייתי עושה זאת מלכתחילה כי אני צופה את העתיד... וחוץ מזה שהייתי יודעת שזה יכאיב לאחרים שסומכים עלי... נכון שדברים קורים... אבל אנחנו הרבה נותנים לזה לקרות... הכח גם בידינו...

זה באמת קשה

כשמישהו קרוב עושה דברים שמקשים עליך עוד יותר הרגשה של גלגל שלישי לא רצוי ניסית לדבר איתה? לברר מה קורה?

למעלה