רוצה לשתף אותכם

itaf10

New member
רוצה לשתף אותכם

היום כ"ג אב לפני 4 שנים נפטר בעלי היקר ממחלה קשה ואני עדיין לא קולטת שלא יחזור עוד... "מדי דברי בו אזכור ואזכרנו עוד" עולים לקיברו היום
יהי זכרו ברוך! חודש לפני פטירתו נערכה מסיבת פרידה לרגל פרישתו מהעבודה ואלה היו מילותי האחרונות
התחלנו כחברים, אתה היתה בא והולך, בא והולך , ובסוף הפכת לי לחבר, ונשארת . דרך ארוכה עברנו שנינו יחדיו, דרך רחבה צורפת בתוכה עליות וירידות מעלות וחסרונות , למדנו להכיר זו את זה , ואף הפכנו ערנו כדי להידמות האחת לשני. הקשר הקושר אותנו אינו קשר של דם, הקשר בינינו הינו הכבוד לאדם. קשרי קירבה מבוססים על ידידות קשרי אחריות ודאגה מבוססים על שיתוף והבנה. קשרי אהבה מבוססים על יכולת נתינה אמיתית ועל יכולת קבלה מתוך רצון והערכה. קשרי אינטימיות מבוססים על פתיחות וכנות. קשרי חיבה מבוססים על סבלנות וסובלנות. קשרים של אמון מבוססים לא על הבטחות, אלא על כבוד, נאמנות ומסירות, ועל יכולת להבליג ולסלוח. קשרי נישואין מבוססים על כל אלה, כשהם ארוגים זה בזה בחוטים של אהבה. אהבה ואריגה רקומים הם, ראה את יצירת החייטים אותה רקמנו יחדיו. מבחור רגיל ,ולמשפחתי ולי ממש זר, הפכת להיות בעלי היקר. חבר יקר ושותף מתחשב, הפך בשנים לאבא אוהב ובחלוף זמן, כלל לא רב, הפכת לסבא , סבא מאוהב. תודה לך חברי היקר שהחליט שמתאימים אנו, ואיתי נשאר. תודה בעבור מה שנתת לי ועוד תיתן ושיחדיו שנינו נוסיף להיזדקן סב לנכדי, אבי ילדי, בעלי יקירי אתה לי חבר, חבר אמיתי . איטה 24.07.03

יפה אמרת

האם הוא שמע את הנאום הזה מפיך ? זה לא ברור לי מהקריאה של מה שכתבת שלא תדעי עוד צער לעולם

itaf10

New member
כוכבי יקירתי

נאמר קבל עם ועדה בפני לפחות 50 ויותר אנשים.(במו פי
נאום שכתבתי במסיבת הפרידה לרגל פרישתו מהעבודה. הוא מועלה מדי שנה בשנה ביום השנה לפטירתו.

איטה יקרתי מרגש לקרא

וכואב שסיפור אהבה הערצה והערכה כך נגמר ... מאחלת לך רק טוב טלי

emmy5

New member
אני מספרת לבעלי ,מה אני עושה בעולם הזה

שואלת אותו אם הוא רואה איך אני מסתדרת , איך אני ממלא את תפקיד שלו ושלי ,במשפחה כולה .. אני גם יודעת ,מה הוא היה רוצה , להיות אמא ואבא לכל המשפחה ויחד עם זה ,החיים שלי יהיו נפלאים , קצת אני מזניחה את החיים שלי ,קשה לי לתת לגבר אחר למלא את התפקיד שלו .. אצלי זה 17 שניים ,עברתי חתונות ,בר מצוות , בריתות ואני ממלא את התפקיד בנאמנות . אני גם משתדלת שיהיה לי כבוד וחיים טובים במשפחה . אני בטוחה שאני מצליחה .

מרגש מאוד

את צריכה לראות את חצי הכוס המלאה, בעלך זכה לראות נכדים והיתה לכם זוגיות נפלאה .בעלי נפטר בן 54 לאחר מחלה קשה והשאיר שלושה בנים מקסימים ,שני חילים וילד בן 12 ואני מתנחמת בזה וגם בבזוגיות המיוחדת שהייתה לנו. שבת שלום לי

itaf10

New member
תודה לכולם על ההתייחסות ../images/Emo24.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ומבורך על כולנו

למעלה