רוצה לשמוע דיעות

אולגה2012

New member
רוצה לשמוע דיעות

איך הייתם מגיבים עם החמה - שכל הזמן מתיימרת שהיא רוצה לעזור עם הילדים, אבל בפועל באה אלי רק פעם אחת - לברית, ואני חייבת להגיד שרק הכבידה עלי והשאירה אחריה טונה של עבודה וביקורתסמויה ומגעילה "כן אני מבינה שבאמת קשה לעשות כביסות אחרי לידה, אבל יש פה כל כך הרבה.. אני כבר הייתי מסיימת, חבל שאני נוסעת..", זאת כי באה עם כל המשפחה 4 נשפות, 8 ימים אחרי הלידה. אני כבר לא מדברת שהיא באה שעתיים אחרי הלידה על כל 4 ילדיה ובעלה, והם אלא שלקחו את הילד מהתינוקייה. היא גם ההתעלמה באותה הזדמנות מבקשתי מעט לנוח ( פאקינג 2 שעות אחרי לידה כן?!) ודווקא החליטה להעיר אותי משינה כדי להגיד לי מזל טוב ( חמודה נכון) ואז אחרי 30 דק' של סבל ותחינה בשכל היא הואילה בטובה ללכת כשהיא מלכלת על חמי שעומד מאחורי הוילון, שיעני הוא חסר טקט על שבכלל רצה לרות אותי .. ( ומה את..?)
אז זהו. היא מ...ת לי בשכל איך היא מתה לעזור לי . ומה היא עשתה היום?
היא היתה צריכה לסגור חשבון ע ם בעלה ( מידי פעם היא עושה לו משפט שדה מול המשפחה.. ) אז היא הזמינה אותי להתארח ( זה קורה די הרבה דווקא) ושאני אהיה עם הנכדים שלה שהיו שם.. כדי שהמשפט יהיה עם כל הבנים
אז אני עם 4 זאטוטים צריכה באמצע החום להסתדר.. איזה כיף לי.
אבל לפחות תודיעי לי מראש! אין לי אגב בעיה לעזור, אבל מרגישה שעשו לי מני]ולציה מגעילה,
זהו שפכתי. אשמח לתגובות מחזקות!

אולגה2012

New member
רק הבהרה חשובה.

היא לא אמרה לי כלום כשהיא הזמינה אותי. רק תבואו כי מזמן לא הייתם וממש חשוב לראות זה את זה ו.. ותבואי ותבואי ורק תבואי... ויש לי מכתב לבן שלי שחייב לקבל ואם הוא כבר בא אז תבואי.. רק תגיעי.
כמובן שהיא לא אמרה לי מראש מה היא צריכה
אני מריגשיה מנוצלת ומגעיל

נומלה

New member
היא באה כי הבן שלה

לא אמר לה שלא תעיז. התלונות שלך מופנות לכיוון הלא נכון. מי שצריך להיות מחויב לך הוא הבן של החמות. איפה הוא בכל הסיפור הזה?

למעלה