רוצה לשמוע את דעתכם...

hagit1

New member
רוצה לשמוע את דעתכם...

שלום, אנחנו נשואים 3 שנים +ילד בן שנתיים, וזה לא הרמוני ונחמד כמו שחשבתי שיהיה, יש את הבעיות הכלכליות שנורא מכבידות וגורמות לנו להוציא את הצד הרע אחד של השני. אני יודעת שישנה אהבה איפשהיא חבוייה במעמקי ליבנו רק שקשה לי ולו לבטא אותה כרגע בתקופה הקשה הזו שאנחנו נמצאים בה. כל פעם אני אומרת נעבור את התקופה הזו ויהיה בסדר... אבל התקופה הזו נהפכת לאורח חיים...לדברים שנאמרים שיהיה קשה לחזור אחורה ולהתנהג פתאום כאילו כלום... כבר שנתיים מאז שהילד נולד לא יצאנו לנופש לא היינו רגע לבד רק אנחנו.. בגלל המצב הקשה שנקלענו אליו היינו חייבים לעבור לגור אצל ההורים שלי (ביחידה נפרדת)- אתם יכולים לתאר איך זה? אז זה יותר גרוע ממה שאתם חושבים...בקיצור זה ועוד דברים גררו את המערכת הזוגית למקום שאני לא אוהבת. אני ממש אומללה, חושבת על הילד הרבה, באיזה סביבה הוא חי..הורים שבקושי מתנשקים...בקושי מדברים.. אז אנחנו רוצים ללכת לייעוץ כבר יותר משנה רק שזה יקר רצח ואין לנו גרוש וכך הזוגיות פשוט תלך ותידרדר...וקשה לי לומר את זה אבל כרגע אני לא רוצה עוד ילד ממנו כי אני לא יודעת אם אני אשאר איתו (חוץ מזה אני לא רוצה להביא ילד למציאות כזו!)מה? אני גוזרת על ילדי להיות ילד יחיד? בכל מקרה מה שרציתי בעצם לומר זה שגיליתי שכבר חודש בעלי נכנס לאתרי סקס, מוריד סרטים, וכו'. בהתחלה לא ידעתי מה לחשוב ואיך להרגיש אבל עכשיו אני יכולה לומר שאני ממש פגועה. הוא תמיד עושה את זה שאני לא בבית כמובן (נניח שיצאתי למכולת לחצי שעה הוא ירוץ למחשב)אני כרגע לא עובדת אני בבית אז כל פעם שאני בסידורים או שמה את הילד בגן ...חוזרת הבייתה ומגלה שהוא הפסיק את העבודה שלו נכנס לכמה אתרים והוריד סרטים...ככה זה כבר חודש או יותר...לא דיברתי איתו על זה אבל בפעם האחרונה ששכבנו לא נהנתי בכלל כי חשבתי כל הזמן מה הוא עושה שאני לא בבית..חוץ מזה הסרטים שהוא מוריד הם לא סרטים כחולים רגילים קצת קינקי וזה עושה לי עוד יותר רע! למה? לא יודעת... מה עושים?

נילי11

New member
שלום חגית

למעשה, אני מודה שאני לא ממש מבינה מה הבעיה... כתבתי כאן לראשונה אתמול בשרשור אחר על בעיית היעדר הסקס שלי ושל בעלי; אני אישית לא מתלהבת מסרטים כחולים, כך שאינני יכולה להיעזר בזה, אבל אילו בעלי היה נהנה מזה (בעצם, אולי הוא כן ולא נעים לו לגלות לי - כך שעליי לתקן ל"אם אגלה שהוא נהנה ומשתמש בזה") - מה רע? זו לא בגידה, לא דומה לבגידה, וזוגות רבים גם צופים יחד בסרטים כחולים. ובעניין ה"קינקיות" שתארת - גם בכך אני לא רואה משהו שצריך להפריע לך. כל עוד הוא רק צופה בזה, ולא עושה את זה לא איתך ולא עם אחרות, אני לא רואה למה זה צריך להפריע לך - לדעתי (כמובן, כל עוד לא מדובר באלימות, פדופיליות, התעללות בחיות או כל דבר אכזרי מסוג זה) - למי זה מזיק? זו בעצם התנגדות עקרונית שלך, כיוון שזה לא מפריע לך באופן מעשי, ולכן זה נראה לי שווה-ערך (כן!) לכך שהוא היה מתעניין למשל בתחום שנראה לך שטויות (סתם דוגמאות להבהרה, בלי כוונה לשפוט - אסטרולוגיה, קבלה וכו'...), אך מבלי לעסוק בזה בצורה רצינית או לדרוש ממך שיתוף פעולה כלשהו.

seeyou

New member
הבעיות הכלכליות ?../images/Emo22.gif

If you have food in the refrigerator, clothes on your back, a roof overhead, and a place to sleep...you are richer than 75% of this world
-היינו חייבים לעבור לגור אצל ההורים שלי (ביחידה נפרדת)- אז בכלל מצבכם מגיע ל90% ! עם היד על הלב-רצוי קודם יעוץ כלכלי לפני יעוץ זוגי... Dry BREAD is better with love than a fat capon with fear. כבר שנתיים מאז שהילד נולד לא יצאתם לנופש? למה? אפשר לצאת עם ילדים -שינוי האווירה משפר את ההרגשה. יוסי

ברצינות

דר פיל אמר היום בבוקר ואני מסכימה איתו לגמרי, שכל בעיה בסקס נובעת ממשהו אחר ביחסים. תגידי את האמת. אם הכל היה טוב, והייתי חברים מעולים ואז היית קולטת שהוא נכנס לאתרים, זה היה מפריע לך כמו עכשיו? את חייבת לדבר איתו . הוא בטוח לא מרוצה גם ממה שקורה- אז הנה- יש לכם משהו משותף שרק שניכם יכולים לפתור . בטח אף אחד מכם רוצה להשאר אומלל. זה שווה את כל הניסיונות, אבל לפחות תנסי.

מפלית

New member
את מעלה פה שני דברים משמעותיים

לפני מה שאני מבינה: גם הקשר שלכם שמצבו קשה וגם העניין עם הסרטים. אז בואי נלך פרה פרה... לאור העובדה שאתם גרים אצל ההורים למה לא לנצל את העובדה שלפחות בייבי סיטר חינם יש לכם?...שמשהו טוב יצא מזה גם - לא? אולי תזמיני אותו לאיזה טיול בפארק (לא עולה כסף) או לחוף הים, תביאי איזה בקבוק יין עם שתי כוסות יפות וכמה שוקולדים ותעשו פיקניק קטן. אולי זו תהיה הזדמנות גם קצת לדבר על מה שקשה לכם. או מה שהיה כיף והלך לאיבוד. לגבי הסרטים- זה עניין אחר. אבל לא הייתי מערבבת שמחה בשמחה. מקווה שעזרתי קצת...!

adam33

New member
מפלט

בעצם בעלך מוצא את המפלט שלו מחיי היום יום בפני המחשב הוא רואה מה שהוא רוצה הוא מתגרה ומאונן ובעצם מקבל את החום מהמחשב [ וכרגע איני מדבר על בגידה] ובעוד את מקטרת על כל דבר הוא פשוט נכנס למחשב ומתבודד עם עצמו.. אכן המצב בכי רע הן בזוגיות שלכם שאיני מוצא בה פתרון עד שלא תתנתקו מההורים בצורה מוחלטת אבל כרגע מה שאני יכול להציע לך.. זה שתקחו לכם יום בשבוע שתצאו לסרט או מסעדה ..והדגש הוא קבוע!! ללא הילד רק אתם.. ובמיטה תלחשי לו באוזן שישתף אותך ושיספר לך בעצם מה מגרה אותו..והוא יראה בך חברה אמיתית שלא צינית ולא צוחקת עליו עד כדי כך שהוא מסתיר את זה אלא מישהי שהיא חברה שהוא יכול לשתף אותה בכל דבר.. את גם תראי שבעצם ברגע שאת מניחה לו לזמן מוגבל הוא אחרי זה מגיע למיטה..אתך! ולא שעה לאחר מכן..אחרי שגמר.. את מספרת שאת לא עובדת ולכן צאי לעבוד כי את משתגעת בבית.. את רוצה שהוא יחזור מהעבודה ויהיה איתך בעוד שהוא בכלל לא מבין מה המחשבות שלך ובעצם מה שהוא רוצה זה רק שקט..להגיע למחשב לאונן וללכת לישון.. מאוד קל ללכת נגדו ולומר אל תעשה ולמה אתה עושה.. אבל מצד שני בנושא זה תהיי חכמה בכדי שהוא גם ירצה ללא כל ייעוץ או הכרח..לתת עדיפות למשפחה ואחר כך לפרטיות שלו.. אל תרימי ידיים ניתן לפתור את המצב..

למעלה