רוצה לשמוע את דעתכם

רוצה לשמוע את דעתכם

לא מזמן התאכזבתי מבחור שהכרתי וירטואלית.עכשיו הכרתי שוב בחור ושוב זה וירטואלי ואני פוחדת שוב להתאכזב.עד כמה אנחנו יכולים לתת לעצמנו לבטוח במישהו וירטואלי ?

ס22ית

New member
אף פעם לא לבטוח ב-100%

תמיד כדאי להשאיר מקום לחשדנות ולא ללכת כמו עיוורים אחרי המשיכה...

galit3880

New member
גם לי קרה עכשיו את אותו דבר

האמת מה שאני עשיתי , שאלתי אותו אם הוא רוצה שנפגש למרות שהוא גר רחוק הבחור לא רוצה כל כך ... הוא מנסה למצוא קשר קרוב לבית שלו יותר ... אי אפשר לדעת מה יהיה ... אף פעם . אבל תמיד אפשר לפתח ידידות ולהמשיך בחיינו המציאותים

undi

New member
היי דנה

אכזבה מהכרות וירטואלית זהה לאכזבה מהכרות באמצעי אחר. אין הבדל בניהן. לפני שאת שואלת לדעת אחריים תשאלי את עצמך, אפשר לבטוח במישהו שהכרת זה עתה?

היי דנה

אל תבטחי ... אל תאמיני לכל דבר ... אל תמהרי לספר סודותייך... אל תתני לו להטעות אותך ... אל תיקשרי ... שמרי מרחק... והכל יהיה בסדר מבטיח

דברים שבלב

כל מה שאמרת - הגיוני אבל זו התאהבות. ההגיון לא ממש מכתיב את ההתנהגות ואם לא ניתן מעצמנו ולא נבטח נשאר מוגנים, בלתי פגיעים אבל... לגמרי לבד.

חיפושית יקרה

מיליותייך יקרות ומופנמות אל תוך תוכי אך.. אל נא נשכח כולנו פה ביחד ... אותו הפורום וכל אחת ואחת בבעיותיו אני דוגל בכל ליבי בהתאחדות של ממש... על כך.. אתקן אותך בטעות אחת... לא לבד לעולם .. וכולנו פה ואני הראשון שאחזיק את ידה או ידו של מי שיפגע ועל כן... אם אותו בחור או בחורה רוצה כל כך שניתן מעצמנו על כך קיים מציאות לתת מהלב ושיעמוד או תעמוד במילותיו/ה פשוט לשמור ולא לאכזב אם הוא יהיה אמיתי ולא אחר מבטיח הכל יסתדר אך.. דנה במקרה הנ"ל לא לחשתי תסגר עם עצמה.. רק לחשתי שיגיע הזמן אז יפתח ליבה ואם ההיגיון מכתיב את פני המילים ... אז קצת מרחק מאותו בחור יתקן טעות לא תמיד אך שווה לנסות

לדעת תמיד לשים קו בין העולמות...

בעולם האמיתי קשה מאוד לדעת במי אפשר לבטוח ובמה. בעולם הוירטואלי זה הרבה יותר קשה. אכזבה היא דבר טבעי שבעצם גורם לנו ללמוד מהניסיון שלנו. כל עוד ההחזבה מהוירטואלי לא תשפיע יותר מידי עלייך בחיי היום יום אז אין לך מה לדאוג

למעלה