רוצה לשלוט

ronitr11

New member
רוצה לשלוט

רוצה להיות מושפלת כמו זונה ואל תביא לי מתנה רוצה להיות שולטת כמו מלכה ואותך אני מכה רוצה אותך לדרוס ואת איברך ללעוס רוצה אותך שליט יחיד שיאמר לי מה להגיד רוצה אותך מצליף בגינה בצריף רוצה לרות אותך מתחנן רוצה לראות אותך מאונן רוצה איתך סקס עם מכשירים שלא כלכך כשרים רוצה אותך סוגד לי בימים ולכל מילה שלי מאמין רוצה להיות חמה ומיוחמת ולא לקבל את זה על אמת רוצה שתצפה בי מזדיינת עם גבר אחר איתו גומרת רוצה הרבה דברים איתך לעשות ואת החבר'ה פה לא להלאות אז בוא הנה איש קטן אני רואה שאתה איתן

או.קי.. מישהו רואה קב"ן באיזור??

פירסססס

bugbuster

New member
אוי פיסינג פירסינג ידידי, אתה שומט

זיון מרהיב לידי מי שלמיטב יגמור כשרינק?
אהממ, חושב לו זאבון ערום כמוני, שמא עכשיו עכשיו הזמן, לנטוש קימעה ממאורתי? לצאת לי לשוטט מעט, לרחרח סביב אותה ריבה, אולי גם יתמזל, וכשאסיח דעתה, אזכה להרביעה?

ronitr11

New member
לא צרחך קב"ן

אין פה צורך בקב"ן אתה אולי מכיר זיין אני צריכה שוב להתמלא בו ותעלה.. עטוף אותי בזרועותיך ומלא אותי בזרעיך זיין אותי כאילו אין מחר אולי תתחיל כבר מאוחר אני חמה יוקדת ומולך ערומה רוקדת בתנועה אירוטית על הבר נראה שאתה נשבר מתקרב לאט מהוסס בערוותי יש רק פס מסתובבת אליך עם הגב ומשם אתה נראה כמו חגב אתה מתעורר בתוך התחתון ואני ללא חלק עליון מלקק את פיטמותי בתאווה זאת הצגה של ראווה יוצא מהתחתונים בתרועה רמה מתיישבת עליך כלכך חמה נמסה עליך כמו חמאה במחבת אתה דוחף אותו נורא לאט מרגישה כל חלק בגופך שזע אתה כולך מיוזע מתנשף מהר נשאר בלי אויר זה היה זיון בשידור ישיר

ממני אלייך

הוי חמה ויוקדת אשר מולי עירומה רוקדת מלא הדרך אלי נגלה חטוב, מלא והכי חשוב-מפתה למגע אצבעותי נפתחת ולליטוף לשוני גונחת אכן איני קב"ן וגם לא הייתי מגדירני כרב "זיין" אולם אם את יצועי תחלקי הנאות לרוב מבטיח שתחווי פורקן ממלא ואף מזמין שלא יותיר בך שובע לעוד ועוד מין אכן, אולי מתחת לכל המעטה מסתתרת לה חלה בשלה אך ללא אופה ואם תיעני להצעתי עוד תגנחי לי באוזן ולא תתחרטי
פירססס

חגב זה מסוכן !!! פירנס תזהר

החגבה אוכלת את ראשו של הזכר בסיום ההזדווגות פירסנג תזהר על הראש שלא תנהג בך כמו נקבת החגב

one bluman

New member
תחנונים

אליי תתחנני, שאל גופך אחדור, ועל ההשהייה לא תתלונני, כי בסוף ביחד נגמור. הזין יחדור לאט לאט, וגופך מהנאה ילהט, שדייך ילוטפו, עד שמהנאה תצרחי, וידיים בין רגלייך ירפרפו, עד שמעונג - את גופי אלייך תמשכי. את ראשי, אל בין רגלייך תכווני, ואלקק שם - עד שלזין בתוכך - תתחנני. אז בואי נהנה, אשה מקסימה, את בודאי מוכנה , לחוויה מדהימה.

למעלה