רוצה לשחק

gnrh123

New member
רוצה לשחק

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מאוד אוהב את המשחק אבל מעולם לא שמעתי ולא מצאתי קבוצה ... רציתי לשאול היכן ישנן קבוצות שאני יכול לשחק בהן ..... עוד שאלה לא קשורה: האם יש קבוצות שמהן ניתן להתקדם לקבוצות בNCAA ? למשל בכדורגל יש את קבוצות שמשווקות שחקנים לחו"ל. תודה מראש

Yo-man

New member
הי עמרי, ברוך הבא

כיום יש קבוצות בחיפה, ת"א, מודיעין וירושלים. בימים אלה מוקמת קבוצה נוספת בבאר שבע ויש דיבורים על אחת נוספת, אבל אין לי עוד פרטים עליה. תוכל לבדוק את האפשרות להתחיל להתאמן עם אחת הקבוצות האלה, הקרובה ביותר לליבך או מקום מגוריך, אם תפנה לקבוצות באופן ישיר. (אתה יכול לכתוב פה ואני בטוח שמישהו יחזור אליך במסר פרטי). תן גם מעט פרטים על עצמך: גיל, משקל, מצב גופני ומידת ההכרה שלך את המשחק. לגבי האפשרות לשחק בליגת המכללות - יש לנו 2 מקרים של אנשים שאחרי ששיחקו איתנו שנתיים (בימים לפני שהוקמה הליגה) עברו לארה"ב. התהליך שלהם היה קודם להתקבל למכללה כדי ללמוד, ואז הלכו למבחנים - Tryouts - התקדמו בתהליך, אחד הפך לעוזר מאמן כושר של הקבוצה והשני היה לרסיבר פותח במכללה קטנה, אבל חזר לארץ אחרי שנתיים. אין פה סקאוטרים ואין קידום עצמי בו הליגה דוחפת שחקנים למכללות, אם על זה אתה בונה, אבל הליגה הולכת ומתמקצעת, ואין ספק שאם תתחיל להתאמן בקבוצה תקבל בסיס מעולה שיקל עליך את התהליך, אם תנסה לעבור אותו אח"כ. שיהיה בהצלחה

erano111

New member
עדכון לגבי באר שבע

הקבוצה בבאר שבע הוקמה רשמית וכרגע רק חסר לנו ספונסר (יש רעיונות?). משחקים פתוחים (ללא ציוד) מתנהלים בימי שבת אחה"צ, כולכם מוזמנים להגיע. ניתן להתעדכן כאן: http://www.facebook.com/group.php?gid=61347978104

agraif

New member
אפשר לשחק עוד העונה

תכנס ל-IFL.CO.IL ותבחר את הקבוצה שמתאימה לך.בן כמה אתה? איפה אתה גר?

למעלה