רוצה לשחק\לראות פוטבול

Suslik05

New member
רוצה לשחק\לראות פוטבול

איפה מתקיימים המשחקים ואיך אני יכול להצטרך לאחת הקבוצות?(אני מראשון אם זה משנה) אמרו לי שבגלל שהעונה עומדת להתחיל אז אני לא יוכל להצטרף השנה אבל שנה הבאה יש לי צבא אז אני חייב לשחק השנה!! אני בן 17,גובה 183 משקל 75... אני מת על פוטבול מגיל צעיר אבל לא היה לי מושג שיש בכלל פוטבול בישראלO_O תודה על העזרה P:

Yo-man

New member
ברוך הבא, סוסליק

יש בראש הדף כותרת מתחלפת (tag line) ואחת מהכותרות היא "כל מה שרצית לדעת על פוטבול בישראל", שם תמצא את הפרטים. יש חבר'ה לפני צבא שמשחקים בקרית אונו, בוגרים יותר יש גם בכפר סבא וגם בת"א, אבל כרגע התארגנויות המשחקים הפתוחים לכולם קצת האטו. יש ליגת פוטבול, וכדי להתקבל אליה עליך ליצור קשר עם ראשי הקבוצות, רובם נמצאים פה בפורום ואולי אפילו יפנו אליך, אושתמצא פרטם נוספים באתר הליגה: www.ifl.co.il מקימים עכשיו קבוצה חדשה בדרום, אם זה איכשהו יותר נוח לך זה כנראה יהיה בבאר שבע... בקיצור - יש כמה אופציות. תתחיל להסתובב פה בפורום ותקבל הרבה מידע בסופו של דבר. welcome

Suslik05

New member
מצויין,איך אני יכול לדעת מי הם ראשי הקבוצות?

קודם כל תודה על המידע! הייתי כבר באתר של הIFL אבל זה לא עזר לי כי יש שם איזה טופס מוזר שצריך לשלוח אבל בגלל בעיות במערכת לא הצלחתי לשלוח(או שזה שלח אבל לא ענו לי) ואפשר לדעת מי הם ראשי הקבוצות איתם אני צריך לדבר?או שהם יגיבו פה(או שלחו לי הודעה) ואני יגיד לכם את כל המידע שתרצו עלי... אני ממש אבל ממש חולה על המשחק,אפילו שאני לא כל כך מבין בו,בכל הזדמנות שהייתה לי לשחק,שיחקתי(לא היו הרבה>.>) בקשר למיקום,אני מעדיף שזה יהיה כמה שיותר קרוב אלי(ראשון לציון) כי עכשיו אני עולה לי'ב ולא יהיה לי הרבה זמן לבזבז על נסיעות...אבל אם לא יהיה בחירה לא אכפת לי לנסוע ל ה' יודע לאן בשביל לשחק P:

למעלה