רוצה לשאול שאלה שמציקה...

חנניה1

New member
רוצה לשאול שאלה שמציקה...

בני בן 13 ואובחן לפני החטיבה על ידי פסיכולוגית של אגף החינוך, בפגישה אתנו (ההורים) היא אמרה לנו שבננו כבר אובחן בעבר כpdd . שאלנו על ידי מי אז היא אמרה שהיא לא זוכרת מה רשום בתיק כנראה שממכון להתפתחות הילד ששם טיפלנו בילד שלוש שנים. ביקשנו צילום של האבחון של הפסיכולוגית וכבר חודש אני רץ אחריה. זו לא זכותי לקבל את האבחון הזה. המילה pdd לא נאמרה לנו בשום הזדמנות, אנו יודעים שלילד יש בעיות תקשורת ושפה ואינטילגנציה גבולית, והשקענו בו זמן וכסף כדי לקדמו ולהביאו למצב של היום. חיפשנו במסמכים שלנו והדבר היחיד שמצאנו זה נוירולוג בכיר שטיפל בו מאסותא שרשם באבחון developmental language disorder . זאת האבחנה הנכונה? הפסיכולוגית של אגף החינוך בעירנו לא יודעת להגיד אם זה pdd. אז מי יודע? ולבנתיים אין צילום אבחון ואין כלום. כמו שבכתה ג' שבני עבר אבחון על ידי פסיכולוגית של העיריה..וביקשנו צילום מה אמרו לנו? התיק הלך לאיבוד במעבר למקום החדש. אז איך זה שפתאום הוא נמצא? משגעים אותי בלי סוף וזה די מתיש כל הטלפונים והפניות הפיזיות. אודה על עזרתכם

anidnd

New member
ואת יכולה לקבל צילום של התיק הרפואי

של הילד. צריך לחתום על טופס ויתור סודיות, ולכתוב מכתב שמבקש לקבל צילום של התיק הרפואי של הילד. חברים שלנו גילו שאחד הרופאים כתב בכתב יד מאחורי אחד הדפים "PDD?", וזה הספיק על מנת לקבל כספים 48 חודשים אחורה מבטוח לאומי. לצערי, אני שומעת יותר ויותר סיפורים על משפחות שהמערכת הציבורית לא אמרה להם בבירור מה יש לילד שלהם, ורק משום שהם התעקשו ופנו לאבחון באופן פרטי, או עמדו על זכותם לדעת מה יש לילד, נאמרה האבחנה בצורה ברורה.

למעלה