רוצה לראות שלג איתך...

גל ים..

New member
רוצה לראות שלג איתך...

רוצה לראות שלג איתך נשמע מטורף מצחיק לא מובן אך רוצה לראות שלג איתך להביט לשקיעה לנשום את הזריחה להתעורר לצידך... רוצה לראות שלג איתך לחוש את הקסם כשהערמונים מתפוצצים מול תנור הלבנים.. וריחם מטריף את הנשמה... לטייל בין השדירות החמישית והתשיעית ובשאנזליזה להציץ אל כל עובר ושב וללחוש מול פניו שאני מאוהבת אוהבת עכשיו.. רוצה לראות שלג איתך ולנשום את ריח הסתיו לטעום ערמונים תותים ולא לחשוב מה יקרה בעוד רגע מעכשיו.. רוצה לראות שלג איתך לחבק לאהוב ולנשום כל רגע את אהבתך... ולדעת שהבוקר כל כך נפלא בזכותך.. גל

sahr12

New member
איזה יופי גל...רומנטיקה נקייה..

מתי יורד שלג ??? שלג מעורב בגשם יורד מטמפרטורה של 2.5 –0.5 מעלות צלזיוס.. ככל שהטמפרטורה תהיה נמוכה יותר נבחין ביותר שלג מגשם. בטמפרטורה של 2-2.5 מעלות קשה להבחין בשלג, לכן יהיה ניתן לראות אותו מבעד לזכוכית שבה מכה הגשם. פתיתי השלג יראו כטיפות עם נקודות –(קרח )שימס מיד. שלג קל שלג זה ירד בטמפרטורה של 0.0עד0.5 מעלות צלזיוס מעל האפס. השלג יכול להיות אף חזק אולם הוא לא ייתפס בקרקע כול עוד שהטמפרטורה נמצאת מעל האפס. שלג בנוני בטמפרטורה בקרקע מאפס מעלות ומטה צפוי השלג להיערם על הקרקע-כמויות בין 5-10 ס"מ שלג כבד בטמפרטורה בקרקע מאפס מעלות ומטה צפוי השלג להיערם על הקרקע.ככול שירדו יותר משקעים כמות השלג תגדל, ככל שהטמפרטורה תהיה יותר נמוכה, השלג יהיה יבש יותר.-כמויות שלג מעל 10 ס"מ.-חסימת כבישים מחקרו של בעז...(לא שרעבי)חחח בקר אור גלגול...

גל ים..

New member
בוקר מקסים סערצ´וק....- ואולי הבוקר

ואולי הבוקר הזה יתחיל אחרת כך חשבתי לעצמי לתומי ואולי הבוקר אכתוב רק לך על השמש הירח על השלג שרוצה להיות בו איתך.. ואולי הבוקר יתחיל אחרת לא אקרא עיתונים לא אציץ מבעד למדף לשמוע זוג לוחשים אוף מה יהיה?? שוב עלו המחירים.. ואיפה לכל הרוחות היה אתמול האלוהים??? ואולי הבוקר יתחיל אחרת לא אקשיב לחדשות לא אשמע ששוב יש מסע לוויות... ואשמע את בכי האבות והאמהות.. ואולי הבוקר לא אדע פחד חרדה לעלות לאוטובוס או סתם ללכת למסעדה... ורק שיר אחד אשמע מכל פינה.. את שירי ושירך שיר האהבה... ואולי בוקר אחד אראה את השמש הגדולה אתחמם מחומה ולא אדע פחד ומורא מכל מבזק חדשות בשעה עגולה... ואולי .. זה התחיל מהשיר הזה ...והחלטתי בכל זאת להביא שיר רומנטי מאשר שירי עצב ודכאון שרק נותנים לנו את התחושה של חוסר אונים מוחלט.. בוקר טוב גל

sahr12

New member
את כותבת מקסים!!!

"החיים יקירתי הם כמו אופניים,אם הם קלים סימן שאת-ה בירידה" עברנו מצבים קשים,נעבור גם את זה... אל תפסיקי לכתוב...

גל ים..

New member
תודה מסמיקה..../images/Emo24.gif

אני גם מאוד אוהבת לקרוא את כתיבתך.. היא מענינת ומאתגרת את הנשמה... בוקר מקסים על כולנו .. אמן

sahr12

New member
די,די...לא צריך להגזים...חחחח

אני מאתגר את הנשמה?????? בעצם אוליי כן... הנשמה רוצה לצאת מהשטויות שלי...חחחחחחח תודה בכל אופן..

למעלה