רוצה לראות הופעה! מישהו יודע מתי ואיפה עיברי מופיע, עדיין לא הייתי בהופעה שלו ואני מת ללכת לראות.
K kgol New member 16/6/03 #1 רוצה לראות הופעה! מישהו יודע מתי ואיפה עיברי מופיע, עדיין לא הייתי בהופעה שלו ואני מת ללכת לראות.
מ מייקל21 New member 16/6/03 #3 הופעות - שישי, עין הוד באמפי, 22:00 שבת, אמפי גג עזריאלי, ת"א, 21:00 כרטיסים בקסטל
K kgol New member 16/6/03 #4 אלה ההופעות האחרונות? כי לת"א נשארו רק 2 כרטיסים וגם זה נראה שנגמר עכשיו...
א איש יקר בחולצת פסים New member 17/6/03 #7 וובכן... תומר, אתה רוצה להגיד להם מי באמת קנה את 2 הכרטיסים האחרונים???
N not myself anymore New member 17/6/03 #8 גל אתה רוצה שיעשו עלינו לינצ'? זה לא היינו אנחנו אמממ אמממ זה איזה שני אנשים שאנחנו בכלל לא מכירים
א איש יקר בחולצת פסים New member 17/6/03 #9 ולא רק זה... הבני זונות אף השתמשו בכרטיס האשראי שלי!!! נבלות!!!
א איש יקר בחולצת פסים New member 17/6/03 #12 דן... זה לא אומר כלום. יכול להיות שבמקום אחד נגמר ובמקום אחר לא. תתקשר גם לקאסטל וגם לעזריאלי, מחר ישר על הבוקר ותשאל. אני לא מאמין שנגמרו הכרטיסים כל כך מהר...
דן... זה לא אומר כלום. יכול להיות שבמקום אחד נגמר ובמקום אחר לא. תתקשר גם לקאסטל וגם לעזריאלי, מחר ישר על הבוקר ותשאל. אני לא מאמין שנגמרו הכרטיסים כל כך מהר...