רוצה לקנות mp3 חדש

Lord BeNToN

New member
רוצה לקנות mp3 חדש

שלום לפני כמה שבועות התקלקל לי הנגן שהיה מסוג iriver ifp895 שהחזיק אצלי כמעט שנתיים וחצי, בזמנו כשקניתי אותו הוא עולה כמעט 700 שקל וכשחשבתי לשלוח אותו לתיקון התברר לי שהמחירים נפלו ואולי עדיף לקנות מכשיר חדש, אגב הנגן לא התקלק סופית פשוט נדפק לו קצת הג'וייסטיק ואי אפשר להזיז אותו למעלה. תכלס הדבר הכי חשוב לי זה האיכות שמע, יש לי סנהייזר x300 ואני ממש מרוצה מהן ביחד עם אייריבר הן מספקות תסחורה ללא ספק. הדבר השני שחשוב לי זמן של הסוללה ואיזה סוללה כי אני חייל ואין לי אפשרות נגיד להטעין תמכשיר דרך המחשב או לא יודע, נפח לא כל כך אכפת לי כי אני מקשיב לאלבומים בעיקר וכמו כן כל החרטא ברטא של הוידאו והתמונות ממש לא מעניין אותי, יענו אני צריך נגן נטו ושיהיה כמה שיותר איכותי, כמו כן אני מעדיף שיהיה עם צג, כמו כן אני מוכן להשקיע כדי לקבל מוצר איכותי. ההתלבטות שלי היה בינתיים בין שני מכשירים: Iriver T50 אני מעדיף ת 50 כי ה60 זה עם סוללה AAA שמחזיקה פחות זמן, הבנתי שזה מכשיר נחמד אבל הוא לא קיבל מי יודע מה ביקורות טובות. רציתי לשאול אם למישהו יש אותו האם יש לו בעיה בסופטוור כמו שהיתה לי באייריבר הקודם שאם נגיד מנגנים שיר ורוצים להריץ אותו קדימה מהר יותר או להפך אחורה אז זה מתחיל לקפוץ רנדומלית לזמנים שונים בשיר ולפעמים זה בכלל לא מעביר קדימה אלא אחורה וחרטא כזה. creative zen stone plus המכשיר הזה נראה כמו בול מה שאני מחפש כי הוא ממש פשוט ויש לו עיצוב ממש נוח (הטומבלרון של אייריבר לפעמים ממש מעיק בכיס) אני לא מכיר כל כך את הנגנים של קריאטיב לכן לא ברור לי בו כמה דברים, כמו נגיד ההטענה, אפשר להטעין אותו רק דרך המחשב או שמקבלים מטען גם, או שאפשר לקנות מטען? והאם זה נוח? והבנתי גם שהסוללה שלו לא מחזיקהכל כך הרבה זמן. אהיה שמח מאד לקבל המלצות ודעות בנוגע למכשירם הנל ואשמח גם אם מישהו יוכל להוסיף מכשיר טוב גם ברמות האלה כמובן. נ.ב אם מישהו מכיר מקום באזור חיפה שאפשר יהיה לתקן את האייריבר הקודם שלי שם ולא במחירים של היבואן אני אודה לו מאד תודה

O

omerdav

Guest
רוצים לעזור לך לקנות mp3 חדש

אתה עדיין חייב להגדיר נפח ותקציב במספרים. אני הבנתי (לא יכול לאשר לך מדויק) שה-T50 וה-T60 לא הכי משהו,ולא כדאי לקנות. הנגן של קריאטיב מוטען דרך המחשב וצריך לחפש מטען מקורי של קריאטיב ולשלם עליו כסף נוסף. הסוללה שלו מחזיקה 9 שעות שבינינו זה זמן דפוק בהחלט. אני אתן לך המלצה כללית - Sandisk Sansa Clip שזה נגן MP3 כמעט "נטול חרטא ברטא",עם איכות שמע מעולה לפי הדיוחים,סוללה של 15 שעות (לא משהו,אבל יותר מהקריאטיב),עם צג ולא הכי חייבים להשקיע - 175 ש"ח ל-2GB.

Lord BeNToN

New member
תשמע

אני מוכן להסתפק בג'יגה אחד, גג שתיים. מחיר אני מוכן לשים עד 450 שקל. לגבי סאנדיסק, שמעתי שזה לא מי יודע בקטע של איכות שמע, אולי הם השתפרו במכשירים החדשים יותר אבל אני לא יודע.. לגבי אייריבר, לא הבנתי תאמת למה המכשירים האחרונים נחשבים ללא משהו והייתי שמח לדעת למה.

יאיר B

New member
ב-2GB לא תכניס הרבה שירים.

לגבי מה יכול להיות טוב: נראה לי איאודיו F2 עם 2GB. סיפור של 400 ש"ח + 50 ש"ח (בערך) לספק כוח שיטעין לך אותו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4735&perur=2&t=12&c=365 לגבי איריבר, הם בסדר ס"כ (אני לא אוהב את הממשקים שלהם). בעבר היה לי H10 שהחזיק יפה. T60 עם סוללה AAA - תוכל לקחת כמה כאלה איתך ולהחליף כשצריך. הוא זול יחסית - 300 ש"ח ל-2GB.

למעלה