שלום לכולם אני רוצה לקנות שק אגרוף + כפפות אגרוף לשק אני אשמח לקבל יעוץ מה לקנות ומה העלויות +-, יש לציין שאין לי נסיון קודם באגרוף, מחפש משהוא למתחילים אבל משהוא טוב!!!
תתחיל ללמוד (או אפילו במקביל) איגרוף או איגרוף תאלנדי ותראה אם זה מתאים לך ואז תקנה שק עפ"י עצת המורה שלך, הוא ידע בדיוק איזה שק מתאים למה שאתה רוצה לעשות וגם דר"כ מכיר מקומות שאפשר לקנות בהם שקים...
אני משלם 200 בחודש ויש 6 אימונים בשבוע ומי שרוצה יכול להוסיף 80 ש"ח ויהיו לו עוד שני אימונים. החבר'ה שמתאמנים אצלי משלמים 140 ש"ח ויש שני אימונים בשבוע. מכאן ש 150 ש"ח לחודש לאימון אחד בשבוע זה המון כסף ולא פורפורציונאלי לכלום. אלא אם כן מלמד איזה גרנד מאסטר.
הוא התחרה באליפות אירופה... הוא עובד הרבה איגרוף עם החניכים שלו, הוא עושה הרבה התחמקויות ראש. עשיתי קרב זירה עם אחד החניכים שלו פעם... אותו אישית אני לא מכיר.
המאמן שלך ממש מאמן בחינם! ראיתי (והתאמנתי) בכמה וכמה דוג'ואים והמחירים שאתה אמרת (200 ש"ח ל- 6 אימונים בשבוע, או 80 ש"ח לחודש ל-2 אימונים בשבוע) ממש "לא מהעולם הזה"! אגב, אני לא לוקח כסף. אני מאמן דרך מתנ"ס, הם קבעו את המחיר (לא זו בלבד, אלא שאני ביקשתי מהם שיורידו את המחירים שהם רצו לקחת מלכתחילה) והם אמורים להפריש לי אחוזים. (אפשר לקבל ממך הלוואה "שוטף + 90" ????
אבל ממה שאני יודע אלו המחירים באייקידו, אלי לרמן שהוא בין היקרים (ומורה מצויין אם יורשה לי להוסיף) לוקח משהו כמו 270 ש"ח ויש לו שני אימונים כמעט כל יום.
אני לגמרי מסכים עם פאשיון. אסור להתאמן על שק איגורף לבד ללא השגחה וידע. עבודה שגויה על שק איגרוף יכולה לגרום לפציעה מאוד לא נעימה. צא ולמד איגרוף קלאסי או תאילנדי תשריש לעצמך עבודת איגרוף נכונה ורק אז אחרי תיהיה מספיק מנוסה ומאומן תשקול להתאמן לבד בבית.
הכינוי שלי זה FUSION ולא FASHION (אופנה??? ולא שיש לי בעיה, הרבה מחברי הטובים אוהבי אופנה...) FUSION מהמילה היתוך/שילוב בגלל אמונתי בשיטות משולבת, אם זה מעניין מישהו... יום טוב, ידידי רוי