רוצה לקנות שק אגרוף

sharbelh

New member
רוצה לקנות שק אגרוף

שלום לכולם אני רוצה לקנות שק אגרוף + כפפות אגרוף לשק אני אשמח לקבל יעוץ מה לקנות ומה העלויות +-, יש לציין שאין לי נסיון קודם באגרוף, מחפש משהוא למתחילים אבל משהוא טוב!!!

fusion boy

New member
עדיך שבמקום לקנות שק איגרוף...

תתחיל ללמוד (או אפילו במקביל) איגרוף או איגרוף תאלנדי ותראה אם זה מתאים לך ואז תקנה שק עפ"י עצת המורה שלך, הוא ידע בדיוק איזה שק מתאים למה שאתה רוצה לעשות וגם דר"כ מכיר מקומות שאפשר לקנות בהם שקים...

sharbelh

New member
יש קורס אגרוף תאילנדי שנפתח בחיפה

בעצם בטכניון בחיפה ,ומכוון שאני סטודנט אני מקבל הנחה, העלות היא כ 150 ש"ח לחודש עבור מפגש אחד בשבוע, לי אין מושג על המחירים ,האם זה מחיר סביר?

nage

New member
זה אחרי הנחה????????????

אם כן - יקר אחושר..........

sharbelh

New member
כן- 150 ש"ח זה אחרי הנחת סטודנט

בינתיים המחיר עדיין לא סופי ,כנראה שתלויי במספר הנרשמים

avshalomat

New member
אני חושב בכוונה לחודש

שכל שבוע יש מיפגש אחד אבל אם אני טוע הזה אכן נחשב כיקר

nage

New member
רק לשם המחשה

אני משלם 200 בחודש ויש 6 אימונים בשבוע ומי שרוצה יכול להוסיף 80 ש"ח ויהיו לו עוד שני אימונים. החבר'ה שמתאמנים אצלי משלמים 140 ש"ח ויש שני אימונים בשבוע. מכאן ש 150 ש"ח לחודש לאימון אחד בשבוע זה המון כסף ולא פורפורציונאלי לכלום. אלא אם כן מלמד איזה גרנד מאסטר.

sharbelh

New member
המאמן הוא אלוף שלעבר בישראל

בשם אדי סקארל Adi Saccarel , שהיה נוכח בכמה תחרויות בינלאומיות... מישהוא שמע עליו או מכיר אותו?

RoyceGracie

New member
כן, אני מכיר אותו...

הוא התחרה באליפות אירופה... הוא עובד הרבה איגרוף עם החניכים שלו, הוא עושה הרבה התחמקויות ראש. עשיתי קרב זירה עם אחד החניכים שלו פעם... אותו אישית אני לא מכיר.

אליקום

New member
הינה בבקשה מצאת מורה

שהוא ראוי בעל נסיון, ותק, גם קבלות וחניכים טובים והוא מוכר בזכות עבודתו על ידי אנשים בתחום. שיהיה בהצלחה ותהנה מלימוד אצלו.

ש מים

New member
למה "יקר"???

1. אתה לא יודע מה ההנחה (אולי 10 ש"ח?...
). 2. אתה לא יודע כמה זמן נמשך האימון (אולי 4 שעות??).

nage

New member
צודק

אבל אני לא באמת חושב שאתה צודק ונראה לי שאתה גם לוקח 150 אז אתה בא להצדיק אותו

ש מים

New member
צודק

המאמן שלך ממש מאמן בחינם! ראיתי (והתאמנתי) בכמה וכמה דוג'ואים והמחירים שאתה אמרת (200 ש"ח ל- 6 אימונים בשבוע, או 80 ש"ח לחודש ל-2 אימונים בשבוע) ממש "לא מהעולם הזה"! אגב, אני לא לוקח כסף. אני מאמן דרך מתנ"ס, הם קבעו את המחיר (לא זו בלבד, אלא שאני ביקשתי מהם שיורידו את המחירים שהם רצו לקחת מלכתחילה) והם אמורים להפריש לי אחוזים. (אפשר לקבל ממך הלוואה "שוטף + 90" ????
)

ש מים

New member
תיקון: אתה לוקח 140...

(80 ש"ח זה עבור תוספות. אפשר עם קצפת ודובדבנים?).

nage

New member
בגלל שאתה תיקנת אז אני לא צריך

אבל ממה שאני יודע אלו המחירים באייקידו, אלי לרמן שהוא בין היקרים (ומורה מצויין אם יורשה לי להוסיף) לוקח משהו כמו 270 ש"ח ויש לו שני אימונים כמעט כל יום.

CountDust

New member
אצלנו משלמים

180 ש"ח ליותר מ6 אימונים בשבוע (בנוסף לאימון היומי יש שיעורים קצרים נוספים מעבר לשיעור ה"רגיל" - אימון נשק, אימון מתקדמים, אימון בוקר...)

nage

New member
בבקשה

גם אצלנו האמת עכשיו שאני חושב על זה יש יותר (7)

אליקום

New member
זהירות גדולה

אני לגמרי מסכים עם פאשיון. אסור להתאמן על שק איגורף לבד ללא השגחה וידע. עבודה שגויה על שק איגרוף יכולה לגרום לפציעה מאוד לא נעימה. צא ולמד איגרוף קלאסי או תאילנדי תשריש לעצמך עבודת איגרוף נכונה ורק אז אחרי תיהיה מספיק מנוסה ומאומן תשקול להתאמן לבד בבית.

fusion boy

New member
לאליקום ידידי

הכינוי שלי זה FUSION ולא FASHION (אופנה??? ולא שיש לי בעיה, הרבה מחברי הטובים אוהבי אופנה...) FUSION מהמילה היתוך/שילוב בגלל אמונתי בשיטות משולבת, אם זה מעניין מישהו... יום טוב, ידידי רוי

למעלה