רוצה לקנות נייד.

Moranisman

New member
תודה

תוכל אולי להרחיב קצת מה ז"א יודעים איך לעבוד איתם? איך כן צריך לעבוד איתם? תודה רבה

Jan22

New member
תראי ,ניידים זה עסק יקר ושביר

2 וחצי קילו (פלוס מינוס) של חומרה מוקטנת ; אני מכיר אחד שהריץ תוכנה לקידודים במשך קרוב ל12 שעות שלקראת סופן הנייד העלה קיטור ,תשאלי למה (וגם הוא שאל למה) - מכיוון שהוא ציפה שהנייד יעשה עבודה של נייח ,מסקנה - לדעת מה המוגבלויות ,מה מותר ומה אסור . יש ניידים שמיועדים לעבודות אנטנסיביות ויש המסוגלים לאנטרנט ואופיס בלבד .

אל תקנה HP הם חרא של מחשבים

אני אומר את זה כי קניתי מצד אחד בHP אתה מקבל חומרה מצויינת במחיר מצויין אחריות לשנה, אגב התקלף לי הצבע מהרמקולים התקשרתי לחברה לגבי אחריות, הם אמרו לי שזה פשוט ככה. היום בבוקר שמתי לב שחלק מהצבע של העכבר נגיעה דוהה אני לא מתכוון להתקשר לחברה בארץ אולי לדבר עם החברה בחו"ל להסביר להם שהמחשבים שלהם באיכות חרא. מקווה שמחר לא יתקלף לי המסך ויקפצו פיקסלים לתוך הכוס תה. בכל מקרה דל נותנים חרא של חומרה ביחס לכסף הם יקרים שנות אור מארה"ב, אבל מה שכן אתה מקבל אחריות לשלוש שנים והשירות שלהם צריך להיות בן זונה. האריזות של דל אגב לא רעות. אבל שוב חומרה , "הסוס שלך ירוץ בלי פרסות". אבל אצל HP הוא ירוץ על פרסות מפלסטיק. אז מה שאני ממליץ לך זה להיות יותר עשיר ולקנות מחשב של סוני, עם כל השיפורים וכל פעם שתפגוש מישהו מהחברה של HP בארץ תן לו מבט של "יא בן זונה!!!!!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח

Jan22

New member
ידידי

קצת ואליום ,2 הייניקן ותירגע ;אמנם השירות לקוחות היה די מחורבן בזמן האחרון ,עם זאת ,הוא במגמת שיפור .

יאיר B

New member
JAN, אם נעזוב לרגע את השירות בישראל

מעניין אותי לדעת למה אתה חושב שהמכשירים (המחשבים עצמם) הם טובים? יש לי הרבה חברים שלומדים איתי באוניברסיטה (וגם כמה מרצים) שיש להם מחשבים של HP (הם מאוד פופולאריים באוניברסיטה). זה מתחלק לחצי: חצי אוהבים את המחשבים וחצי אחר לא. החצי שלא אוהב את המחשבים טוען שהם מתקלקלים תדיר (בקשתי מהם להתעלם מהשירות בארץ). כלומר, אם כמות גדולה של אנשים (מתוך 60, בערך 30) טענו שהמחשבים מתקלקלים יותר מדי (בהשוואה לאחרים), איך ניתן לטעון שהמחשבים שלהם טובים? ברור לי שגם מחשבים של יצרנים אחרים מתקלקלים, אבל ב-HP זה נשמע יותר. אני חייב לציין שרוב המחשבים שמתקלקלים הם מסדרת הפאוויליון והרבה פחות מהסדרות העסקיות. יכול להיות שיש בעיה עם הסדרה הזאת (איכות חומרים/בניה נמוכה)? אני רוצה להחליף את המחשב שלי וחשבתי גם על HP (למרות הסיפורים על השירות, בעיקר בגלל שהם מקבלים ציונים גבוהים באתרי ביקורות בחו"ל, גם בביקורת וגם מהקונים). אבל כמות המחשבים המקולקלים (לאורך זמן: שנה וחצי ומעלה, בהשוואה למחשבים אחרים) שאני רואה אצל אנשים אחרים מטרידה אותי. אני אשמח לשמוע את דעתך על כך. תודה

yanivf12

New member
בקשר לקילקולים ב HP...

אתה אמרת שעשית סקר ומה שראית שהקילקולים בעיקר הם בסדרות הפוויליון ולא בסדרות העסקיות. אני עובד בחברה בינלאומית שבגלל עסקה שהם עשו עם HP אז כל המחשבים שמחליפים לחדשים הם של HP גם ניידים וגם נייחים. החליפו לנו מחשבים ניידים של IBM למחשבים של HP מהסידרות העיסקיות NX וכו', מתוך 10 מחשבים שהוחלפו, לפחות חמישה מהם כבר עברו תיקון כזה או אחר ואף למחשב אחד הלך ה MB אחרי יומיים של שימוש(לאחר חיבור למסך חיצוני) ועוד פעם אחרי שבוע. כמובן שבגלל שזו חברה גדולה אז טיפלו בנו תוך 24 שעות, אבל זה רק מראה כמה תקלות יש להם ואני אפילו לא אפרט את הקילקולים שחווינו במחשבים הנייחים(HD וזיכרונות הוחלפו כמו מים). עכשיו כל אחד שמגיע זמנו להחליף לנייד חדש מבקש IBM, לא תמיד זה מצליח אבל אנחנו מתעקשים ומקבלים, אז יש לנו מזל. בברכה, יניב.

Jan22

New member
תראה ,מניסיון שלי עם HP

ושל עוד מס' אנשים שאני מכיר ,הניידים עובדים נונ-סטופ ועובדים כמו שצריך; אני מדבר על סדרת הNX (הסדרה העסקית) שמדובר בניידים פשוט חזקים ,הן לאופיס אנטרנט וכד' והן לגרפיקה,קידודים ומשחקים . בנוגע לסטודנטים שציינת - תראה ,מה שלמדתי בכל הקשור לניידים - עסק רגיש וצריך לדעת איך להתנהג איתם . אני מכיר כמה אנשים שגרמו לT42/T43 להעלות עשן מכיוון שציפו לקצת יותר מדי מהמערכת (השתעשעו קצת עם קידודים וגרפיקה בו זמנית).

odedh12

New member
תגובה לעניין

השירות והמחשבים של HP/QUMPACK שווים , סליחה על הביטוי לתחת. למרות שיש לי הרבה חברים שמרוצים מהם, עדיין יש לי המון חברים שסובלים מאד מהעניין הזה. ואכן שירות הלקוחות במגמת שיפור, אחרי שהסבירו להם שהוא מתחת לכל ביקורת.

רק כדי שלא יחשבו שאני מפברק פה

אני מצלם ומדביק תמונות של פווילון חדש עם תצלום של חשבונית וגם של תמונה וגם של ההתקלפות בעכבר נגיעה והרמקולים, לפי דעתי HP מייצרים את המחשבים שלהם בבית זונות פורטוגלי

odedh12

New member
עם כבר בסדרה העסקית עסקנין אז...

סדרת ה - NX היא אחת הגרועות, לבוס שלי יש מחשב כזה שעבר חמישה תיקונים, חברה חמישה תיקונים בתוך שלושה חודשים : הוחלפו : לוח אם פעמיים , HD לפחות פעמיים , וגם זכרונות. בקיצור זה פשוט מוצרים לא אמינים, אם הסדרה העסקית אמורה לתת לנו "יותר" אז בוודאי שהסדרה ללקוחות הפרטיים תיתן "פחות" והרבה פחות!!!

בא לי שאיזזה נציג של החברה בארץ

יכנס לפורום ויראה כמה בני אדם בגלאקסיה חושבים שהמוצרים שלהם חרא אבל עם כמות אדירה של לבנה, או שאיזה עיתון יחשוף את "עידן הזנות" של חברות המחשבים שצריך פשוט לשרוף. HP פשוט גרועים! ואני רוצה לכתוב מכתב לחברה בחו"ל מישהו חזק באנגלית???

למעלה